Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    23. Veljača 2016. 16:30

Hvala Aurelija i Vjeverica meni curica piše u tablici još od prošlog pregleda, ali je sad definitvno potvrđena (s nogama iza glave )
    Tynchy ja bih se kladila da će prva Malamimi...ipak su blizanci oni se znaju požurit.

zabica25
    23. Veljača 2016. 16:31

Kokolo, čestitam na curici :)
    MalaKoza...lubenica...mmm...baš si trebala to spominjati? 

ja sam kuhala saft od povrća na bijelo i široke rezance, a za desert su ostali kolači s keksima i griz kremom

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Bruna257
    23. Veljača 2016. 16:37

Opet hrana :) meni su neki dan mirisale marelice i nektarine... Rekla sam mm da bi sad ubila za po jednu od svake :D haha a o tresnjama da i ne pricam..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

MalaKoza
    23. Veljača 2016. 17:17

Bruna, u okolici Stuttgarta. Na kratko je stalo. Sad opet počinje.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

inaj
    23. Veljača 2016. 17:23

https://touch.facebook.com/events/1644813605769939?acontext=%7B%22ref%22%3A3%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&aref=3

Evo zagrebacke žene tko je zainteresiran

Tynchy
    23. Veljača 2016. 18:16

Hey cure, nemam sto reci osim sve je ok, i ima 810grama. 
    Dobila sam uputnicu za rodiliste? To me malo zbunilo. Kao, da naprave jedan uzv tamo gdje planiram roditi.

Zbunjena sam.

Evo slikice sa mjerama:

Mama3put
    23. Veljača 2016. 18:27

Kokolo znaci curica 100% 💖

Ty bitno da je sve ok 👍

Evo predsjednik Hrvatske liječničke komore Trpimir Goluža , koji je ujedno i ginekolog te radi u Petrovoj bolnici opravdava ono 💩 iz Vinkovaca 😤 kao da smo ocekivali ista drugo

Cro262
    23. Veljača 2016. 18:32

Hej ženske, evo napokon pogledala internet nakon cijelog dana, prvo otvorima fb, vidim onaj članak sa klokanice o popucaloj curi, dodem ovdje procitam Majin izvještaj sa tečaja...e pa sad polako počinjem razmišljati i o lošim stvarima koje se mogu dogoditi i nisam više tako hrabra po pitanju poroda. 

Ty, bravo za Karla i pregled, lijepo on napreduje! :) Pamtim da ima 810g u 25tt, baš me zanima što će meni gin reci idući tjedan. Inače ja baš jutros stala na vagu i ispada da sam smršavila kilu i po...sad ne znam jel me vaga zeza ili je to samo posljedica ne prejedanja zbog žgaravice, ali ok, 62,5kg mi se svida :) 

Inaj, ideš na radionicu? Meni se čini da ću ja ići, pogotovo nakon ovoga kaj sam pročitala danas.

inaj
    23. Veljača 2016. 18:41

Htjela bi ici, poslala sam im mail da se prijavim pa cu vidjeti jel ima mjesta

Bravo za Karla....vjerovatno zeli da odes jednom na uvz cisto da te imaju u evidenciji prije nego kreneš sa trudničkom ambulantom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.