Malamimi necemo ih jos plasit s bradavicama i dojenjem :)
Meni nije bilo tako da sam imala navalu, tek nakon 10dana. Isto sam imala pamucni top za dojenje i carriwell grudnjak. Drugu noc sam bila bez grudnjaka i probudila se s krugovima. (Prvu na intenzivnoj a tamo spavas gol oni te omotaju kao mumiju-carski)
Ja sam u prvoj ponijela grudnjak i obukla ga i odmah skinula pa navukla ovajj obicni,ovaj put necu uopce ni nosit
Jastucice obavezno trebas isto kao i kremu za bradavice a ako su ti slucajno uvucene bradavice mozes odmah i sesirice kupiti koji dobro dodu i kao zastita ako ti bebac izgrize bradavice
Meni su bile uvucene i muz mi sutra dan donijeo te sesirice u posjetu,za dva dana mali izvuko bradavice(do dan danas)
Hey cure, evo brzinsko javljanje.. ne stignem baš jer završavam posao da ostavim kolegama čistu situaciju. Dan mi proleti, pogledam navečer LJubav je na selu i umrem.
Trudim se kretati što više, pa prošetamo poslije posla, ako samo ležim žgaravica me ubija. Moram priznati da se brinem jer stvarno sve što pojedem ispovraćam, i nadam se da to na Karla neće utjecati negativno. Na kraju se svede da smo doručak uspijem zadržati.
Da li se okrenuo ne znam, al buba me dolje po mjehuru pa pretpostavljam da su to noge.
Gotovi smo sa nabavkom opreme, još samo baby monitor moramo kupiti .Tražimo neki koji se uparuje sa mobitelom da ga tata može vidjeti kad je daleko... :(
Šaljem vam svima puse, vama i vašoj maloj ekipici :)
Gledala sam malo torbe za rodiliste zapeo mi je za oko onaj paket od biobaze, mislim da cu ici u DM po to. Plan za rodiliste je da torba ne prevelika npr. ona kao za fitness, bude spremna za svaki slucaj oko 20.5. To je 6 tjedana ranije, ali mama je i mene i sestru rodila 4 tjedna ranije pa bolje da budemo spremni na vrijeme.
Uh sad još ide i mozganje što sve ponit u rodilište nisam došla u taj stadij, to mi sve tek zvuči komplicirano.... al da logično mi zvuči i grudnjake te, i jastučiće.... pih
Dunya predivno je što smo toliko ogromne, ma neopisivno se radujem rastu kroz sljedeća 3mj još još čekam da mi ponude ruku da se dignem hahhaha
što se Ty tiče slažem se s tobom... no dobro valjda ima svoje razloge koji god da jesu
nego jel to tvoje dijete i služebno Nika Marla?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ty, super kaj si se javila
Marie se ne može javiti jer joj je mobitel na popravku, tak da znate :)
Stvarno nikog nema s hemeroidima? PA to je divno..jedina sam :/
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Žabica, nisi jedina :) .. pomoć: kantarionovo ulje na blazinicu i to je to.
Sanjarka, ma sa Cro se čujem preko vibera. :) na mob tipkam u prolazu :) koliko stignem :(
ajme vi već torbe pakirate... di sam ja još do toga?! Nikako ne mogu proljeće dočekat, a di je tek ljeto? Pa kad užari na 40C, a ono meni daju flisnatu spavačicu da u njoj rađam
Meni je glava u nekom balonu što se tih priprema tiče, jer i nas čeka još adaptacije u jednom apartmanu, počinjemo gradit kuću, a negdje u 5mj se selimo privremeno u najam. Nekako to sve ne mogu još ni pojmiti. Jedva čekam kad ću spremat torbu za rodilište - to već spada u kategoriju slatkih briga
Cure, ja sam odradila zubara i vađenje krvi, dobila sam injekciju za zub, al je svejedno bolilo nenormalno, još uvijek mi je pola face smrznuto, ali svejedno boli. i još mi je lijeva usna natekla toliko da izgledam ko da sam si dala malo fillera u usne, hehe... Popila sam tabletu protiv bolova jer sam na poslu, moram nešto i odradit, ne mogu se skoncentrirat u ovom stanju. Žena mi na vađenju krvi napravila ogroman podljev pa me i to buba
malo barem da vama ovdje cendram
Ty drago mi je da si se javila, nadam se da ćeš i češće, da znamo da nisi zaboravila na nas Toliko povraćanja? pa dobro kako stojiš s kilažom jesi uspila dobit šta kg od povraćanja? šta kaže dr?
Zabice ja nemam iskustva, no nadam se da ćeš riješit čim prije znam da su nezgodni
pozdravi Marie!
Ribi super za dobar nalaz uzv-a i sretno s nalazima OGTT-a
Starim kako si dojila u običnom grudnjaku?
Crazy samo ti cendraj, i zato smo tu
kako te tako bolilo uz inekciju? sigurno je nije dobro pozicioniralo
Sortiraj odgovore
Najstariji