Koji dr? onaj "sve je ok" dr? ma ništ ne kaže, imam sljedeći pregled tek krajem mjeseca.
Nisam se vagala, ali mislim da nisam puno dobila, na leđima mi sve kosti ispale, ko da sam iz logora pobjegla.
Joj, torba...nekako mi je neozbiljno ponijeti torbu za trening, a opet, mislim da je lakše s njom nego sa malim koferom. Ja bi kupila sada grudnjak za dojenje, ali živim u nadi da će mi cice narasti pa da sad ne kupim i bude mi premali. Mislim da pakiranje mene neće biti problem, pa sve imam manje više, osim zaliha vir uložaka i jednokratnih gacica :) to su mi rekli da je zakon pa ćemo probati. Ovisno o pregledu krajem mjeseca ću i ja spremiti torbu, bitno da je sve doma cisto i oprani, lako ubacim u torbu.
Žabice, nemam hemoroide, kaj je i to od sjedenja? Ok, super, hvala im kaj su me zaobišli...bar za sada.
e i zaboravih vam pohvalit bušice, prekrasne ste sve od reda
ma rekla mi je dr. da će bolit i preko injekcije, jer sam kasno došla... ali mi je zato 2x rekla da jako lijepo izgledam, pa mi je bilo malo lakše
ja sam u imala grudnjake za dojenje iz mullera i ok su mi bili, a seka mi je bila kupila neki kao sportski top za dojenje, samo što je uzela premali, pa ga morala vratiti a veći nisu imali. Taj top mi se baš svidio ali nisam nigdje kasnije našla di bi ga kupila. Jel vi znate di bi imalo takvih za kupit? Mislila sam si nabaviti i steznik za struk nakon poroda, valjda mi neće bit vruće u tome... ima koja iskustva s tim?
Ja ću za rodlište uzet chicco uloške, kažu da su def. najbolj i da ih treba puno manje nego Vira.
A vir ću posli za doma....
jučer gledam taj pak chicco uložaka u Konzuma, pa to su pelene skoro uopće neznam koliko bi ih spremila za rodilište
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
O stezniku nisam razmišljala još, nemam pojma dal da ga koristim ili ne.... hm sad si mi i ti dala mislit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, definitivno chicco ulošci, predobri su, veliki su pa te nije strah da će negdje pustit, pogotovo kad ležiš. Meni ih je dosta i ostalo pa sam ih kasnije rezala na pola dok nisu te lohije prestale do kraja. Tražim ja to po dm-u i nikako naći, pitam blagajnicu i kaže mi to vam je tamo kod pelena, haha :D
Ojla zene.
Pisete i pisete i pisete, sve citam, malo pamtim, lijepe su vam buse, bravo za dobre preglede 😊
Ja sam u strci pa ne stignem pisati, ali citam da nesto ne propustim ili da me Sanjarka ne obrise s liste 😜
Zabica hemoex ulje. Oko 100 kn u ljekarni. Nema boljeg. Pomaze nakon dva nanosenja vec. I sve se vrati u normalu. Ima dosta u bocici pa ce ostati i za poslije poroda.
Ponovo sam krenula uzimati elevit (1 tableticu) jer me Starim splasila sa manjkom vitamina i odmah 3 dana nema wc-a tako da odustajem. Ako ne idem na wc ne mogu ni jest, osjecam se kao da ce mi se trbuh razletiti. Adrian se javlja, i to ono momacki. Da li pokusava igrat nogač sa mojim unutarnjim organima, ne znam. Znam samo da lupa kao veliki. Na pregled planiram sljedeci tjedan. Idemo bez malene ovaj put posto na 4d dr nije mogao doci do rijeci od nje jer je samo ponavljala da stiček mamu pika mamu boji i to. 😂
Uglavnom. Zelim da mi sve bude spremno do 1.05. Dosta toga mislim uzeti na sajmu. Vec sam sve izzivkala i maltretirala da budem sigurna da ono sto hocu i bude tad tamo. Pelene ocekujem 15.04. i to 4 bambusice, 8 normalnih, 6 covera i 4ai2 od Molly. Po snappy idem u rodin ducan. Kak beba bude rasla tako cu uzimati jos ovim pamucnih ili ai2, ovisi koje ce nam bolje pasati jer cemo kombinirati s tetrama.
Sutra mi stize marama, amazonas carry sling laguna. Trebam li reci da jedva cekam da rodim i smotam to malo cudo u ovu veliku krpu i da ga nosim po citav dan??
Za robicu i dalje ne znam da li kupiti dugi ili kratki rukav. Zbunjena sam. Ljetna beba mi je novost.
Cekam Zarin online shop 😛
Muz ce uskoro zavrsiti u Vrapcu. Samo dopisujem sta trebam 😂
Torbu pakiram isto oko 15.05 iako cu je kao i prosli put jos sto puta prepakirati. Osobito kad prenesem. Od dosade i iscekivanja sam samo kopala i vadila iz nje, vracala, jos dodavala. Ah. U box sam ponjela melem, vodu, mob s PRAZNOM BATERIJOM 😢 i muza naravno. Ovaj put nosim i cevape ako me netko ne skuzi. Ili mozda dimljenog sira. To mi je po novom wooow. Adrian pravi mali gurman.
Curke, do slusanja/tipkanja!
😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Top nisam nigdje vidjela osim na ebay-u. Ovaj koji imam sam dobila. A ovaj preko ebay koliko je pamuk ne znam.
Ja sam vir imala al ih nisam trebala pa ostavila cimerici. Chicco svi hvale. Ovog puta cu te uzet. Koliko paketa treba iza poroda prva dva dana? Ako necu na carski
Sanjarka jednostavno,spustim ga ispod cice
Steznik nije navodno dobro na svoju ruku stavljati vec dr odluci da li je potreban
Marama stigla upravooooo 😍😍
A mala mi taman zaspala i netko zvoni i mislim si tko li je 😂😂😂
Bas sam hepi i iznenadjena kako je uranila 😆😆😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji