Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    02. Srpanj 2017. 08:04

Me+mybaby, stvarno mi je zao sto su te toliko izmucili. Ne mogu skuzit zakaj forsiraju prirodni porod ako vide da se zena sporo otvara unatoc dripu I trudovima, da ne spominjemo I unatoc velikoj bebi. Bas me ljuti to
    Ja se spremam sad za petrovu, moram opet na ctg. Imam bolove dolje od petka ali kontam da su ligamenti u pitanju...javim vam se ak bude kakvih pomaka :*

• Anjaaa
    02. Srpanj 2017. 08:33

Me+mb cestitam i brz opopravak!

Sundi
    02. Srpanj 2017. 08:46

mamika3

Sundi

Donna dobro si me sjetila rukavica. Ne bih se sjetila to stavit u torbu..

Ja se nisam to sjetila kupiti,ali imala je male stopalice pa sam joj to stavila!Posluzilo je!Nije mi jasno zakaj se toliko grebu

Moj necak jd dosao doma ko da je u ratu bio. A nisu mu htjeli rezat noktice u bolnici. I onda je dosla patronazna i odmah cvaknula. Nije ni pitala XD. 

donna83
    02. Srpanj 2017. 09:43

Da da ja nisam znala šta bih s tim nokticima u bolnici, a on je mahao rukicama ko lud i samo se grebao 😕 Jedan dan mi ga doveli svezanog u onaj jastuk u kiflu, ali su mu i rukice zamotali jer se kao jako grebe...ma užas 

Ofnica
    02. Srpanj 2017. 09:48

Me+mybaby čestitke, iako mislim da ces porod dugo pamtiti. Kad čitam tvoju priču zahvaljujem Bogu na svom turbo lakom porodu bez epiduralne, unatoč svim sranjima s dojenjem koje sad imam...bar sam u stanju bila drugi dan od poroda apsolutno sve napraviti. Sve je sad iza tebe. Držim fige da dojenje uspješno krene! Odmah zovi sestre ako primjetiš da je mali krivo ulovio bradavicu, mene je tak par puta gricnuo i napravio mi ragade koje su nas između ostalog koštale uspješnog dojenja. Da, i masiraj cike da budu mekane.

mrva2017
    02. Srpanj 2017. 09:53

Me+mybaby

Neznam koja su sve bila pitanja. Pa idem probati redom. Rodila sam u Petorvoj i bio je muz samnom i sva sreca. Bio mi je ogromna potpora iako je prred kraj bio sav izmucen i zbunjen. Borna nijebsamnom jer sam jos u intenzivnoj. Idem sutra na odjel pa ce onda valjda biti samnom. Ja vjerujem da bi on vec jucer cicao da sam mu uspjela dati. Dali su mi ga samp manruke malo da ga vidim. Proveli smo 5 min skupa. I ja sam 5 min plakala. Vecina boli je nestala kad sam ga vidjela.

Jesu ti rekli na kraju zasto nije islo prirodno? 
    Koji je doktor bio?
    Bol ce biti manja uz bebu.
    Hrabro si obavila posao... sve smo ponosne na tebe... 

Sundi
    02. Srpanj 2017. 09:55

Rađaona:
    - spavacica, maramice za dizinfekciju, podlozak za wc, vlazan wc papir, wc papir, intimne maramice, mrezaste gace, paket vir 80, energetske cokoladice, rucnik mali i veliki
    soba:
    spavacica (2); vir 80 x2, mrezaste gace, sesirici za bradavice, grudnjak za dojenje x2, japanke, rucnik mali i veliki, vrecice, steznik, toaletni papir, rukavice za bebe, chicco jedan paket, podloga za prematanje (3), nesser (mala cetka, pasta i cetkica za zube, intimni sapun ( to mi je za tusiranje da ne vidim zvjezde ak mi dode na ranu kojim slucajem, sampon za kosu (sumljam da ce mi bit do toga ali ok), dezic, stapici za usi, purelan,gumice za kosu)
    torba za posjete:
    vir 80, spavacica, gace, izdajalica, voda, rucnici, podlosci, chicco ulosci, kave za sestre

Me+mybaby
    02. Srpanj 2017. 10:21

Nije islo jer je mali veliki, a ja preuska. I nabijao se i zato je to sve toliko i boljelo. Nemam jos mlijdka1 pa se nema nista ni upaliti. Cekam nakon 12h pa cu inda valjda na odjel pa cemo se probati namontirati na sisu. Pozdrav svima. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

OhSoBoho
    02. Srpanj 2017. 10:53

Evo me s ctg-a, bilo je zanimljivo :)
    Prvih pol sata sve super a onda me tako uhvatilo bolit da mi je skoro zlo doslo 
    Zadnjih 10ak min ctg-a kao najgori menstrualni/probavni bolovi, nikako prestati a ctg nis nije ocitao. S obzirom da je prestalo cim su me posjeli pretpostavljam da se radi o pripremnim/laznim trudovima...I sinoc me bilo ulovilo dok sam lezala al prestalo kad sam se otisla istusirati...
    Ocito se nes pokrece a kojom brzinom ce ici...bumo vidjeli. Sutra moram ici opet u petrovu, ovaj put samo na kontrolu kod dr koji me vodi...

• blu5
    02. Srpanj 2017. 11:07

Sundi, zasto intimne maramice za radaonu?
    OhSoBoho, ajde neka krene jos jedna bebica mala😊Meni je sutra pregled, bas me zanima jesam se sta otvorila.Prosli put je bilo jedan prst tijesno, dakle skoro pa nista.Meni i je problem sta se sporo otvaram...Joj Me+mb bas me ljuti sta nitko ne izmjeri tu zdjelicu pogotovo u slucaju velike bebe, nego muce zene gadovi jedni!Ja te razumijem u potpunosti jer je moja mala bil preko 4kg, al problem je bio u tome sto je ostala visoko, pa mi se dr doslovno bacio na stomak za izgurat je vani.Ovaj put beba isto preko 4 kg, opet me ceka ajme i joj!Ne znam zasto ti je epiduralna tako kratko trajala?Pretpostavljam da je carski bio pod spinalnom obzirom da je vec epi bila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.