Cure iz Rijeke i okolice, jel zna koja dal se do termina ide kod svog ginekologa ili u polikliniku? Meni danas sestra tamo rekla da sam od termina kod njih a do tad kod gin. A sta je s ctg-om? Vise mi nis nije jasno
Anja
Kako To?
Ne znam..meno trudnoću vodi prof.Petrovic i ja kad idem na preglede stalno idem u onu zgradu ginekologija i porodnistvo na 4.kat...
Jao cure,mene opet uhvatilo ciscenje! Muz na poslu,mala kod babe, a ja opet ko idiot! Cijedi se sa mene kolko mi je vruce.. a trebala bi peglat..i skuhat nesto za rucak sutra dok muza cekam navecer..
Meni totalna fjaka!Nista mi se neda!Doduse, uredila sam pred neki dan sve, ali ovo mi je pokazatelj da necu jos rodit...
Cure, koliko ste kg dobile u trudnoci?Ja sam 11kg..danas cak imala pola kg manje nego pred dva dana
Cure, koliko ste kg dobile u trudnoci?Ja sam 11kg..danas cak imala pola kg manje nego pred dva dana
Blu5 sramota me napisat....bacas me u bed ahahahahhahahaha 11kg nista...prva trudnoca 17.5kg (nisam usla u 9ti mj trudnoce), sad imam nekih +15...
Blu,ja sam dobila 13..
Mozda ti ta fjaka bas pokazatelj da ces rodit...skupljas energiju za porod.
Ja si moram iskoristit priliku kad male nema doma..da sve sredim jer inace ne stignem,19 mjeswci ona ima..ko ce uz nju cistit..ja pocistim..kroz pola sata kao da je tornado prosao..tako da ju ovih zadnjih dana pustam da radi smeca koliko hoce..pa cistim kad je ona kod bake.
Meni se vec tjednima nista ne radi... tako da dok me uhvati ciscenje onda je to to... napravim nesto malo po doma i to je sve..
Ja sam dobila samo 6 kg.. mrva sam oduvijek.dobila sam samo trbuh...
S ovo vrucine ni ovim netrudnima se ne da radit,a kamoli nama s trbuscicima..rucak skuvat i to je to..ostalo po potrebi ili po raspolozenju.Sta je s Babuskom?Nista se ne javlja?
Blu ti kako si krenila samnom ces u rodiliste..ili ces me barem docekat tamo 😉
Ja na plus 9..danasnji dan je nekako baš glup,em se ne može disat,em mi se po želucu stalno mucka ma katastrofa...i tlak mi je očito nizak dosta jer mi se vrti
A sutra po najvećem suncu moram ići za Rijeku dijabetologu..katastrofa....ne znam kako ću to prezivit em jer ce bit vruce em jer me bole leda i trbuh mi je napet stalno ...uzas
Sortiraj odgovore
Najstariji