Mislim da 90% tvari koje sam kupila s etiketom ce ostat tako...kakva pogreska kupovat robu ranije ahahahhaha sad bi se upucala...al dobro..sta je tu je..imam mozda 5kom bodica kratkih sve ostalo sam kupila body benkice koje su dugih rukava...
Mislim da 90% tvari koje sam kupila s etiketom ce ostat tako…kakva pogreska kupovat robu ranije ahahahhaha sad bi se upucala…al dobro..sta je tu je..imam mozda 5kom bodica kratkih sve ostalo sam kupila body benkice koje su dugih rukava…
A ti bar mozes odnjeti nekome na poklon, bar je ove god. baby boom, ja ne mogu ni to sve sam etikete skinula i robicu oprala.
Evo me doma.. otvorena i dalje prst. Opet kontrola u petak kada ce biti 40+0. Ima puno trudnica koje su prenijele.
Sundi, pitala si za dr Hermana. Sad nakon pregleda ti mogu reci da je super i ko doktor, pregled nisam ni osjetila. Doduse gurnuo je samo prst, dok su mi na proslom cijelu ruku.Pitala sam ga za smeckasti iscjedak sto mi je isao nakon pregleda, kaze sve je to normalno.
Kad je vidio ctg mojeg nogometasa rekao je uh, sto je ovo zivo dijete!
Ajde super. :) vjeorjatno sam sljedeci utorak kod njega na pregledu. Ma nisam nikad ni bila na pregledu osim kod svoje ginicke. Pa mi se cini da se moram naviknut da ce svi kopat po meni.. zapravo vjerojatno ce mi bit drago taj dan da me bilo ko pogleda.
Hm meni su rekli da bebe i onak nose bodije s kratkim rukavima. Pa s dugim nisam ni kupila puno negdje mozda 3. A i sad kad pocnem si razmisljat to je zato jer mi je sister dala robicu za zimsku bebu pa sam kupovala stvari koje su mi bile slatke i ljetno uglavnom. Naravno da nisam trebala skinut sve etikete i oprat. Ali... ma znate kak je to s prvim djetetom... sve se mora imat, sve steriliziras, sve peglas... a i ovak pretjerujem...
Evo me doma.. otvorena i dalje prst. Opet kontrola u petak kada ce biti 40+0. Ima puno trudnica koje su prenijele.
Sundi, pitala si za dr Hermana. Sad nakon pregleda ti mogu reci da je super i ko doktor, pregled nisam ni osjetila. Doduse gurnuo je samo prst, dok su mi na proslom cijelu ruku.Pitala sam ga za smeckasti iscjedak sto mi je isao nakon pregleda, kaze sve je to normalno.
Kad je vidio ctg mojeg nogometasa rekao je uh, sto je ovo zivo dijete!
Ajde super. :) vjeorjatno sam sljedeci utorak kod njega na pregledu. Ma nisam nikad ni bila na pregledu osim kod svoje ginicke. Pa mi se cini da se moram naviknut da ce svi kopat po meni.. zapravo vjerojatno ce mi bit drago taj dan da me bilo ko pogleda.
Ne ocekuj previse od pregleda...to si gotova za minutu... ide se ko na traci...
I dalje 2,3 cm , voda mlijecna i bezvezni trudovi.reko ovaj glavni da ce me za dan dva procackat ne bi li krenulo . Ma uzas
Ja jučer bila na pregledu. Uzeli bris na streptokok i sad imam lijepo smeđi iscjedak....baš krasno. Uz to me i boljelo.
Ne sjecam se vise koja je od vas pitala, ali ja u bolnici do daljnjega. Jutros bila na pregledu i kaze mi dr da sam otvorena 1 prst, a na ovom papiru kaj mi visi pise nesto 2 prsta i sad ga znaj. Sutra ujutro na viziti cu valjda saznat sta ce biti dalje, ali najvjerovatnije cu sve saznati u cetvrtak, petak poslije procjene tezine. Sto se tice vrucine... Krepavamo! Sjedis ili lezis samo, a s tebe se cijedi ko da radis ne znam sta. Koma ziva!!!
Ne sjecam se vise koja je od vas pitala, ali ja u bolnici do daljnjega. Jutros bila na pregledu i kaze mi dr da sam otvorena 1 prst, a na ovom papiru kaj mi visi pise nesto 2 prsta i sad ga znaj. Sutra ujutro na viziti cu valjda saznat sta ce biti dalje, ali najvjerovatnije cu sve saznati u cetvrtak, petak poslije procjene tezine. Sto se tice vrucine… Krepavamo! Sjedis ili lezis samo, a s tebe se cijedi ko da radis ne znam sta. Koma ziva!!!
Ooo micek. Drzi se. Puuno tekucine pij.
Sortiraj odgovore
Najstariji