Jutric…ma ne mucite se s tim…samo stavite tetru bebici dole i to je to…nisan prvoj oprala nego stavila tetru koju sam na 90 prala i ispeglala i voila :-) tako cu i sad…s tim da moram kupit tetre ahhahahahahha ja jos nisan posla ni kupila za sebe i malog za bolnicu nista…pa ni tetre mislila sam opet uzet Lola ribar maloj sam njih uzimala (tad i nisu druge postojale ahahhaha) i bile su peri deri…fantasticne..tako da cu i sad…
Ma joj ne brini to ak si napravis popis rjesis u dva ducana plus ljekarna, ja sam ga komplicirala i na kraju kupila sve u jedno popodne. Osim robice tu sam malo se gustala.
Anja..
Pa da...jedino ako dođem ko hitnoca idem dolje na polikliniku ako radi (20:00) ako ih nema idem opet na 4 kat...svaki put i ctg i ultrazvuk radi!
Što se tiče spavanja ,ni ja nisam spavala...probudim se sva mokra od vrucine...
Ventilator radi 0 do 24,već se isplatio u dva dana xD
Kolica prat neću...cemu kad su potpuno nova...necu bit opet toliko opsjednuta hahah
A sad za RI :-/
Anja..
Pa da…jedino ako dođem ko hitnoca idem dolje na polikliniku ako radi (20:00) ako ih nema idem opet na 4 kat…svaki put i ctg i ultrazvuk radi!
Što se tiče spavanja ,ni ja nisam spavala…probudim se sva mokra od vrucine…
Ventilator radi 0 do 24,već se isplatio u dva dana xD
Kolica prat neću…cemu kad su potpuno nova…necu bit opet toliko opsjednuta hahah
A sad za RI :-/
Javi se sta je bilo u Ri..
Jutric…ma ne mucite se s tim…samo stavite tetru bebici dole i to je to…nisan prvoj oprala nego stavila tetru koju sam na 90 prala i ispeglala i voila :-) tako cu i sad…s tim da moram kupit tetre ahhahahahahha ja jos nisan posla ni kupila za sebe i malog za bolnicu nista…pa ni tetre mislila sam opet uzet Lola ribar maloj sam njih uzimala (tad i nisu druge postojale ahahhaha) i bile su peri deri…fantasticne..tako da cu i sad…
Ma joj ne brini to ak si napravis popis rjesis u dva ducana plus ljekarna, ja sam ga komplicirala i na kraju kupila sve u jedno popodne. Osim robice tu sam malo se gustala.
Znam..ovaj put i skracivam taj popis ahahahhahaha ionako prva 2 dana necu znat za sebe niti moc doc do torbe..osim vode, melema za usne, mob i punjaca nista drugo mi nece trebat ta prva 2dn...
Znam..ovaj put i skracivam taj popis ahahahhahaha ionako prva 2 dana necu znat za sebe niti moc doc do torbe..osim vode, melema za usne, mob i punjaca nista drugo mi nece trebat ta prva 2dn…
Ma da ja ne ocekujem da cu bit u stanju prat si kosu pa sam ubacila onaj mali sampon ako kojim slucajem uskrsnem pa budem u stanju, a one stavri koje sam nasla na internetu tipa krema za ruke, lice, tijelo, fen... sam vec odavno maknula s popisa. Imam srece kaj cesto putujem u svakave zemlje pa sve maramice za dezinfekciju, podloske za wc gelove i ostale gluposti ionak imam doma pod normalno. Tak da sam to sve napunila za par min. Sad kad gledam za prvih par tjedana doma sam kupila mozda premalo pelena ali i neznam kolika ce beba bit a prvo mi je djete pa ne znam koji broj i marku kupit i sto ocekivat. A i shoping centar mi je 2 min od doma pa ce muz, mama i sister to ic kupovat. Mislim kupila sam pakrianje papmersa 1, baby love jedan paket jedinice i jedan dvojke. Nisam kupovala nulu to pise to pise za nedonoscad od 1 do 2.5 kg a vec sad imamo 2.8 tak da ja mislim da mi to ne treba.
Ja sam kupila samo jedan mali paketic pelena pampers premium od 40 kom za bolnicu. Kad vidimo koliko ce bit velik cu poslat decka da kupi. Imam one od dm bonove ionak i u dm se dobije neki paketic pelena.
Ja sam uzela isto taj putni sampon ako mi se bas bude dalo i gel za tusiranje je taj putni. Ma najvise mi zauzimaju oni chicco ulosci. Sve mi je stalo u malu sportsku torbu za treninge i jednu vrecicu u kojoj su mi stvari za radjaonu i pelene. Da nema tih ulozaka i pelena sve bi stalo u tu sportsku torbu :)
Hej cure, samo da vas brzinski pozdravim sve. Vidim lista se prazni, cestitam svim novim mamicama. Mi smo u guzvi s pakiranjem, u subotu napokon selimo za Zagreb, pa se nadam cu imati vise vremena kasnije da vas pratim.
Drzite se po ovim vrucinama, trudnicama u terminu zelim svu srecu da bude sto brze I bezbolnije.
Puse iz vruceg Splita!!!
Buduci da idem na carski imam namjeru poc dan ranije u frizerke da mi napravi male pletenice i splete kosu. To je najzahvalnije ahahhahahaha pelene cu kupit 1pak za bolnicu i 1 nek bude doma lako ce mm kupit. S prvom sam bila nadobudna ahahahha sad laganica sve se da kupit naknadno..
Poozdrav cure :) vidim da su stigle nove bebe, čestitke novim mamama :)
Dugo me nije bilo pa će mi trebati malo vremena da sve polovim.
Vidim da spominjete kosu i frizera. Baš sam neki dan pomislila da ću se otići uljuditi prije termina jer tko zna kad ću biti u prilici sa malim. Zapravo, zadnji put i jesam bila kod frizera negdje u vrijeme kad sam zatrudnila. :D Dalje sam puštala kosu da raste, frendica mi je podrezala vrhove par puta i to je to.
Kako ste vi sad sa bojanjem pred kraj trudnoće?
Joj ja tako bih. Ovo sad mi je miks prirodne i bojane smeđe, ne vidi se neka razlika ali izgleda mi tako bljaaah, pola života sam bila crvena i kratko crnka, baš sam sad pred kraj dobila bijesne mušice. Da pričekam?
Mi smo sad pri kraju 34. tjedna, mali je u ponedjeljak imao oko 2 i 600 kg, kaže doktor da neće biti velika beba, vjerojatno negdje oko 3 i 300-400. Gledam sada sebe i dečka, ili nam dolazi krakati dečko ili se na ne znam koga umetnuo. :D Ali bitno da smo zdravi i da sve ide po planu.
I da, pitanje, jel ima u nekom dmu ili kozmu za kupiti neke ok uloške za rodilje a da nisu Vir80? Znači nešto pouzdanije i da nije web shop? Nisam našla u dmu, uzela sam vir za slučaj hiće da se nađe, ali nisam baš presretna. Još mi samo to fali.
http://minigreeny.com/novo/petiks-podlozak-za-kolica-zoo-sareni.html
ja sam uzela ovakav podložak za kolica, samo je drugi dezen. ima dva lica.
Sortiraj odgovore
Najstariji