Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    12. Srpanj 2017. 11:40

Novopecene mamice,cestitam na bebicama!Uzivajte sad kad je sve gotovo!Moram pitati,NEA...Otkud ideja?😀Necu ju ukrast vec smo prijavili svoju!😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    12. Srpanj 2017. 11:43

Blu…Procackat znaci gurnut prste duboko i na taj nacin je moguce potaknuti nesto!Nije bolno,ali je neugodno!To su na meni na drugom porodu napravili!Ti si 40 plus 7?Mozda ce ti inducirani predlozit!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    12. Srpanj 2017. 11:47

prvidalmatinac

Sundi

prvidalmatinac

Sundi

prvidalmatinac

blu5

Cestitam Lilith!!!Prvidalmatinac, sta d ti kazem, 40+4 danas i nikakvog pomaka…odoh na pregled u 8 pa se javim.

Javi!ja sam dns 40+7 .trudovi postojani al nece pa nece.pritisak me ubija.rekli su me sutra procackat

To procackat je u biti grublji pregled s prstima? Ili?

Zbilja neznamil prsti ili gel ili drip.brijem da sam i njima dosadila .

Moja sister je prenjela malog 16 dana.. bila je luda… samo ju nisi smio pitat jel krenulo sto… onda bi popizdila.. na kraju je rekla doktoru da nek ga vadi kak zna i umije..

Hahaja , ista stvar ,cim dode vizita i pita jel trebate sta ja velim moze jedan drip.samo me odjebu haha

Haha a dobro ajd to je tu.. bit ce danas sutra. Nemoj se opterecivat. To je sad tu.. jos malo..

• blu5
    12. Srpanj 2017. 11:59

mamika3

Blu…Procackat znaci gurnut prste duboko i na taj nacin je moguce potaknuti nesto!Nije bolno,ali je neugodno!To su na meni na drugom porodu napravili!Ti si 40 plus 7?Mozda ce ti inducirani predlozit!

Ovo nije meni namijenjeno😊Prvidalmatinac je u ovim tegobama, ja sam 40 + 4😊

• blu5
    12. Srpanj 2017. 12:00

mrva2017

blu5

Stanje isto kao u ponedjeljak.2 cm otv,trudova nema,mala jos visoko, ctg u redu.U petak ponovno ako ne rodim.Plodna voda isto ok.Sad sam se lipo okupala u miru i plivala..bas mi dobro doslo

I meni ce u petak gledat plodnu vodu. Jel to boli?
    Bitno da je sve ok s bebom…

Sve ti ovisi o njeznosti doktora😊Meni danas bila druga pl.voda, nisam ni osjetila.Kad sam bila trudna s malom uzasno me bolila ta plodna voda, osjecala sam se silovanom🤤Dakle, sve ti je do domtora, kao i sam pregled

mamika3
    12. Srpanj 2017. 12:24

blu5

mamika3

Ovo nije meni namijenjeno😊Prvidalmatinac je u ovim tegobama, ja sam 40 + 4😊

Joj,sorry,zajeb!Na brzinu sam vas citala!!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• prvidalmatinac
    12. Srpanj 2017. 12:45

Ne daju inducirani prije 40+10. Jedino me tjesi sta malac fakat mora izac u roku 3 dana, bilo to Do 3dana ili Za 3dana. Ajme imam filing da mi je vise obamro mozak.

• blu5
    12. Srpanj 2017. 12:49

I meni je mozak na izdisaju😥Niti vise sta razumin niti mi je ista jasno.Vrucine ne pomazu svakako...Reka mi je danas dr, ajde ni jedno dijete nije ostalo unutra, samo strpljenje...mogla sam vec izic iz bolnice jebemu

• Anjaaa
    12. Srpanj 2017. 14:02

Lilith cestitam!
    Sundi, sad sam se pol sata smijala na opis tvoje sestre pre porod
    znam da je to muka, ja sam rodila 40+3pa sam vec bila popizdila haha

• prvidalmatinac
    12. Srpanj 2017. 14:18

blu5

I meni je mozak na izdisaju😥Niti vise sta razumin niti mi je ista jasno.Vrucine ne pomazu svakako…Reka mi je danas dr, ajde ni jedno dijete nije ostalo unutra, samo strpljenje…mogla sam vec izic iz bolnice jebemu

Ma mogle smo se vec oporavit jbtmene zajebavaju da cu rodit osnovnoskolca, prvasića, da ce mu prvo bit -daj cevapa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.