Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Carmen012
    03. Srpanj 2017. 09:11

Ja si mislim jao super imam još malo, sad će to. Onda vidim koliko ste vi blizu pa mi se ucinin kao da moj datum neće doći još 100 godina. 

LilithMordant
    03. Srpanj 2017. 09:14

Uh meni su ova zadnja dva tjedna najteza u iscekivanju 😂 a imam osjecaj da je curki bas super unutra haha 

A bolje da ne pricam kako ne mogu spavati i kako se svaku noc mucim u okretanju s jednog boka na drugi koliko me bole kukovi :( 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

OhSoBoho
    03. Srpanj 2017. 09:39

Cure moje, mene ce danas porodit. Trenutno radim ctg, cervix nestao, otvorena 5 prstiju. Zabrinuo me dr da je beba malena, procjena na 2800 a pref mj dana bio 2600. Luda sam od brige I nadam se da ce svebit ok. Javim se

LilithMordant
    03. Srpanj 2017. 09:44

OhSoBoho

Cure moje, mene ce danas porodit. Trenutno radim ctg, cervix nestao, otvorena 5 prstiju. Zabrinuo me dr da je beba malena, procjena na 2800 a pref mj dana bio 2600. Luda sam od brige I nadam se da ce svebit ok. Javim se

Uuuuu sretno i neka sve prode bez ikakvih problema i brzo :) znaju pogrijesiti u tim procjenama pa se nadam da jesu... Sretno i javi kako je proslo!! 😊😊

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

Pinkica93
    03. Srpanj 2017. 09:44

OhSoBoho

Sretno ti bilo, draga. Zelim da ti prodje sto brze sa sto je moguce manje bolova. 

mrva2017
    03. Srpanj 2017. 10:01

OhSoBoho

Nista se ne sekiraj. Te procjene su glupost. A i 2800 nije tako malo. Sve ce biti ok. Drzi se!!!!

OhSoBoho
    03. Srpanj 2017. 10:10

Hvala vam cure. Javim se kad cu moci. 

manuela
    03. Srpanj 2017. 10:14

cestitam curama Na bebicama I brz oporavak vam zelim, ohsoboho sretno.
    evo I ja ciljam Na datum 17.07 😄 mozda se nekoj i posreci 😃

mrva2017
    03. Srpanj 2017. 10:24

manuela

cestitamcurama Na bebicama I brz oporavak vam zelim, ohsoboho sretno.
    evo I ja ciljam Na datum 17.07 😄 mozda se nekoj i posreci 😃

Kad je tebi termin?

mamika3
    03. Srpanj 2017. 10:32

blu5

Jutro😊Svi bi mi cool datum😊Jel nam se uopce dogodilo da su bile dvi ili vise beba isti dan?

Od Eloe Jan i moja Katrin!On u 9ujutro-ak se dobro sjecam,a mi u podne!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.