Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    10. Veljača 2016. 15:31

Cro, ovaj vikend sam tu, sljedeći već ne :)

Sanjarka, ma kupujem si stvari kao kad idem na neko putovanje, pidjama, šlafrok, kozmetika (šampon za suho pranje kose:) ) ... a ostalo (ulošci npr) ću još malo prosurfati. Plus naravno papuče za tuširanje!!

Bruna257
    10. Veljača 2016. 15:51

Vjeverice meni se poznanica zove Buga,jos uvijek se ne mogu naviknut na to njeno ime :D cak kad smo se upoznale,ono rukujemo se,ona meni veli Buga,a ja eee fora ti nadimak.. :) a kak ti ono pravo ime? Veli ona pa Buga... A ja bi u zemlju propala :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

zabica25
    10. Veljača 2016. 15:51

Sanjarka, meni su isto kolica predivna.
    Bruna, ja sam ti iz okolice ČKa

Kolica mi dolaze baš u crnoj boji. Ma snaći ću se ja već s ručkama, to je najmanji problem.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

miska
    10. Veljača 2016. 16:19

Vjeverica meni se osobno takva imena jako svidaju i skroz mi je fora ime Buga i stvarno ima lijepih tih "biblijskih" imena.
    Svatko ima svoj ukus ali u zadnje vrijeme cujem toliko izmisljenih imena i jos kad spojis s nasim prezimenima ne zvuce bas... ili tipa imena Rea, Gea, Nea Tia,  malo zvuce psecji, onako zoves dijete u parku i ne znas dal da ocekujes pekinezera ili dijete ( nek se nitko ne uvrijedi to je samo moje misljenje )
    Mi smo se odlucili za Mila i Šimun, pa sad kome pravo kome krivo od rodbine briga me! 😂😂😂

vjeverica8
    10. Veljača 2016. 16:20

Bruna, znači tako...  I ja nekako mislim da će ljudima biti neobično, no meni se baš zbog toga sviđa  i puno mi je ljepše dok se izgovara nego kad vidim kako se piše, ma čudna sam 

vjeverica8
    10. Veljača 2016. 16:24

Miska sviđa mi se Mila kao žensko ime  lijepi izbor ako bude cura 

Bruna257
    10. Veljača 2016. 16:31

Da me se krivo ne shvati, lijepo mi je to ime,iako fakat neobicno... Nikog s tim imenom neznam,osim nje pa mi teze naviknut se bilo...
    Nama se isto svidaju ta stara hrvatska imena, frendica mi sinu recimo dala ime Tian a kceri Vea...pa reko wtf?! Ok,sad sam se navikla,al neznam...ipak sam tradicionalista po tom pitanju... :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

zabica25
    10. Veljača 2016. 16:35

Tian i Vea? zanimljivo, ali ja to nikad ne bih dala djeci. Bake ne bi zapamtile nikad :)
    Mila mi je predivno...to lajkam :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

baby♡girl
    10. Veljača 2016. 17:06

Konacno sam se naspavala i odmorila. 😊
    Stigli nalazi, glukoza 4.2, tsh 4. Kks skroz dobra. Sutra ujutro nosim urinokulturu i na papu i briseve. 
    Lijepo ste se raspisale, ali oglupavim kad trebam poceti pisati. Starim kuzim te skroz 😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.