Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ribi
    07. Ožujak 2016. 13:23

cure, čini mi se da je netko prošli tjedna pisao o spajanju starog GO sa porodiljnim... Dunya ne sjećam se da li si ti ili netko drugi ? uglavnom, i meni je bilo u planu korsiti stari GO i spojit ga sa porodiljnim pa sam baš danas zvala HZZO da vidim da li korištenje GO umanjuje prosjek zadnjih 6 plaća. kaže žena da ne. tako da ću si ja spojit 3 tj starog GO sa porodilnjim.
    Bruna257 super za kolica :)

inaj
    07. Ožujak 2016. 13:23

Tyncyh molim te odi doktoru i reci mu da jos uvijek povracas, nebi smjela toliko povracat, trazi ga da ti nade drugo rjesenje za zgaravicu, da ti preprise neke druge tablete ili sto god drugo.....
    Rekli su nam da obavezno ponesemo vodu i hranu sa sobom , i u radaonu i u torbu koja ide s nama u sobu kasnije, i da zamolimo  u predradaoni da nam torbu stave negdje na dohvat ruke da si mozemo same do stvari....

baby♡girl
    07. Ožujak 2016. 13:25

Abies i ja cu dok ne otpadne pupak koristiti jp, malo mi je pupak freaky i ovako, ali nakon toga tetranje i mpp kako bude odgovaralo 😆 a marama ajme tako sam presretna, nosila sam malu u klokanici, ali kad je vec bila malkice veca, a ovo sad divota. Mekano divno aaaa 😍😍
    Sanjarka pripremi i na velikom papiru napisi ovo je kad te nazovem i kazem da poneses uloske. Ja cu po vrecicama popakirati i velikim slovima pisati kad sta treba donjeti 😂😂
    Da ne bi isla bosa kuci 😂 ili u pidjami 😂😂😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

miska
    07. Ožujak 2016. 13:31

Vi vec o torbama  a u biti nije ni cudo, kad ste 2 mje prije mene, ja jos imam vremena punoo! 
    Moj soping ce poceti polovicom 4 mje, namjeravam i ja na sajam u zg i tad u ikeu pa mislim da cu dosta toga tamo kupit, bar od ovih sitnica kojih je milijon, a nemam jos nista osim 15 tetri i par hlacica koje sam dobila ! Definitivno si ne zelim radit presing u 6 i 7 mjesecu kad je najtoplije, nadam se da cu i koji put stic na plazu bar papak umocit i malo se posuncat 

Bruna hvala na info za orhideje, meni je stan zapad sjever tako da nazalost nekog jutarnjeg sunca nemam, sve kombinacije koje sam probala nisu upalile, daj mi reci samo dal rezes stabljiku ili je pustis, svaki put procitam drugaciji savjet!?

uykmyjh
    07. Ožujak 2016. 13:32

Zarazit ćete me sa orhidejama, išla sad malo gledat po netu i zaljubila se koliko ih ima različitih 

Cro262
    07. Ožujak 2016. 13:34

Steznik ću ja naručiti sa eBaya, vjerojatno će mi biti vruće, ali možda se i brže vratim u normalu :) šalu na stranu, čula sam da ga je dobro nositi, malo po malo, ali D aje to jako dobra stvar za vraćanje i organa na svoje mjesto a i stezanja trbuha. Pa ćemo vidjeti...

Mislim da je s ulošcima sve to individualno. Jedna frendici mi rekla da je ona i po tri komada stavljala odjednom koliko je krvarila, druga samo po jedan. Za obične uloške sam čula da ih nije dobro koristiti jer nisu čisti pamuk pa gospođa ne diše...

Baby, marama je predivne boje! Ja sam se učlanila na fb u onu grupu babywearing ili tako nešto i što mi češće iskaču sa tim savjetima što je ergonomski ispravno a što ne sve imam veći strah od marama i nošenja. Ustvari, ionako je ne planiram nositi po ljeti...ne znam još, zbunjuje me ta grupa jako. 
    Muž i mala na pregledu...ja vodim samo muža pa kad on i doktor počnu sa smijehom i muškom pričom mislim da cijela cekaona ostane zbunjena što je toliko smiješno unutra... 

Mare, bravo za pametnog dečka! Jako ste to brzo riješili, samo četiri dana...wow!

Sanjarka88
    07. Ožujak 2016. 13:35

Baby znači sve crtat ha?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.