ajme što brzo tipkate....
pročitala sam članak, ja vjerujem da se nažalost svakome može dogoditi nešto loše , i uvijek se loše stvari više ističu nego dobro, to je normalno
samo imam mišljenje da se nadam da će sve proći ok i za mene i za bebača i više od toga ne želim misliti...imala sam turbulentan početak trudnoće pa da će ostalo biti malo lakše....
i dosta više linkova za shopping online bankrotirat ćemo prije nego se bebice rode jer je sve prekokrasno:-)
Ja i necu citati clanak... Da,lose se stvari dresavaju,ali treba samo pozitivno razmisljati... Ima izreka DOBAR SE GLAS DALEKO CUJE,A LOS JOS DALJE.... Medu svim tim losim pricama znam da ima i puno dobrih,o kojima se ne prica... I to me drzi...
Nego zene,sto je na meniju danas za rucak?
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna, kod mene govedja juhica s griz knedlama, djuvedz i pecen prasetina. Kruh sam sinoc ispekla, djuvedz je gotov, a butic se lagano pece. Desert jos nisam smislila, mozda pecene jabuke
Ja radim planinarski grah :D nasla sam na coolinarici. Čini mi se fin pa da probam. I napravila sam domaći kruh i voćni kolač za desert
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ja uzimala najmanju vel 56, nisam isla ispod toga. To sam uzela 4 bodica dugih rukava s kopcanjem na stranu, 1 jednodjelno odjelce za izlazak iz bolnice s benkicim, od velicine 62 uzela 3 odjelca s dugim rukavima, dva bez rukava, imam nesto bodica kratkih rukava u toj velicini. Od 62-68 imam iz lidla.
Hlacice uzela 56 3 komada, od 62 2 komada i od 62-68 komada 4. 😉
Kapice 3 kom, carapice barem 5 pari manjih, +4 para vecih.
Kod nas se jede juha od brokule, salata od rotkvica, mladig luka, spinata, i 3 vrste salate sa sirom, krutonima i sunkom..
Uuu cure, sve fino...:) planinarski grah obozavam, dok sam bila na Sljemenu na tecaju za plan. vodica, to mi je bilo najfinije za jest.... I na zavizanu, kod gospona Ante... :) mm radi najbolje gris knedle :)
Kod mene danas bolonjez,mm zazelio,a meni super,brzo za napraviti.. Sa salatom od cikle,milina... A desert-od jucer mi ostalo brownija, samo cu ih ugrijat na brzinu u pecnici i gore kuglica vanilija sladoleda i svi sretni... Sinoc smo mm i ja radili kukuruzni kruh, on to voli za gablec uzet, tako da i to imam rijeseno za danas i sutra...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Mmmmmm divni su vam menii Ja sam sinoc radila njoke sa junetinom, uz to imam i brokulu,( leso, gusim se u njoj
) desert nemam, jer nisam od slatkog, al ispec cu panine, pa mozda namazem nesto unutra
ps strassssno sam gladna, i jedva cekam 3 ipo, da odem doma klopat
Sortiraj odgovore
Najstariji