Ovo me sjetilo kad me dr opce med jedva takla po trbuhu i prica tu je glava tu nogr guza.... ja pitam kako to osjeti a njoj ispale oci. Pa sve se osjeti. Hm??? Ona da, ja ne
Ja već danima razmišljam do kad bi trebala bit spremna.... Al mislim da ću je spremit krajem 4mj. valjda je mjesec dana prije, dosta
terminuše?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
i btw kakve su to torbe? one kao za trenig? manje, veće? nemam uopće ideju koliko to treba bit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja cu torbu spremit do kraja 3 sad(i prvu sam tako prije) nikad ne znas kad ce...
Da,mala torba kao za trening ti treba,zbog vece ce ti sestre prigovarat a nekome cak posalju nazad kuci po muzu
Ma nikakve lojtre i penjanje ne dolazi u obzir. Ja samo ovo sto mogu bez previse naprezanja i sagibanja odradim, ostalo ce mm i ekipa.
Popakirala sad sude, i sva kuhinjska pomagala, sad cu se baciti na tanjure i pribor, pa se selim u kupaonu, rucnici i te neke stvari (lakovi za nokte i sl) i za dns dosta. 😉
Pomalo, sredit ce se sve. Samo da ti radovi vise krenu i da zavrse da mi se zivot vrati u normalu..
Toliko se sad vec brzo umaram da ne mogu vjerovati. Jer sam i ja navikla da mogu sama i dotegliti iz ducana, i koristiti lojtre i skidati zavjese i sl.. A sad vise ne mogu ni brze hodati.. 😕😕😕
Zasto se Ty ne javi svima? Mogla je bas napisati koji recenicu, da znamo da je okej, no dobro. Kako joj pase.
Mene dns Nika Marla suta opako u trbuhu, ne znam sta joj je!! Velika je, eto sta joj je.. 😂
Nekad si mislim do kud ce ona rasti.. Jer i meni, kao i Sanjarki, svi, ali svi govore da imam veliki trbuh za ovaj stadij trudnoce... 😮😮😮
Bit cu ogromna. Nakon pregkeda me mm pitao da trebam pomoc da sidem sa stola. 😂😂😂
Divno, zar ne??
Ja cu torbu spakirati tamo negdje oko 10.5., mislim da ce to biti okej. Imat cu sve doma, pa se lako spakiram. Treba prije spremiti sve za curu.. Torbu soremim u 10 minuta. Bitno mi je da krevetac, komodica i tako to budu spremni.
Sve te sitnice za bolnicu vec polako kupujem, ono sto me zanima dal cete vi nositi grudnjak za dojenje u bolnicu, pa one jastucice za grudnjak itd...?
Da dunyasha moras imat grudnjak i jastucice. Jer mlijeko curi. Probudis se sa flekama. Tako da racunaj na spavanje u grudnjaku
Dunya, ja sam nosila carriwell top bez savova i jastucice. Na kraju sam ih oblacila samo kad je bilo vrijeme posjeta. Morala sam stavljati obloge i mlijeko je toliko curilo da sam stalno bila bez grudnjaka i s pelenom uguranom u spavacicu. Nemoj samo nesto s kopcama ili sto ce te pritiskati. I kazu ti sestre da je bolje bez grudnjaka kako bi ti gradavice "disale" jer su dosta osjetljive.
bok curke, pozdrav svima :)) buše su Vam super :)samo neka bebači rastu :)
Bruna257 evo mali savjet za kolica. i ja sam gledala Bebetto i super su ali mi ćemo na kraju dobiti druga pa nisam kupovala. Moj savjet ti je da ne kupuješ tu nego da ako imaš mogućnosti zaleti se do Maribora! ista kolica Bebetto murano 3u1 kod nas su ako se ne varam oko 5800- 5900kn, a u Mariboru su identična 520 eur ( cca 3900kn ) . to je velika razlika! a iskreno mislim da na sajmu u wg nećeš dobiti toliki popust.. do Maribora si za čas :) . evo stranica gdje sam ih ja gledala : http://www.bumbo.si/ Lux4kids & bumbo Maribor. mislim da je dućan u nekom šoping centru.
Aurelija čestitke na curki !! :))
PeppePula težina bebice bi ti trebala pisati na slici od uzv ( bar tako meni tamo uvijek stoje mjere ) .
Kokolo5 ja ću rikunt na natpis na ručniku! hahaha. i ja sam dobila paket od Töpfera sa nekom kremom i tim ručnikom , ali iskreno nisam ni gledala šta piše na njemu. baš ću pogledat kad dođem doma :) ali bio je i smijeh kad mi je stigao paktić. stavila sam adresu od svekrve pošto je ona cijeli dan doma i zove ona mene da je osobno došla Mirna Maras i donjela mi paketić od njih . svekrva ostala sva zbunjena od kud sad ona , a očekivala je poštara hahaha
Majadila htjela sam ti još prošli tj napisat da su ti receptići na blogu mrak i da sam već neke isprobala. tu i tamo škicnem da dobijem ideju za ručak :) ovaj tj ću probat pitu od poriluka :)
Inače, ja bila u subotu na uzv bubrega i srećom sve je dobro . bakterija iz urina nije prešla. tako da sad pijem antibiotike do kraja pa ću vidjet šta će urinokultura pokazat.
danas ujutro radila ogtt, pa čekam nalaze danas popodne .
eto , toliko od mene. ugodan dan svima želim :))
Sortiraj odgovore
Najstariji