Cro imaš link za steznik?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ah ti muzevi. U rodilistu oblacis pidjamu. Muz ponese jaknu cipele(!) i svu odjecu kuci. Lezim ja lezim...idem doma nakon 14dana. Dosla po snijegu pustili me bilo 15C. On svu odjecu potrpao u vrecicu u kojoj sam dosla zguzvanu do bola. (Nisam se sjetila vrecicu za sebe za izlaz). Ok ne mozes gola van. Za klinca priredila skafander.... uh ni to se nije sjetio izvaditi. A cipele - srecom su ostale u autu, (zapravo je sva ta odjeca bila ta 2tj u autu-ormar nije ni otvorio). Tako da je dva put isao po nas :)
I njih pere uzbudjenost, koliko se ljutile i danas mi je slatko koliko se smotao (inace jako organiziran)
Sad znam za ovaj put prirediti mu sto ce mi nositi.
Baby g meni jedna zena posudila onu mej tai....dok ja to povezem s maramom sam vec nazad iz setnje doma. I za dojenje mi je super bila. Kazem volim ju jaaaako
cro jako je pametan,par puta mu je pobjeglo al nema veze,bitno da je skuzio kako funkcionira
Mare bravo za dečka! koliko je star sad? Mislim da je mojem još prerano sa 19mj
Baby marama je divna. Ja onu svoju caboo planiram ubacit u torbu za rodilište, izubijao me rooming in, sa svježim šavovima non stop podizat bebu, namještat se za dojenje ja ni sama još nisam znala što bi i kako bi, nije čudo da mi svi šavovi popucali. sad ću malog u maramu, pa nek i spava u tome, mislim da se neće previše bunit.
Meni je ginić isto rekao da ako bude žgaravica mogu bez frke gastal.... tko će ih razumit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crazy velik decko ima vec 2,5god pokusavali smo par puta uopste ga nije zanimalo,sjedio je po sat vremena na tuti i nista.Prosli tjedan smo opet krenuli i super je prihvatio,sam mi rekne kad mora
Zumbul, Bruna cim se vratim doma kupujem novu biljku pa da vidimo ova zadnja mi je bila predivna i ogromna al ocito previse vlazna jer su listovi pozutili i doslovno otpali od vlage kad sam je taknula, mada ih nisam tako cesto potapljala. Hvala na savjetima jos jednom
sanjarka upravo to ,kcer je imala 20mj kad se odvikla od pelena
Moram ga odvikavat sad ce se trece rodit treba opet kupovat pelene.
Sortiraj odgovore
Najstariji