Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Carmen012
    12. Srpanj 2017. 22:29

Joj ja sam prošli tjedan bila na plus 15 kg. Kod kuce izbjegavam vagu pa ne znam na koliko sam sad, ali meni je i trebalo malo kilica pa se nadam da neću bas sve izgubiti

• Anjaaa
    12. Srpanj 2017. 23:05

Valentina, nemam pojma.. Ti otpocetka ides u bolnicu na preglede? Meni sad ginicka ide na godisnji i doc ce zamjena, ne znam ni dal ima ctg, uzas.. Uopce mi se to ne sviđa

• Anjaaa
    12. Srpanj 2017. 23:07

btw i ja sam dobila 9 kg u zadnjih tj dana 2 kile! Nezz kako je to moguce.. Nisam sklona debljanju inace

manuela
    12. Srpanj 2017. 23:41

Carmen012

Joj ja sam prošli tjedan bila na plus 15 kg. Kod kuce izbjegavam vagu pa ne znam na koliko sam sad, ali meni je i trebalo malo kilica pa se nadam da neću bas sve izgubiti

ista stvar kod mene, iako mi se cini da je sve otislo u trbuh a ostalo da je voda, ja san se isto nadala da ce mi ostat koje kilo Jer san mrsavica inace al izgleda da nista od toga, svi mi kazu da se Nisan udebljala 🤔

Maja 3
    13. Srpanj 2017. 01:51

Nema budnih nocas? Ja opet nemogu spavat..a cak nije ni vruce toliko. Sve sam ocistila..skuhala rucak..ispeglala..pocastila muza sexom...i dalje mi se ne spava! Pa to je za upucat se!

• blu5
    13. Srpanj 2017. 01:56

Ja sam budna.Ovde je bas vruce!Ma meni je stalno vruce!A tek kad rodim...Taichi, moglo bi o bit tako.Jos ces ti prije mene pa ti mene docekat🤤

• blu5
    13. Srpanj 2017. 01:58

Sta se kg toce, pa nitko nije nista pretjerano dobio.Zamislite, moja mama je sa sestrom dobila 50 kg?!?Imala 48, isla nju rodit sa 98?!?Naravno da je dobila visok tlak,aritmiju, svasta nesto!Ovo sta smo mi sve dobile ce otic s porodom, mozda ce koja kilica ostat, al iz dojenje i nespavanje adio i to!

Maja 3
    13. Srpanj 2017. 02:04

Ja s malom dobila 16,i bome muku mucila da to ode..mama je sa sestrom dobila 28,sve otislo vrlo brzo..a samnom dobila 9 kg,jedva nesto skinula..vecina ostala..i s godinama se naravno jos malo udebljala.

• blu5
    13. Srpanj 2017. 02:04

Ovo mi je super😂

Maja 3
    13. Srpanj 2017. 02:16

Hhahha! Kod nas bar komaraca nema toliko ove godine.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.