Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    23. Veljača 2016. 19:11

http://forum.roditeljportal.com/trudnoca-postst3475_Normalne-pojave-u-trudnoci.aspx

Evo jedan dobar linkic

Danas mi je trbuh dosta tvrd i bolan tj tesko mi se namjestiti, sve me boli, skuzila sam da mi se to dogada kad sam neispavana ili iscrpljena zbog drugih stvari.... Eto lezim cijelo popodne ali boli me trbuh,kicma ,sta ja vise znam sta me ne boli.....jel si mogu nekako pomoci,nekim polozajem ili cime, magnezij?

vjeverica8
    23. Veljača 2016. 19:53

Inaj hvala na linku, bas je dobar 

Aurelija
    23. Veljača 2016. 21:11

Skoro kila! 

Bruna257
    23. Veljača 2016. 21:18

Malakoza vjencani kum nam pred 2tj odselio u Stuttgart, nasao posao... Zato pitam jer sam se bas danas sa njim cula pa rekao da pada...
    Ty bravo za tvog momka :)  veliki decko...

Znaci, mi obavili pregled :) neznam nista o nikakvim brojkama, tezina oko 320g, beba velika 21 tj, znaci napredniji smo za tj dana :) vec smo okrenuti glavicom prema dolje pa nam preporuceeno mirovanje sa zdjelicom u zraku.... Stanje sa crvx nepromijenjeno,potpuno zatvorena.. Kontrakcije najnormalnije, sada su 2-3na dan pa nema razloga za brigu, tim vise jer ih ocito uzrokuje velika bebina aktivnost... I sa zadovoljstvom mogu reci da smo konacno vidjeli ko to plese mami po trbuhu :) i za sada cete to znati samo vi,drage moje trudnice :) znaci dolazi nam mala Sofia :) ❤️💞💕😍💖💗💓

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    23. Veljača 2016. 21:21

Pardon,kriva tezina bebe :D 390g... A ja dobila 1,5kg :) tlak ko cura, 110/70 i urin ok... :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

vjeverica8
    23. Veljača 2016. 21:26

Bravo Bruna, bravo Sofia  
    tebe mirovanje onda prati kroz cijelu trudnoću?

inaj
    23. Veljača 2016. 21:29

Cro javili su mi da ima jos mjesta i da su me zapisali, znaci idem na radionicu :-))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.