Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • summerchild
    13. Srpanj 2017. 13:35

Gala: ja sam dobila chicco uloske, vidim da im je inace cijena 60 kn. Meni to tak ogromno izgleda i neudobno. Vecina mojih frendica je to koristila samo 1-2 dana i onda su presli na obicne nocne, pa sam si i ja spakirala nocne uz te chicco.

Vezano uz kosu, moje sve frendice su se pofarbale tak pred kraj i djeca su ziva i zdrava :) ja se ne farbam tj imam neki flamboyage po vrhovima od prosle godine jos tak da nemam potrebe za tim. Osisala sam svoju jako dugu kosu na dugu kosu jos u 6 mj. I najradije bi i ja pletenice, ali ne znam kad cu rodit :) 

13. Srpanj 2017. 13:39

Obavila... katastrofa kako je vruće...
    Hba1C (tromjeswcni) je 6.1 tako da sve je super
    Dr ne može vjerovati da ovi ne znaju da dexametazon poremeti sve i da su mi mogli cijelo sranje napravit....ahhh :-)

• Bambi34
    13. Srpanj 2017. 13:55

Gala ja cu kupit u Bubamare Chicco..premda s prvom sam imala te vir prva 2dana..za iza imam normalne nocne. Al ja sam kupila i obicnu pidjamu ahahhahahaha spavacicu ne nosim i prvi porod sam imala normalnu pidjamu. Nije mi smetalo nista za savove. Papuce ne nosim uzela najobicnije najjeftinije japanke koje cu iza odmah bacit u smece. Sa sobom nosim pidjamu 2x,japanke 2x,voda,labelo od melema, punjac,mobitel,gel za tusiranje, jastucice za cicke,malome pelene i kremu za guzu. To je to sve ostalo sta mi bude trebalo mm i mala ce donijet tako da ne mislim se trpat stvarima.

• Bambi34
    13. Srpanj 2017. 13:56

Zaboravih..i jednokratne gacice. A steznik na cicak kupujem sad da me ceka kad stignem doma.

• Bambi34
    13. Srpanj 2017. 13:59

Sta se farbanja tice..prije 20tak dana sam se ofarbala u nrku prirodnu boju koju trudnice smiju koristit. Al imam frende koje su se uredno farbale i sve ok. Ja sam sad tamno smedja slicno mojoj prirodnoj tako da se izrast ne vidi, kosa je poluduga tako da je skupim u pundzu i voila spremna za pokret ahahahha

Taichi.St
    13. Srpanj 2017. 14:06

ValentinaA

Obavila… katastrofa kako je vruće…
    Hba1C (tromjeswcni) je 6.1 tako da sve je super
    Dr ne može vjerovati da ovi ne znaju da dexametazon poremeti sve i da su mi mogli cijelo sranje napravit….ahhh :-)

Odlicno!Jesi se skuvala putem i nacekala kod dr?

Taichi.St
    13. Srpanj 2017. 14:06

Bambi34

Zaboravih..i jednokratne gacice. A steznik na cicak kupujem sad da me ceka kad stignem doma.

Kakav steznik??

• Bambi34
    13. Srpanj 2017. 14:57

Steznik za stomak...to mi je bila prijateljica posudila nakon carskog kad sam malu rodila..super stvar..da se brze to sve unutra vrati na svoje misto ahahhahaha nego ja stvarno moram curke pohvalit ovaj delimano astoria rostilj..trebalo mi je 15min da ispecem kobase i cevape, ostavila ga da se ohladi i ravno 5min ciscenja sa spuzvicom. Nista se ne lijepi, ma milina ga za ocistit.

Sundi
    13. Srpanj 2017. 14:57

Eto ja se upravo vratila od frizera ode negdje 40 cm kose. Dobro ostalo je do ramena ali ionak je to meni bezveze jer je stalno gore zavezana u poznatu tus frizuru. Imala sam ombre pramenove od svoje svadbe (citaj prije 2 godine). A ja sam kupila hrpu tih ulozaka. Jedna paket chicca, 5 paketa vira i jedno 4 paketa allways nocnih od pamuka. Koliko sma shvatila kazu da 3 tjedna poslije poroda jos krvaris. Pa eto.. ak mi ostanu ti vir dat cu baki ona ih koristi XD.

• Bambi34
    13. Srpanj 2017. 15:00

Ma ne znam jel to meni al se sjecam da je samo prvi tjedan meni bilo udarno onda nista special...obicne koristila..ja samo chicco imam kupit jer prije nego sto sam ostala trudna u dm bila akcija 1+1 pa ja nakupovala ulozaka ahahahaha i eto zaliha jos ceka ahahbababa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.