Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Ožujak 2016. 13:37

Cro imaš link za steznik?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    07. Ožujak 2016. 13:42

Ah ti muzevi. U rodilistu oblacis pidjamu. Muz ponese jaknu cipele(!) i svu odjecu kuci. Lezim ja lezim...idem doma nakon 14dana. Dosla po snijegu pustili me bilo 15C. On svu odjecu potrpao u vrecicu u kojoj sam dosla zguzvanu do bola. (Nisam se sjetila vrecicu za sebe za izlaz). Ok ne mozes gola van. Za klinca priredila skafander.... uh ni to se nije sjetio izvaditi. A cipele - srecom su ostale u autu, (zapravo je sva ta odjeca bila ta 2tj u autu-ormar nije ni otvorio). Tako da je dva put isao po nas :)
    I njih pere uzbudjenost, koliko se ljutile i danas mi je slatko koliko se smotao (inace jako organiziran)
    Sad znam za ovaj put prirediti mu sto ce mi nositi.
    Baby g meni jedna zena posudila onu mej tai....dok ja to povezem s maramom sam vec nazad iz setnje doma. I za dojenje mi je super bila. Kazem volim ju jaaaako

mare1989
    07. Ožujak 2016. 13:45

cro jako je pametan,par puta mu je pobjeglo al nema veze,bitno da je skuzio kako funkcionira

CrazyPuppet
    07. Ožujak 2016. 13:47

Mare bravo za dečka! koliko je star sad? Mislim da je mojem još prerano sa 19mj 
    Baby marama je divna. Ja onu svoju caboo planiram ubacit u torbu za rodilište, izubijao me rooming in, sa svježim šavovima non stop podizat bebu, namještat se za dojenje ja ni sama još nisam znala što bi i kako bi, nije čudo da mi svi šavovi popucali. sad ću malog u maramu, pa nek i spava u tome, mislim da se neće previše bunit.

Sanjarka88
    07. Ožujak 2016. 13:55

Meni je ginić isto rekao da ako bude žgaravica mogu bez frke gastal.... tko će ih razumit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    07. Ožujak 2016. 13:55

Crazy velik decko ima vec 2,5god pokusavali smo par puta uopste ga nije zanimalo,sjedio je po sat vremena na tuti i nista.Prosli tjedan smo opet krenuli i super je prihvatio,sam mi rekne kad mora

miska
    07. Ožujak 2016. 13:58

Zumbul, Bruna cim se vratim doma kupujem novu biljku pa da vidimo  ova zadnja mi je bila predivna i ogromna al ocito previse vlazna jer su listovi pozutili i doslovno otpali od vlage kad sam je taknula, mada ih nisam tako cesto potapljala. Hvala na savjetima jos jednom 

mare1989
    07. Ožujak 2016. 14:03

sanjarka upravo to ,kcer je imala 20mj kad se odvikla od pelena
    Moram ga odvikavat sad ce se trece rodit treba opet kupovat pelene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.