Evo me!
Odradili pregled, potvrđena je curica-pokrila je lice nogama (?!) ali lipo pokazala sve drugo iz istog razloga nismo uspjeli dobit slikicu sa 4d. mjere su točno po krivulji, i femur i opseg glave i trbuha. tezina je oko 350 g. Ugl, sve pet....čak sam i ja zadovoljna-dobila sam samo 1kg od prošlog pregleda! Jeeeej! Zato sam se sad lipo pošteno najela- sinoć sam napravila gulaš od junetine, pošto sam znala da danas neću imat vremena, kad sam stigla od dr, samo sam skuhala krumpire i začinila salatu od radiča...njami! deserta nema, milka je još u ormaru ako zaželim
sutra ćemo grill puretinu i blitvu, da se iskupim
Žabica, vjeverica i MalaKoza mini Zoo? jeste li ikad bile u splitskom zoo-u (nekadašnjem)? Vaš bi bio prema njemu životinjsko carstvo!
što se vrtića tiče-da, dosta djece ne voli bit unutra...moj se ne buni, čak me nekad i sam traži da ga stavim, jer želi neku igračku što je unutra.U svakom slučaju, pametnije ga je posudit...bar prvo vrijeme dok ne vidite kako će beba reagirat na njega.
Baby ma može i takva epiduralna samo što je od naših zdravstvenih djelatnika u rodilištu teže dobit lijepu riječ nego bilo šta drugo...
i da...ove priče iz rodilišta... ne se plašit, i najbolje uopće ništa ne čitat. Takve stvari su strašne i zato se o njima piše. Lijepi porodi su puno češći, uobičajeni i zato nisu ni 'zanimljivi'. Bit će sve ok!
I moja je na prošlom pregledu ljubila stopala. Male gimnasticarke u našim trbuscicima.
Meni se sad taaaaako jede lubenica. A vani pada snijeg ko blesav. Nebo mi poručuje da nije sezona i da se strpim
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ajme kad će završit ovi radni dan..... ko hobotnica sam danas
A vi o ručku, ja bogme danas skuham blitve i jaja, jučer smo bili na sarmama. Desert? svaka vam čast kad i to ide u standardni tjedni meni
Kokolo hoćeš napokon počet shopingirat? bravo za curku i dobar razvoj weee! I tvoju kilicu odlilčna si.
MalaKoza snijeg? joj! a kod nas kiša dosadna
Dunya odgovorim ti na poruku
Ty koliko si toga kupila? ja broj 50 ipak neću uzimat
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka hahaha, hoću, uskoro! možemo iduću kavu odradit u citya pa malo skupa prošvrljat po dućanima
gledam ovaj sajam beba u ZG-u...baš bih volila ić, a muž mi do tad još neće stić doma i mislila sam da to traje po tjedan dana, a ne samo dva
Sanjarka, ma kupila sam dvoje hlačice, 2 majce i 2-3 bodijića broj 50. Sve ostalo sam 56 uzela :)
Kokolo bi ce i u Splitu sajam, ako se ne varam
Neka si tek danas rekla
Sortiraj odgovore
Najstariji