Ty pijem peptoran zadnjih dva tjedna, uzela sam dozu od 75 mg i krenula sam s pola tablete dnevno i pomoglo mi je, jos uvijek sam na toj polovici tablete prije spavanja,nekad i ne popijem kad vidim da nema potrebe, u uputstvima pise da smiju trudnice na preporuku doktora i da nesmije veca doza od 300 mg dnevno, za osobe sa smanjenom bubreznom funkcijom(ja) doza je 150 mg dnevno i zato sam krenula sa najmanjom dozom i obavezno nakon 14 dana koristenja napraviti pauzu, kad krenes uzimati tebi ce se nakon par dana smiriti zgaravica jer on oblaze sluznicu zeludca tako da neces imati potrebe uzimati bas svaki dan kad si smiris sluznicu....imala sam izbor piti peptoran ili rigat svaki dan i mucit se sa zgaravicom, izabrala sam peptoran
Počela me hvatat nervoza kad vidim ovo pakiranje torbi za rodilište. Idem ovih dana po uloške. Čula sam isto da su Chicco najbolji zbog veličine i jer nemaju mrežicu ko Vir pa ne zapinju za koncice.
Mi pakiramo 2 torbe, jednu za mm i jednu za bebu i mene jer svi zajedno ostajemo u rodilištu nakon poroda. Tako da dobro moram pazit da nešto ne zaboravim. Mislim, rodilište je 45 min od stana pa ako i zaboravimo, pošaljem njega po još nešto. Ali nadam se da nece trebati.
Za pupak se nadam da ćemo ostaviti u bolnici. To je jedina stvar za koju se brinem kako ću zbrinuti.
Nakon koliko je vašim bebama otpao? (Koje već imate jednu ili više beba)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Hej curke
Mi se vratili s odmora, bilo je bas divno, samo nas troje
Jucer jos posjetili dvorac Trakoscan, i razgledavali znamenitosti..
Jecva cekam sunce, dojadila vec ova kisa i tmurno vrijeme..
Ja danas idem u shopping, u subotu kumicna slavi prvi rockas i bas se veselim, mama rekla da kupimo nausnice pa idemo malo obilazit zlatarne da vidimo kaj se nudi.. :)
Moram vam pokazat ovaj preslatki kompletic koji sam joj narucila za proslavu prvog rckasa..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sanjarka, nemam link, aj pogledam pa ti pošaljem. Sve me strah ići na eBay, zarazno je to! :)
Inaj, tebi peptoran pomaze, meni je Rennie skroz ok, rekla teta u ljekarni da je on najbolji za trudnice i meni je skroz ok sjeo.
Teja , kompletic je premeden. Topim se na te tilaste haljinice.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
A Ty, mislila da mu nikako ne pomaže jer ti se grče mišići kod povraćanja. Ali opet, moras unositi hranu u sebe, ne možeš ni ti od zraka živjeti.
Sanjarka, rekla sam ti da je eBay zlo! Evo sad naletom na nekakav pojas za trudnice koje nisko nose...misliš da ne razmišljam naručiti ga?
http://m.ebay.co.uk/itm/Maternity-Pregnancy-Support-Belly-Band-Pregnant-Postpartum-Corset-Belly-Belt-P9-/361449246388?nav=SEARCH
Evo jedan za poslije trudnoće...
http://m.ebay.co.uk/itm/Invisible-Tummy-Wrap-Corset-Post-Pregnancy-Girdle-Postpartum-Belly-Recovery-Belt-/161856650521?nav=SEARCH&varId=460828994952
Cro, ja razmisljam i o jednom i o drugom. Pojas cu mozda uzeti jer mi je trbuh ogroman i bit ce jos veci, a kad se spuste, pitanje kak ce to moja ledja podnijeti.
A steznik bih najvise uzela jer se bojim bruha poslije. Ipak je to troje djece i dvije male bebe koje treba namjestati na cice. Jos cu se posavjetovati...
Sortiraj odgovore
Najstariji