Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozaa
    02. Srpanj 2017. 15:36

Sundi

Rađaona:
    - spavacica, maramice za dizinfekciju, podlozak za wc, vlazan wc papir, wc papir, intimne maramice, mrezaste gace, paket vir 80, energetske cokoladice, rucnik mali i veliki
    soba:
    spavacica (2); vir 80 x2, mrezaste gace, sesirici za bradavice, grudnjak za dojenje x2, japanke, rucnik mali i veliki, vrecice, steznik, toaletni papir, rukavice za bebe, chicco jedan paket, podloga za prematanje (3), nesser (mala cetka, pasta i cetkica za zube, intimni sapun ( to mi je za tusiranje da ne vidim zvjezde ak mi dode na ranu kojim slucajem, sampon za kosu (sumljam da ce mi bit do toga ali ok), dezic, stapici za usi, purelan,gumice za kosu)
    torba za posjete:
    vir 80, spavacica, gace, izdajalica, voda, rucnici, podlosci, chicco ulosci, kave za sestre

Nama su rekli da si uzmemo labelo(znaju ispucati usta),termalnu vodu ili malu spricaljku za osvjezit se i vodu

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• blu5
    02. Srpanj 2017. 16:27

mamika3

blu5

Sundi, zasto intimne maramice za radaonu?
    OhSoBoho, ajde neka krene jos jedna bebica mala😊Meni je sutra pregled, bas me zanima jesam se sta otvorila.Prosli put je bilo jedan prst tijesno, dakle skoro pa nista.Meni i je problem sta se sporo otvaram…Joj Me+mb bas me ljuti sta nitko ne izmjeri tu zdjelicu pogotovo u slucaju velike bebe, nego muce zene gadovi jedni!Ja te razumijem u potpunosti jer je moja mala bil preko 4kg, al problem je bio u tome sto je ostala visoko, pa mi se dr doslovno bacio na stomak za izgurat je vani.Ovaj put beba isto preko 4 kg, opet me ceka ajme i joj!Ne znam zasto ti je epiduralna tako kratko trajala?Pretpostavljam da je carski bio pod spinalnom obzirom da je vec epi bila?

Mislis da se inace sporo otvaras?Ili si sad ocekivala da ce to nekako brze?

Ma inace sporo..a i na oba poroda su mi visoko ostali..nadam se da bi mozda sada.moglo bit drugacije

• blu5
    02. Srpanj 2017. 16:28

OhSoBoho

blu5

OhSoBoho

blu5

OhSoBoho

Evo me s ctg-a, bilo je zanimljivo :)
    Prvih pol sata sve super a onda me tako uhvatilo bolit da mi je skoro zlo doslo
    Zadnjih 10ak min ctg-a kao najgori menstrualni/probavni bolovi, nikako prestati a ctg nis nije ocitao. S obzirom da je prestalo cim su me posjeli pretpostavljam da se radi o pripremnim/laznim trudovima…I sinoc me bilo ulovilo dok sam lezala al prestalo kad sam se otisla istusirati…
    Ocito se nes pokrece a kojom brzinom ce ici…bumo vidjeli. Sutra moram ici opet u petrovu, ovaj put samo na kontrolu kod dr koji me vodi…

Tebi na tickeru pise 39 tjedana,3 dana do poroda?Meni je 39 +1, 6 dana do poroda😊Buca ovaj ticker😊

Da, nekaj ga muci…danas mi je 39 tocno, al bome termin slj nedjelju…mozda sam ja nekaj krivo upisala

Mogle bi ja i ti zajedno u petak 07.07.2017.😊ludilo datum😊

Fantastican datum, mozda ga I docekam, ko zna ;)
    Imam dojam da se ovaj.moj drzi za nekaj unutra I ne pusta :P

To se i meni cini za ovu moju😊

Me+mybaby
    02. Srpanj 2017. 17:34

Cure za radaonu si obavezno uzmite vodu i labelo. Ja sam imala i gaze koje mi je muz mocio pa sam se s tim prebrisavala.
    Neznam tko je pitao, ali isla sam pod opcom anestezijom na carski. 
    Doveli su mi malog na dojenje, ali nije htio papati. Samo je spavao. Sad z pola sata imamo ponovni pokusaj

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Pinkica93
    02. Srpanj 2017. 17:50

Me+mybaby cestitke na malenom Borni. Bas mi je zao sto si nakon tolikih muka morala na hitan carski. Trebali su odmah ti izmjeriti zdjelicu posto se ocekivala veca beba, a ti sitnija. Sva sreca pa je sad to sve iza vas. Uzivajte sad jedno u drugom.

• gala_28
    02. Srpanj 2017. 19:00

Me+mybaby

Cure za radaonu si obavezno uzmite vodu i labelo. Ja sam imala i gaze koje mi je muz mocio pa sam se s tim prebrisavala.
    Doveli su mi malog na dojenje, ali nije htio papati. Samo je spavao. Sad z pola sata imamo ponovni pokusaj

Bude, polako, prvo se oporavi. Tek vas čeka upoznavanje i hvatanje rutine za papanje. 
    Kako ti je proteklo buđenje iz anestezije? Kako se sad osjećaš?

02. Srpanj 2017. 21:02

Me+Mybaby, uf tako su i mene pustali s tim konstantnim trudovima iako sam imala uvedenu epiduralnu, ali je kod mene ipak zavrsilo ok. No sve je to sad iza tebe... sretno za dalje. Meni je prvih mjesec dana bilo nesto najteze u zivotu, ali i najljepse. Cestitam na sincicu!

Sanchi92
    03. Srpanj 2017. 01:25

Da se i ja pridruzim grupi imam 4 djece...
    Sincic rodjen 01.04.2017 Merano- Italija 😊

Lea 02.05.2009 💜
    Tea 05.05.2013 ❤
    Moreno 28.06.2014 💚
    Pavle 01.04.2017 💙

Me+mybaby
    03. Srpanj 2017. 07:15

gala_28

Me+mybaby

Bude, polako, prvo se oporavi. Tek vas čeka upoznavanje i hvatanje rutine za papanje.
    Kako ti je proteklo buđenje iz anestezije? Kako se sad osjećaš?

Budenje je proteklo ok. Kaze muz da sam baljezgala gluposti. Samo sam pitala kako je mali. Evo jutros sam vec super. Sama otisla do wc-a. Istusirala se. Prebacili su me na postintenzivnu pa se mogu i ustati malo. Za sad samo do wc-a. Jucer sam jos dobivala puno droge protiv bolova. Za sad jos nisam nista trazila.
    Mali je lijen na sisi, a mama nema mlijeka pa to nije bas neka kombinacija. Donesu ga na podoj. Place on, placem ja. 
    Cure koje namjeravate u Petrovu sestre su zaista dobre i u intenzivnoj i na carskom rezu. Nemam ni jednu losu za reci. Ma i doktori su bili ok u radaoni, ali jezi ga na kraju nije dobro proslo. Ali zbilja sve manje boli kad vidite dijete. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

donna83
    03. Srpanj 2017. 07:18

Dobro jutro curke! Šta je, malo smo zapele, ha? Osim Me+mb nema bebica baš. Već vidim, sve ćemo odjednom, ko vatromet 🎉🎉🎉 ili svi ciljamo na Cool datum 7.7.2017.? 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.