http://forum.roditeljportal.com/trudnoca-postst3475_Normalne-pojave-u-trudnoci.aspx
Evo jedan dobar linkic
Danas mi je trbuh dosta tvrd i bolan tj tesko mi se namjestiti, sve me boli, skuzila sam da mi se to dogada kad sam neispavana ili iscrpljena zbog drugih stvari.... Eto lezim cijelo popodne ali boli me trbuh,kicma ,sta ja vise znam sta me ne boli.....jel si mogu nekako pomoci,nekim polozajem ili cime, magnezij?
Malakoza vjencani kum nam pred 2tj odselio u Stuttgart, nasao posao... Zato pitam jer sam se bas danas sa njim cula pa rekao da pada...
Ty bravo za tvog momka :) veliki decko...
Znaci, mi obavili pregled :) neznam nista o nikakvim brojkama, tezina oko 320g, beba velika 21 tj, znaci napredniji smo za tj dana :) vec smo okrenuti glavicom prema dolje pa nam preporuceeno mirovanje sa zdjelicom u zraku.... Stanje sa crvx nepromijenjeno,potpuno zatvorena.. Kontrakcije najnormalnije, sada su 2-3na dan pa nema razloga za brigu, tim vise jer ih ocito uzrokuje velika bebina aktivnost... I sa zadovoljstvom mogu reci da smo konacno vidjeli ko to plese mami po trbuhu :) i za sada cete to znati samo vi,drage moje trudnice :) znaci dolazi nam mala Sofia :) ❤️💞💕😍💖💗💓
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pardon,kriva tezina bebe :D 390g... A ja dobila 1,5kg :) tlak ko cura, 110/70 i urin ok... :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bravo Bruna, bravo Sofia
tebe mirovanje onda prati kroz cijelu trudnoću?
Cro javili su mi da ima jos mjesta i da su me zapisali, znaci idem na radionicu :-))
Sortiraj odgovore
Najstariji