Ja si mislim jao super imam još malo, sad će to. Onda vidim koliko ste vi blizu pa mi se ucinin kao da moj datum neće doći još 100 godina.
Uh meni su ova zadnja dva tjedna najteza u iscekivanju 😂 a imam osjecaj da je curki bas super unutra haha
A bolje da ne pricam kako ne mogu spavati i kako se svaku noc mucim u okretanju s jednog boka na drugi koliko me bole kukovi :(
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Cure moje, mene ce danas porodit. Trenutno radim ctg, cervix nestao, otvorena 5 prstiju. Zabrinuo me dr da je beba malena, procjena na 2800 a pref mj dana bio 2600. Luda sam od brige I nadam se da ce svebit ok. Javim se
Cure moje, mene ce danas porodit. Trenutno radim ctg, cervix nestao, otvorena 5 prstiju. Zabrinuo me dr da je beba malena, procjena na 2800 a pref mj dana bio 2600. Luda sam od brige I nadam se da ce svebit ok. Javim se
Uuuuu sretno i neka sve prode bez ikakvih problema i brzo :) znaju pogrijesiti u tim procjenama pa se nadam da jesu... Sretno i javi kako je proslo!! 😊😊
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Sretno ti bilo, draga. Zelim da ti prodje sto brze sa sto je moguce manje bolova.
Nista se ne sekiraj. Te procjene su glupost. A i 2800 nije tako malo. Sve ce biti ok. Drzi se!!!!
cestitam curama Na bebicama I brz oporavak vam zelim, ohsoboho sretno.
evo I ja ciljam Na datum 17.07 😄 mozda se nekoj i posreci 😃
cestitamcurama Na bebicama I brz oporavak vam zelim, ohsoboho sretno.
evo I ja ciljam Na datum 17.07 😄 mozda se nekoj i posreci 😃
Kad je tebi termin?
Jutro😊Svi bi mi cool datum😊Jel nam se uopce dogodilo da su bile dvi ili vise beba isti dan?
Od Eloe Jan i moja Katrin!On u 9ujutro-ak se dobro sjecam,a mi u podne!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji