Malakoza, zvuči predobro! Ti definitivno možeš opušteno na porod. Moja šogi treba za mjesec dana rodit u austriji, tamo isto ne rade rutinski epiziotomiju, ne požuruju sa dripom itd. Babica se čudila kad joj je rekla da to kod nas rade po defaultu.
Starim, super su ove "čarapice", di se to kupi? Ja sam nažalost negdje pokupila gljivice (nokat na nozi) i pokušavam ih se riješit već jedno 2-3 godine, canesteen, čajevac, ne znam više...ništa ne pomaže. Na sreću skroz je malo, ali živcira me. Dunya, kako si ti svoje riješila?
Cure,jel se zna datum kada je sajam beba,djece i trudnica u zg? Da tamo iskoristimo najvise moguce popusta...:) i kada/di se objavljuju te zute srijede u cco? Mi cemo madrac uzet od hespa,frendica koja radi tamo u uredu ce srediti neki popust..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna sredinom 4 mj. Jos ne znam tocan datum. Zuta srijeda je svaka prva srijeda u mjesecu, barem ja tako mislim. Ispravite me ako grijesim.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Bruna, sajam u west gate-u je sredinom travnja, možeš pratiti na fejsu - upiši Dani beba, djece, mama i trudnica ili nešto slično a žuta srijeda je svaka prva srijeda u mjesecu u CITY-u. Evo idući tjedan je žuta srijeda za ožujak...
Evo ga na, sad sam procitala clanak, skuzila da se radi o Sv. Duhu i sad sam ukomirana totalno..
A ovo za rezanje i probleme, nazalost mislim da na neke stvari ne mozemo utjecati. Imam potrebu puno toga napisati ali ne zelim ispat bezosjecajna kujetina koja misli samo na svoje dupe.
Uglavnom nemojte puno citati i pokusajte biti opustene i mantrajte divan porod.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Vjeverice ja sam ti inace i ptica trkacica u slobodno vrijeme 😂😂😂
Dunya opusteno draga, nemoj citati, i nemoj se zamarati. Tvoj porod ce proci bas onako kako ti zelis. I kraj price. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji