Ty, dugotrajno povracanje mu sigurno ne donosi nista dobro. A ni tebi. U jednim trenutku moras poceti misliti na dobrobit u odnosu na rizik. Ja mislim da je dobrobit sigurno veca. Da mozes pojesti, da se ne naprezes non stop, da te ne ubija zeludac... Tako da si mislim da ipak uzmes nesto malo jace.. Ali, to je tvoj izbor, pa napravi kako mislis da je najbolje.
Cro, ja sam isto razmisljala o tom pojasu, mislim da mi je trbuh dosta nisko. Ali mozda je jos rano za tako nesto...? 😮
a ništ, probat ću sa pola tablete.
složila sam si u glavi da ja moram pretrpiti i glavobolje i povraćanje i sve bolove, da ne pijem tablete, zbog njega. I tako i radim....
Pijem vitamine, pijem omega-3, magnezij, i nadam se da makar to malo pomaže...
Prijavljujem stucanje ovom malise dolje. Ne mogu vjerovati da mu je glava tako nisko...
Ty probaj sa peptoranom jer biti ce gore ako zavrsis u bolnici zbog iznemoglosti, pusti zenu u ljekarni,meni je rekla da si kupim sodu a Dunjina doktorica i jos par drugih rekli ne soda tak da....
Cista soda se ne preporuca. Rastopljena u limunu i malo vode nece skoditi tzv alcasellzer. Ili samo u vodi. Al i to je jedna konzumacija, a ne ogromne kolicine.
Ista pjesma je uvin caj. Ako ga popijes nekoliko puta u trudnoci nije problem, a svaki dan je opasno. I mnogo toga tako.
Jedino nikako caj od vrbine kore sto znam.
Kazu u trudnoci super je donat...ja ne mogu ni gutljaj gaziranog
Dunya, maloprije sam negdje procitala da se preporuca nositi vec od 5mj t...a i dok dode iz kine proci ce barem jos 10dana.
Jao jadan muz...smiri se draga, disi, isplaci i opusti a onda nastavi dalje. Razumijem u potpunosti da ti nije lako, ali tjesi se da bolje sada renovirati stan nego kad dode Nika Marla. Cekaj, sto je sad sveki kriva pak?
Došla s pregleda , znala sam da je to rutinska pretraga ali ono lezala sam 45 min i doktor gleda srčeko i suti cijelo vrijeme,i ono nije ti baš svejedno, ujna išla sa mnom unutra kad je ona skomentirala, bogme je pričljiv doktor:-)
ugl sve je ok kak se i znalo, sinek nije za suradnju zgura se prema kralježnici pa ti onda nešto vidi, moram ponovit u 32,33 tt trudnoće, tak mi je ujna i rekla da se radi pod normalno,da su dvije kontrole tokom trudnoće....
Ty znam da si planirala što manje kemije, i svi mi to pokušavamo ali kad neide, neide, ti sad kad kreneš sa peptoranom ne znači da budeš morala svaki dan piti on će napraviti svoje i obložit sluznicu i bit će ti lakše pa češ i njega smanjiti, bitno je da prestaneš povraćati i da počneš normalno jesti....:-)
Nije dobro ako se dovedeš u stanje iscrpljenosti
Evo i ja bila na pregledu...za infekciju dobila Rojazol kremu i vaginalete...nije strašno kaže gink. .nije me vikala jer sam dobila samo pola kg od prošlog puta.....napisala je da je okrenut bebac glavom i prekrižila je noge pa opet neznam spol :)
Sortiraj odgovore
Najstariji