Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    23. Veljača 2016. 11:46

Za stimuliranje vida imam već cijelu kolekciju aplikacija, slikovnica i sl, profesionalna deformacija hahaha 

Sanjarka88
    23. Veljača 2016. 11:46

MalaKoza uuuuuuuuuuuu zvuči kao san snova

Starim ručak i spavanjeeeeeeeeeee

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    23. Veljača 2016. 11:47

Pozdrav cure...

Haha,bas ste me nasmijale sa ovim zoo-om... :)

Rasprava o porodu... Slusam iskustva i kolko vidim,kod svake se nesto razlikuje...neke rezane,druge pocale,trece najnormalnije rodile... Ugl sve imaju manje vise isti savjet,slusat savjete babice i doktora, ne nesto na silu zahtijevati,vec pitati da li moze to i to...
    Dalje,za ogrtace i japanke i ostale stvari za torbu... U karlovackom rodilistu,barem zadnje 3godine tako-info od bliskih rodakinja i prijateljica, definitivno DA ogrtac jer su dvokrevetne sobe u koje nisu dozvoljeni posjeti, vec je to u predsoblju, pred hodnikom.. Japanke, ja cu uzeti,cisto sigurnosti radi, bolje sprijeciti nego se boriti s gljivicama kasnije,kako kaze Dunya...

Aurelija, znam kako ti je, pun mjesec u kombinaciji sa puno tekucine i posjete wc-u = nespavanje :)  to su nam pripreme :) a i ako mi ne spavamo,mozda namm bebaci budu :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

vjeverica8
    23. Veljača 2016. 11:49

Daaaaa, zvuči fenomenalno Mala koza 

Sanjarka88
    23. Veljača 2016. 11:49

Da da ogrtač definitvno ne treba u Splitu, s obzirom da su posjete u sobi i wc je u sobi. Nemam namjeru šetat okolo sigurno, a bude li kao prvi porod neću ni do wc stić
    jedino ako se propušim čim rodim, pa završim na balkonu 
    japanke za kupanje? nemam pojma nisam razmišljala, nisam sklona gljivicama inače pa mislim da  ću rsikirat ili ponit one od prošlog ljeta, a sebi kupit nove fensi smensi  za ovo ljeto

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

uykmyjh
    23. Veljača 2016. 11:51

Taman mi je sestra lipo pričala o svom laganom porodu bez rezanja i pizdarija i onda znatiželjno pročitam taj članak na početnoj.... Zašto nam stavljaju takve stvari? :( Ionako imam problema s povjerenjem u doktore, samo mi još ovo tribalo  Sve koje ga niste pročitale do sad, ni nemojte 

Ja bi rado obilazila rodilišta i išla na nekakve tečajeve... Ali mi se stalno vrti u glavi kako će me vi gledat ka neku balavicu i da neću dobit dovoljne informacije... A umirem za tečajevima, sve bi dala da mi neko priča o tijeku poroda ili da mi pokaže kako disati....

baby♡girl
    23. Veljača 2016. 11:56

Slazem se za japanke, nosim jer ne mislim stat na te plocice di svasta ispiremo poslije poroda. 
    I za hodalicu se slazem, mi smo imali guralicu, ali je svejedno sama prohodala uz namjestaj. 
    Žabica prati popuste jer znaju imati super popuste, kozmo na sve za bebe (ukljucujuci dude, boce..) i po 30% snizene. 
    Ja cu isto probati vecinu uzeti na sajmu, i kad je u cco zuta srijeda i to. Hranilice imas i preko njuskala, nasa npr je kao nova, a koristena je stvarno svaki dan. Madrace ne bi osobno uzimala polovne, isto na sajmovima imaju popuste na madrace, pa i to probaj pogledati.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

ivf_mommy
    23. Veljača 2016. 12:00

Zdravo drage moje trudnice! 
    Ja nikako da se uspijem redovito pisati. Pročitam letimično svaki dan, Al baš ne stižem pisat. 
    Kod nas ništa nova. Pregled mi je u četvrtak i baš se veselim.  
    Ljubimo vas sve

..da nema nade, srce bi prepuklo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.