Baby girl koristis mpp??? Ili pocinjes? Ako vec jesi malo me zanima o tome. Znam da ima forum o tome. Al jos nisam dosla do tog stadija. Puca me da pocnem i ja mpp
Abies koliko paketa? ja se mislim koliko komada iz paketa da uzmem u rodilište, jer su ogromni i kažu svi da niti pola paketa ne treba nosit u rodilište
ček kako ih nisi trebala prvi put zar ne krvariš bez obzira na carski? mislim zar se maternica svejedno ne čisti? ajme sad kad ispadnem glupa
Baby neće te samo čitanje spasit od brisanja s liste
inače mala ti je zakon hahahhaha! legenda. Ja ne vodim ni muža ni malu više, jer su na 4d ometali dr. tako da je mm nasmijavao malu a ona se nije mogla kontrolirat pa se cerila na sav glas... đizs kad ih nisam u top tada stavila, moja dva djeteta i treće na putu
Zaru online čekaš ravno do 9.3. uuuuuuuuuuuu
čevape? hahahahha! ps. ima li smisla da nosim vodu ako nemam pratnju? hoće li mi je tko dodat?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
mishka ja ti imam hrpu orhideja doma, mozda nekih 40ak.... ja ih zalijevam, tj stavim u manju kadicu vode i slozim ih ujutra na pola sata, tako svakih 3-4 tj, nemam ih u pretjerano grijanim prostorijama i ne na direktnom suncu da mi listove preko prozora ne sfuri... kad im otpadnu listovi, idu mi u kupaonicu (koja se inače ne grije i ima sunca sam u jutarnjim satima) na rehabilitaciju... i tako ih vrtim... jedna od tih orhideja mi već 6 godina neprestano cvate... čak sam ih sama dosta rasadila jer su mi na mjestima di je bio cvijet potjerali listovi i korijenje, kad je ocvala, odrezala je i tako si sama sadim..... samo nemoj previše zalijevatm pazi samo da su korijeni stalno svježi, ona u one kore upije dosta vlage za cca 3 tj.... :)
ribi nije mi bitna cijena za kolica :D teta mm koja zivi u nizozemskoj rekla da odaberemo kolica i hranilicu i baby monitor koji zelimo i da se ne opterećujemo cijenom, njoj je to sve kod nas jeftino (inače je bila glavni anesteziolog u lancu pvt klinika u Nizozemskoj, muž joj bio glavni kirurg, pa joj lova nije bitna, mi moramo samo odabrati :D ) tako da eto, ću ćemo hrpu uštedjet....gledam koja mi se sviđaju, bitno mi je da ima velike kotače, komotnu košaru i as, navlake za sva tri dijela, a i ako su glomaznija i veća, ne smeta mi.... :)
vidim rasprava o torbi za rodilište,,, ja ću torbu za fitness, trebam još samo uloške, jastučiće i grudnjake uzet... drugo manje više imam, spavačice sam uzela neku na snoopija i hello kitty :D bit ću si fancy :P i torbu ću imat spremnu od 1.6., nekih 5 tj prije...tako nekako planiram da mi i stvari za bebu budu spremne, od 1.5. kreće shopping za ozbiljno... do tada-ono šta dobijem ;D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Krvarila sam duuuugo 7tjedana. Vec me j frka uhvatila da cu na kontrolu s krvarenjem. Al sam koristila obicnd tanke uloske libresso always i sl. Nisam imala potrebe za ovima. A vir sam imala nekoliko paketa. Koliko u torbi nemam pojma. Misleci da cu imat trudove porod epiz. Eto okrenulo naopako.
Abies s malom koristim Pampersice. I dosta mi je smrada. Nije imala crvenilo nit ikakvih problema, ali mislim da je ovo puno bolja varijanta za sineka. Da ne pricam jeftinija. Do sad smo potrosili 9000 kuna na pelene. I dalje ju presvlacim svaka 3 sata jer znam kako je meni kad imam uloske i mengu. Pa fuj jebemu.
Sto god te zanima pitaj, ako znam odgovoriti cu ti rado. Dosta sam se pripremila citajuci druge.
Sanjarka ne stignem stvarno, vec sam pisala da nas ceka selidba opet i puna mi je kapa svega i jos 100 stvari moram obaviti jer planiram u 4 mj za St i zelim dosta toga do tad rijesiti.
Ponesi naravno, zovi da ti dodaju. Znam kako ti je. I kod mene izgleda trece dijete na putu 😂😂😂 daaa, jos jako malo za Zarin online 😍😍😍😍 ulozaka ponesi nekoliko pa nek ti muz nosi u posjetu. Fakat su ogromni i zauzimaju puno mjesta. 😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
ja isto krecem sa mpp, tj tetranjem u početku pa polako prelazim na AI2.... imas grupu na fb u kojoj je sve odlično opisano i mozeš uviijek cure pitat za savjet... :) MODERNE PLATNENE PELENE... Pošalji zahtjev, prihvatit ćemo te-zatvorena je grupa....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ma šalim se ja, samo se ti javi kad stigneš
Znači nekoliko uložaka, u biti stavit ću ih koliko mi mjesta ostane u torbi, morat ću mužu i pripremit sve to sa strane da mi donosi kako mi bude nestajalo....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage mame da se pohvalim sina sam odvikla od pelena,trebalo nam 4dana.Nocas me budi i govori mama,pali leo pis. sad trebamo i dalje tako nastaviti
Miska- treba im dosta svjetla, nemiju bit na jakome suncu... Zalhevas, odnosno potapaš ih u vodu cca svakih 10 ak dana.. Znaci, zalijes ih do pola, i pustos da stoje tako cca 20 ak minuta, onda vodu prolijes, i ostavis na sudoperu ili u kadi da se ocjedi i iz teglice...
A ponovo zalijevas kad vidis da u teglici prozirnoj nema vlage, znaci, kad se kora ajmo reci skroz osusi..
I ja ih 1 mjesecno zalijem sa razrjedenim gnojivom bas za orhideje.. inas kupit u biljnim apotekama bas to gnojivo, ili ti hranu za orhideje 😊
A sto se tice cvijeta, znaci, kad otpadnu svi cvjeteki, i ako se stap pocnd susit, pusti da se osusi sad dokle oce..i onda taj stap odrezes do onog mjesta do kojeg se osusioi kad odrezes pospes malo cimeta na odrezano mjesto...
I jos sto je bitno, orhideje ne vole da ih se premjesta s jednog mjesta na drugo...jer im treba dosta da se prilagode na jedno mjesto 😊 a za listove, kakve su ti boje listovi ? Ako su pozutili znaci da im je previse vode davano, a ako su se smrezurali i nisu promjebili boju znaci da je premalo vode ili da im je vrucr... eto, nadam se da sam pomogla, ako te jos sta zanima slobodno pitaj 😊
Torba za bolnicu ?
Evo, ja po sjecanj mogu napisati sto je nosila moja sogorica pa ako ce nekome pomoci..
- 3 paketa vir ulozaka
-jednokratne gacice
-2 grudnjaka za dojenje
-paket blaznica za grudnjak
-3 spavacice
-2 rucnika
-kozmetiku
-vlazne maramice
-japanke za tusiranje
-papuce
-alkohol za dezinfekciju wca
-uzela je i onaj papir sto se stavi na wc da moze sjest, jer kaze da je wc bio stalno prljav
-alkohol za dezinfekciju ruku
-ogrtac
-i mislim da je to to, ne mogu se sjetit vise nicega...
Super za grupu mpp. Mislim startat s klasikom jp dok malo ne polovim ritam zivota s dvoje klinaca, siroko povijanje. A doma me svi pljuju zbog ideje, smrc.
Baby girl ja sam imala maramu s prstenom - ljubim ju. 2,5god koristila. Mozda i duze.
Sortiraj odgovore
Najstariji