Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    23. Veljača 2016. 15:32

Kokolo cestitam na curki :) nadam se da cemo i mi danas vidjet sto cekamo :D osim ak opet ne zabije guzu u posteljicu ili prekrizi noge :D a ako ne,a boze moj, vidi se vec i sad da je mamino dijete,tvrdoglavo :D
    Malakoza di to u njemackoj snijeg? Kod nas sunce i vjetar i pljuskovi,svega ima...
    Ja se izvalila malo da odmorim,pa spremanje za pregled...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• kokolo5
    23. Veljača 2016. 15:40

Hvala Bruna i sretno i tebi danas, da uspijete vidjeti 'opremu'   bolje da je sramežljiv/a...mene je malo strah od ove moje egzibicionistice, bogme je rano počela

Dunyasha
    23. Veljača 2016. 15:51

Kokolo, super za djevojcicu!!! 😍😍😍😍 Samo neka se ona pokazuje!! Nama svaki put pokaze medunozje, ne mozemo slike s uzva pokazivati, nije bas primjereno! 😂😂
    Sad u shopping!! 
    Bruna, i vama sretno danas!!! 

Moja prijateljica rodilaaa!!! Stigao je njen sin!! Boze, kako sam sretna zbog nje, cudo jedno!!! Malac ima 3900 i 49 cm!! Buckasto dijete!!! A isti mama!!! 😊😊😊😊
    Jedva cekam nase termine ovdje da pocnemo radati, pa da se veselimo nasim bebama!!! 💞💞💞💞💞

Aurelija
    23. Veljača 2016. 16:02

Kokolo, čestitam na curici!
    Bruna, sretno na pregledu i nadam se da ćeš saznat spol!

vjeverica8
    23. Veljača 2016. 16:25

Još jedna curica  baš mi je drago Kokolo 
    Je li sad borba spolova izjednačena? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.