Evo mene s pregleda :)
Sve je u redu, lijepo rastemo, 217 gr i oko 19 cm smo dugački :)
Muž je sve promatrao i veselio se kao mala beba...cuclala je prstić, pokazala nam guzicu, bila u položaju da skoči kao žabica :)
Nije 100 % sigurna, ali za sad je CURICA! :) Vidjela je 3 crtice koje označavaju ženski spolni organ.
Sanjarka, piši Hana :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Inaj to si bila na anomaly? Ajde, bitno da je sve ok :) znam kako je to kad dr gleda gleda i suti... Samo je moj okrenuo monitor od mene i samo mrmljao nesto mm, ja sam bila tamo samo kao model :P hahaha zato prosli puta bilo na siroko i na dugacko...
Iva i moja se do 20tt skrivala, na sve moguce nacine, eto nemoze ji to u nedogled... Drzim ti da sljedeci put saznas,a ako ne-bit ce kinder surprise :D :P
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Zabica bravo za curku :) samo neka raste,cucla prstic i sve to radi sto nam rade nase male buhtlice u busama :) neka su nam svima zivahne i zdrave ;)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
ja sam bila na fetalnoj ehokardiografiji, ujino dijete je imalo veliku srčanu grešku pa me privatnik kod kojeg idem na uvz poslao na ehokardiografiji, on je vidio da je sve ok ali zelio je da bas potvrde da je sve ok
Iva, Inaj i Zabica, super za preglede!
Inaj, jako mi je drago da srce radi bez greske!!
Zabice, super za malu Hanu!!! 💞💞💞💞💞
Iva, super za kilazu, a nadamo se da ce se djetence uskoro udostojiti pokazati!!
Maja i ja bile na radionici o dojenju i nosenju. Jako mi se svidjela ova elasticna marama, mi cemo to nabaviti za nosenje.
Baby, ajde nek si nam se javila! I tvoja je marama prekrasna!! Bas je divna!!
Dunja znači radionica bila dobra....kaj su rekli za sling maramu od koje starosti može dijete se u njoj nositi?
Sortiraj odgovore
Najstariji