Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manuela
    13. Srpanj 2017. 03:21

evo ja ogladnila pa san se digla jest, mali odma podivlja, ko ce sad vise zaspat

Sundi
    13. Srpanj 2017. 06:06

Ja sam dobila 10 kila za sad. Ali ionak sam usla u trudnocu s puno previse... sad me moja ginicka opet salje radit ogtt iako je sve u redu. Nadam se da me nece ostavit u petrovoj da cekam porod zbog komplikacija itd... A dobro sto je tu je znat cu utorak...
    Sam da beba bude dobro. Ovo ostalo kog briga.

• summerchild
    13. Srpanj 2017. 07:41

Ja sam na +15, ali nekak imam osjecaj da mi je sve u trbuhu i zadrzana voda. 

Konacno smo jucer kupili kolica - Bebetto Holland i zasad mi se jako svidjaju :) full oprema - 3u1, zimske navlake za sva tri dijela, navlaka za kisu i komarce, drzac za casu, torba i cak navlake za kotace :) 

jeste vi oprali sve navlake iz kolica ili nema potrebe s obzirom da su nova? Nekak si mislim da je dovoljno samo donju podlogu, ali i na nju planiram stavit tetricu. Sto se uopce stavlja u kolica ispod bebe?

Maja 3
    13. Srpanj 2017. 07:54

summerchild

Konacno smo jucer kupili kolica - Bebetto Holland i zasad mi se jako svidjaju :) full oprema - 3u1, zimske navlake za sva tri dijela, navlaka za kisu i komarce, drzac za casu, torba i cak navlake za kotace :)

jeste vi oprali sve navlake iz kolica ili nema potrebe s obzirom da su nova? Nekak si mislim da je dovoljno samo donju podlogu, ali i na nju planiram stavit tetricu. Sto se uopce stavlja u kolica ispod bebe?

Mi smo bili za malu narucili kunert silver,i nisam ih prela uopce..imala je tetru u jaju,i dekicu u kosari,ja sinzabrijala da joj tvrdo lezat u kosari-radi tog dekica. Ugl kolica sam tek sad prala jer su jaje i kosara stajali dugo nekoristeni..onda sam oprala i sportski dio odmah..da ga mogu pospremit.. 
    Ak ti je bed bas,prebrisi ih s obicnom vodom.

Carmen012
    13. Srpanj 2017. 07:56

Ni ja nisam skoro ništa spavala ali si nisam dopustila ustajanje iz kreveta (osim na wc) kao da se ne razbudim. Prvo mi smetala klima, pa kad sam nju ugasila onda vrućina, pa počelo neko nevrijeme, a poslije mi je neznam sto smetalo, koma. Kod nas uopće nema komaraca, možda di koji ali još mi niti jedan nije ušao u kucu, a ni vani me nisu gnjavili.

Taichi.St
    13. Srpanj 2017. 07:57

Dobro jutro ekipa!
    Bome sam se naspavala..i probudila s natecenim nogama.Ne znam kako je kod vas,ali ima bit da ce u Splitu danas bit pakleno vruce

Taichi.St
    13. Srpanj 2017. 08:00

Maslacak31

summerchild

Mi smo bili za malu narucili kunert silver,i nisam ih prela uopce..imala je tetru u jaju,i dekicu u kosari,ja sinzabrijala da joj tvrdo lezat u kosari-radi tog dekica. Ugl kolica sam tek sad prala jer su jaje i kosara stajali dugo nekoristeni..onda sam oprala i sportski dio odmah..da ga mogu pospremit..
    Ak ti je bed bas,prebrisi ih s obicnom vodom.

Jooooj i ja sam uzela Bebeto Holand i zakon su mi!Samo ih nisam prala,mislim da to nema smisla,prebrisat ih je dovoljno..i eventualno oprat onu podlogu u kosari.E da..mislim da cak za jaje ima i kupit od frotira navlaku..to moram ic vidit..dobro ste spomenile kolica i sitile me tih detalja

• summerchild
    13. Srpanj 2017. 08:10

Tako sam si nekako i mislila - samo tu podlogu u kosari oprati. 

Maslacak, a ja si nekak mislim da ce mu bit vruce ak stavim jos deku ispod, pa sam mislila tetricu. A bumo to u hodu rjesavali ;)

Taichi i ja sam se probudila s natecenim nogama iako je klima radila skoro cijelu noc.

Rozaa
    13. Srpanj 2017. 08:47

Jutar...ja sam se bas naspavala...dva dana me boluckala glava,ne znam je li od klime koja se nije gasila ili promjene vremenA.Cini mi se zasad da ce danas vrijeme biti ok.
    Ja sam s kilama na +13 i bas me frka kolko cu dobiti do kraja iako sad manje jedem zbog vrucina.
    Ja bum oprala kolica...nekak mi je to draze bez obzira kaj je novo

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Bambi34
    13. Srpanj 2017. 08:51

Jutric...ma ne mucite se s tim...samo stavite tetru bebici dole i to je to...nisan prvoj oprala nego stavila tetru koju sam na 90 prala i ispeglala i voila :-) tako cu i sad...s tim da moram kupit tetre ahhahahahahha ja jos nisan posla ni kupila za sebe i malog za bolnicu nista...pa ni tetre mislila sam opet uzet Lola ribar maloj sam njih uzimala (tad i nisu druge postojale ahahhaha) i bile su peri deri...fantasticne..tako da cu i sad...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.