Kokolo cestitam na curki :) nadam se da cemo i mi danas vidjet sto cekamo :D osim ak opet ne zabije guzu u posteljicu ili prekrizi noge :D a ako ne,a boze moj, vidi se vec i sad da je mamino dijete,tvrdoglavo :D
Malakoza di to u njemackoj snijeg? Kod nas sunce i vjetar i pljuskovi,svega ima...
Ja se izvalila malo da odmorim,pa spremanje za pregled...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Hvala Bruna i sretno i tebi danas, da uspijete vidjeti 'opremu' bolje da je sramežljiv/a...mene je malo strah od ove moje egzibicionistice, bogme je rano počela
Hvala Bruna i sretno i tebi danas, da uspijete vidjeti 'opremu'bolje da je sramežljiv/a…mene je malo strah od ove moje egzibicionistice, bogme je rano počela
Haha, ma ne brini, bolje da se sad pokazuje dok je na sigurnom u busi :D
Ovo nase se nikak ne zeli pokazat, od 12 tt se skriva,ni 3D ne pomaze... Pa nam tata navija da bude curka,a meni skroz svejedno,neka nam samo bude zdravo :)

Kokolo, super za djevojcicu!!! 😍😍😍😍 Samo neka se ona pokazuje!! Nama svaki put pokaze medunozje, ne mozemo slike s uzva pokazivati, nije bas primjereno! 😂😂
Sad u shopping!!
Bruna, i vama sretno danas!!!
Moja prijateljica rodilaaa!!! Stigao je njen sin!! Boze, kako sam sretna zbog nje, cudo jedno!!! Malac ima 3900 i 49 cm!! Buckasto dijete!!! A isti mama!!! 😊😊😊😊
Jedva cekam nase termine ovdje da pocnemo radati, pa da se veselimo nasim bebama!!! 💞💞💞💞💞
Kokolo, super za djevojcicu!!! 😍😍😍😍 Samo neka se ona pokazuje!! Nama svaki put pokaze medunozje, ne mozemo slike s uzva pokazivati, nije bas primjereno! 😂😂
Sad u shopping!!
Moja prijateljica rodilaaa!!! Stigao je njen sin!! Boze, kako sam sretna zbog nje, cudo jedno!!! Malac ima 3900 i 49 cm!! Buckasto dijete!!! A isti mama!!! 😊😊😊😊
Jedva cekam nase termine ovdje da pocnemo radati, pa da se veselimo nasim bebama!!! 💞💞💞💞💞
Hvala Dunya! Znaci ni vasa curka nije sramezljiva :) vesela beba,i ona vas slika dok vi nju gledate na uzv ;)
I cestitke prijateljici,brzi joj oporavak,puuno mazenja i prespavanih noci ;)

Sad u shopping!!
hvala a stvarno te slike nisu primjerene
Čestitke za prijateljicu, bogme je pravi buco!
Imat će tvoja Nika puno vršnjaka za društvo

Sad u shopping!!
Daaa, prva probija led Maja, pa mislim da će Sanjarka i Starim, a mi zagrebačke cure Cro, Dunya, ja bi mogle u isti dan, samo u različitim bolnicama, šteta :)
Ostale cure, budete dobile izvještaje i savjete trebate li nositi japanke ili ne :)
Kokolo, čestitam na curici!
Bruna, sretno na pregledu i nadam se da ćeš saznat spol!

Još jedna curica baš mi je drago Kokolo
Je li sad borba spolova izjednačena?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji