Hvala Aurelija i Vjeverica meni curica piše u tablici još od prošlog pregleda, ali je sad definitvno potvrđena (s nogama iza glave
)
Tynchy ja bih se kladila da će prva Malamimi...ipak su blizanci oni se znaju požurit.
Kokolo, čestitam na curici :)
MalaKoza...lubenica...mmm...baš si trebala to spominjati?
ja sam kuhala saft od povrća na bijelo i široke rezance, a za desert su ostali kolači s keksima i griz kremom
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Opet hrana :) meni su neki dan mirisale marelice i nektarine... Rekla sam mm da bi sad ubila za po jednu od svake :D haha a o tresnjama da i ne pricam..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna, u okolici Stuttgarta. Na kratko je stalo. Sad opet počinje.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
https://touch.facebook.com/events/1644813605769939?acontext=%7B%22ref%22%3A3%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&aref=3
Evo zagrebacke žene tko je zainteresiran
Hey cure, nemam sto reci osim sve je ok, i ima 810grama.
Dobila sam uputnicu za rodiliste? To me malo zbunilo. Kao, da naprave jedan uzv tamo gdje planiram roditi.
Zbunjena sam.
Evo slikice sa mjerama:
Kokolo znaci curica 100% 💖
Ty bitno da je sve ok 👍
Evo predsjednik Hrvatske liječničke komore Trpimir Goluža , koji je ujedno i ginekolog te radi u Petrovoj bolnici opravdava ono 💩 iz Vinkovaca 😤 kao da smo ocekivali ista drugo
Hej ženske, evo napokon pogledala internet nakon cijelog dana, prvo otvorima fb, vidim onaj članak sa klokanice o popucaloj curi, dodem ovdje procitam Majin izvještaj sa tečaja...e pa sad polako počinjem razmišljati i o lošim stvarima koje se mogu dogoditi i nisam više tako hrabra po pitanju poroda.
Ty, bravo za Karla i pregled, lijepo on napreduje! :) Pamtim da ima 810g u 25tt, baš me zanima što će meni gin reci idući tjedan. Inače ja baš jutros stala na vagu i ispada da sam smršavila kilu i po...sad ne znam jel me vaga zeza ili je to samo posljedica ne prejedanja zbog žgaravice, ali ok, 62,5kg mi se svida :)
Inaj, ideš na radionicu? Meni se čini da ću ja ići, pogotovo nakon ovoga kaj sam pročitala danas.
Htjela bi ici, poslala sam im mail da se prijavim pa cu vidjeti jel ima mjesta
Bravo za Karla....vjerovatno zeli da odes jednom na uvz cisto da te imaju u evidenciji prije nego kreneš sa trudničkom ambulantom
Sortiraj odgovore
Najstariji