Ja ne znam jel to bilo pametno, ali u prvoj t nisam bila na forumu, nisam nista znala, nisam htjela na tecaj jer me nije nista zanimalo. Sad znam. I nije me strah. I sad citam. Ima losih iskustava, ali ima zasigurno i jako puno onih dobrih. O kojima se ne pise. Ali opet razmisljam da ce biti dobro, i u trudnoci, u porodu i nakon njega. Nema mjesta za lose misli.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dunya koliko si kupila toga u broju 56 a koliko u 62? bar okvirno? Kad kažeš da ste gotovi,- a ja nikako da se zbrojim da li je ovo na spisku pono ili malo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunja, ni ja ne bih bila u koži jesenskih beba...baš im pričam o prvim pregledima, sve su uzbuđene..ali ne bih se ja ni vraćala na mučnine, hvala...i još k tome imala učenje, ništa od slobodnih dana. Ali se preživjelo :)
MalaKoza i ostale cure, hvala na savjetu za hodalicu. Baš ću si dati vremena za razmišljanje. Moj brat je imao taj vrtić, nije htio biti u tome. Kao da je u zatvoru :) Sviđa mi se priča s rodilišta, za poželjeti.
Kokolo. ZOO... HAHAHAHA....jesi strašna! Možemo osnovati mini Zoo, ali kao što vjeverica kaže, trebamo još životinjica
Starim, i ja sam od 5 budna, al onda nekako zaspala natrag do 9. Ove jednokratne čarape mi se sviđaju,a i slika koju si stavila je fenomenalna..i istinita! :)
Baby, pratit ću popuste iako mi Kozmo nemamo :/
Mi smo prošle godine trebali staviti klimu jer smo umirali od vrućine. Spavaća soba je na kraju i to ne možeš zaspati i da hoćeš. užas.
Kod nas toplo, sunčano, ali jak vjetar puše. Ja "nju" još uvijek vidim, meni svi govore da uopće nisam ni trudna jer su oni u tom vremenu bili kao baloni. A mi maleni :)
Ne znam o kojem članku govorite, možda i bolje. Ja sam spremna na sve samo da je bebica dobro.
Ja sam u C&A vidjela bodiće i opremu u vel. 46..kako je to malo :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Pozdrav cure!
Pridruzujem se onima koje su slabije spavale, evo sad cekam da moja ribica popapa juhicu pa zajedno na spavanje. Ako cu moci...inace mi je dnevno spavanje totalna nepoznanica.
Sto se tice porodiljnog, dolazi mislim 18., sigurno prije komplikacija.
Vi koje planirate raditi do kraja, podrzavam, ako se vi dobro osjecate. Ne vidim zasto otici prije onih 45 dana, ako je sve u redu i vi se osjecate da to mozete. Ja sam isla na porodiljni 29 dana prije termina, e tad mi je vec bilo tesko jer sam se u tom razdoblju bas zaokruzila, a i radno mjesto je takvo da sam stalno na nogama.
Ova trudnoca je cista suprotnost, od 10.tt sam na komplikacijama zbog povracanja koja su bila na rubu da dehidriram. Ali nije mi dosadno uz jedno dijete doma.
Zumbul, u bolnici mi naravno nista nisu rekli. Svi nalazi su bili uredni. Uz tako nizak tlak koji je u trudnoci postao jos nizi, tesko se nositi s visokim pulsom. Ne pijem kavu, nikad nisam, ne pusim, nikad nisam i nisu imali cemu pripisati tavo stanje. Jednostavno, tako je kako je, izbjegavati stres i pojacani fizicki rad (tako pise na otpusnom pismu). Proci ce kad rodimo.
Sto se robice tice, imam sve po kutijama sto sam dobila. Trebam to samo presloziti i prebrojati, a kasnije oprati i opeglati. Nemam pojma koliko toga iskoristivog uopce ima.
Za curu sam kupova i dalje kupujem, a i za sebe sa nexta.
http://hr.nextdirect.com/en/?utm_campaign=redirect&utm_medium=localurl&utm_source=next.hr
Nova epiduralna 😂😂😂😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji