Jel se javila Ina? kako je?
Jel se javila Ina? kako je?
I ja čekam da se javi, al nema je
Ljetnice 2016
Tynchy 02.06.2016.
Sanjarka88 04.06.2016.
Dunyasha 06.06.2016.
bettyboop_st 08.06.2016
Bruna257 12.07.2016.
Betty ja i ti bi mogle skupa vrištati u rodilištu
Dunya naravno da je najljepše kad je beba kraj tebe, to mi je bio najljepši dio dana nakon prvog poroda kad su mi nju donosili u sobu.
Uglavnom nadam se da pomažu sestre dosta kad mama nije u mogućnosti
Kolike su vaše bebice po mjerama i danima tj. tjednima bile?
Ty super da si ugrabila popust na 4d, ja jedva čekam taj pregled

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mi smo bili prosli cetvrtak, i bebica je bila 35mm ,10 tjedana i 1 dan.Bila sam u drugog ginica,jer moj nije radija,kad sam primjetila tockicu krvi, koja je bila od hemeroida, i moram reci da me doktor Palada u Cita odusevija.Sve mi je lipo izmirija, objasnija, dobili smo 4 slikice, i tada sam rekla,da ce to bit moj doktor
Mi smo bili prosli cetvrtak, i bebica je bila 35mm ,10 tjedana i 1 dan.Bila sam u drugog ginica,jer moj nije radija,kad sam primjetila tockicu krvi, koja je bila od hemeroida, i moram reci da me doktor Palada u Cita odusevija.Sve mi je lipo izmirija, objasnija, dobili smo 4 slikice, i tada sam rekla,da ce to bit moj doktor
Super za znat, iako sam se ja zadnji put oduševila dr. Mimicom, tako da ako mi ikad išta opet zatreba odoh kod njega
Onda si ti duže trudna nego ti pokazuje ticker u potpisu?
Znači moja je s 9+5 veća i od Dunyine sa 9+3 i Bettyne sa 10+1, al to sigurno je koji dan razlike, ne vjerujem da su neka velika odstupanja?
Neznam koliko dnevno beba raste?
Dunya hehhe ja se to mislim kad spavam na trbuhu, da ću se spljoštit

da je spoljoštit*

Spljoštit?? :)
Hahahahaha...
Spljoštit?? :)
Hahahahaha…
Dunya joj nadam se da nije tjedno baš duplo, kolika bi onda moja sad bila hehhehe
vidit ću sutra, da se sad ne sekiram puno, nekako mi se čini da su moja i od Ty tu negdje po veličini velikeeeeee
Odnosi nam zabranjeni
al izvodimo svakakve druge igre đizs ko pubertetlije inače tko bi izdržao

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji