Jeeej Bruna, bravo za Sofiju! Svidja mi se ime, graciozno je :) ...
Da da, skoro pa kilu Karlo ima :) I FL mu je veca od prosjeka za 1,5 :) a glava je jos poprilicno veca :)
Glavato dijete :)..
Al dajte vidite tu vrhunsku sliku, ma isti ja! Sta ne?? Sav je na mene :)
Cro, mozda se jos i oko rodilista predomislis, kad si vec oko hrabrosti promijenila misljenje :)
Inaj, magnezij uzmi, dok ne bude kasno
Bravo Bruna!! Cestitke na maloj Sofiji!!! Super vijesti vezane uz cervix, samo tako naprijed! A ovo sa zdjelicom u zraku, ne znam kak da to izvedes... Mozda jastuk pod guzu, iako ce ti to vrlo brzo poceti stvarati strasan pritisak na leda. Budes vidjela kako ces se osjecati.
Koliko primaju zena na tu radionicu? Ja cu vjer iduci mjesec, zvala sam ja pa su mi rekli da tu radionicu imaju jednom mjesecno.
Stignem jos. 😉
Ty, mislim da su nam djeca svima glavata jos u ovoj dobi. Pa tamo negdje do 4. mjeseca zivota. 😂😂😂
Zg cure, ova radionica vam je super, ja cu vjerojatno ici opet da utvrdim gradivo.
Lijepi izvjestaji s pregleda i slikice <3
Danas 2.dan trudnickog tecaja, tema komplikacije u porodu. Ja sam bila skroz mirna, odslusala sto je doktorica imala za reci, ono s cim se nisam slagala presutila u sebi (npr. da je lezecki polozaj najbolji za prvorotku jer se zdjelica najbolje otvara???), zapisala si da si dodatno provjerim. Pitala par pitanja, zapisala odgovore. Uvjerila se jos jednom da su mi angaziranje doule i informiranje unaprijed najbolje moguce odluke za sebe i dijete, i da nije sve crno bijelo. Nadam se najboljem i to je to.
Dragi isto bio aktivan, ispitivao, zapisivao... Btw jedino mi i jos jedan par (od 15 parova) zapisuje neke bilješke...
Sutra imamo 1.sastanak s doulom
Znači dobar osjećaj je dragi imao, Bruna! Čestitam! Prekrasno ime Sofija!
A topla voda potiče kontrakcije koliko znam, ja sam baš čitala da se ne preporučuje tak da provjeri još jednom...
E da, kad smo kod magnezija... Ty, jesam ja dobro ubrala da su ti preporučili 1500 miligrama magnezija?
Bruna dosla sam povirit tu još tvoj izvještaj s pregleda-ma divno!!! Čestitam na maloj Sofiji!!!
a sad odoh nina-nana, čitamo se sutra! Laku noć cure i bebice
Aurelija bas mi gin rekla da slobodno se tusnem toplom vodom ako me pocne grcit i onda na lijevi bok legnut... Za sada nije tolko strasno da bi morala tusirat... Mg i normabel i smiri se....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji