Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    10. Veljača 2016. 09:51

Danas sam super, smirilo se to istezanje, zatezanje, natezanje.. Ne znam ni sama sta je to bilo... Ali islo mi je to jcr na zivce, ocajno..😔😔
    Sutra krece moj pohod na pretrage, jos uvijek nisam dobila termin u Petrovoj, dns sam zvala i kaze zenska da im 5 dana treba da ti mailom daju termin. Halo? 5 dana? Pa u to mi vrijeme prode rok za taj pregled.. No, dobro. Nadam se da ce biti iduci cetvrtak. Pa sam onda free za krv, ogtt i slicne pretrage. Sutra idem tu urinokulturu obaviti, pa malo u shopping. 
    E sad si moram isprintati taj popis, da me sutra ne ulovi ludastvo.
    Inace, moje se dijete toliko bacaka po mom trbuhu, da je to zabavno za dozivljavati!!
    Di je Ty opet?? Ccc.... Nisam zadivoljna..

Cro262
    10. Veljača 2016. 09:52

Vjeverice, zasto si na komplikacijama? Ja sam happy kaj mogu raditi jer mislim da bi prolupala da sam sama doma, stalno bi razmisljala je li sve ok sa t, pogotovo na početku.

Dunya, a znaš da je...prvo je on sve morao prvi sloziti, kliknuti, a onda je ipak meni prepustio sporski dio, samo ne znam jel mu vec bilo dosta mog naslikavanja kolica ili se sjetio da bi mogao prepustiti i meni nešto.   Je, konstrukcija je baš fora, a ovaj luk sluzi kao ručka, ja za sada skroz zadovoljna! 
    E da, ja sam cijeli idući tjedan u Zg, pa javi kad idemo piti secer da najavim u firmi da me nema taj dan.

Tynchy
    10. Veljača 2016. 09:54

Mah-Mah svima!

Gledam i ja listu baš, imam filing da ću ja u tom tjednu od 23.05.-31.05. roditi.. Iako su mi na zadnjem pregledu pomaknuli opet termin u 6.mjesec.

Baby, super mi je ime Adrian, internacionalno... :)

Cro, kolica vrhunska!

Vjeverica, dobrodošla :)

Zumbul
    10. Veljača 2016. 09:54

Ciste tavan sad.. Da imaju di sa stvarima a mene pucaju zivci jer se ne prime posla koji treba raditi 😠😬
    Iz gornje sobe treba maknut krevet i dvije stalaže na kojima je obuća... I sobu od svekrve koja je pored moje , treba odnjet gore.. znaci cas posla a oni rade nesto sto je nepotrebno.. Uzas, luda sam... Vec smo se uspjeli posvadat iako sam ja kod mame i nisam ga jos ni vidjela.. 
    Pravo moram kuci da uvedem reda

inaj
    10. Veljača 2016. 09:57

Ispravak netočnog navoda....vani je zima brrrr....ujutro kad sam išla sa psima nije padalo pa nije ni puhalo ali sad je bogme zima, tako mi je drago da sam si ipak kupila zimsku jaknu prosli tjedan:-) ipak će trebati

Ovak što se tiče alergija, meni je doktorica rekla da čovjek nemora biti alergičan na nešto ali jednostavno prevelika količina alergena ka napravi trenutno alergičnog, jer u zadnji par godina baš bude svega toga u zraku i povečala se koncentracija

Ja sam svoju astmu navukla na poslu tj . 3 mjeseca sam kašljala i gušila se i liječili me sa sirupima i tabletama a nije prolazilo, bila je zima i puno posla i vlaga u prostoriji ...pa doktorica misli da sam od toga dobila, od vlage, velike koncentracije dlaka i eto ostalo to gušenje i dan danas.... bio mi je i kapacitet pluća loš ali to sam popravila trčanjem , tak su se nekak i napadaji smanjili ali muči me dan danas
    što se tiče Jordanovca tri mjeseca znam čekat na termin a dok taj dan imam termin izgubim cijeli dan čekajući jer im je kaos tamo..ali morat ću, napisat ću da sam trudnica i da je hitno baš me boli briga:-)
    tak sam za nefrologa napisala da sam trudnica i da trebam termin, naručili me odmah u ponedjeljak....treba malo naše stanje iskoristiti:-)

Cro super su ti kolica...
    Danas je pregled i malo sam nervozna, mislim da se i bebač počeo javljat, nisam sigurna ...budemo vidjeli kaj dr kaže

Curke malo glupo pitanje ali vaše cicke kakve su, meni su inače malo razlicite u veličini, neznatno ali u trudnoci mi je ona veća narasla za duplo a manja ostala ista i to se toliko kuži i neznam kak si budem grudnjak ubuduće nalazila...

Mama3put
    10. Veljača 2016. 10:03

Sanjarka nisam ni pitala vjerovala ili ne,previse je to informacija i detalja da mi nije palo ni na pamet,to ti je ono kad ne boli nije mi nista 😕 imam ja svejedno u planu njega i dalje posjecivati...
    Jutros nema temperaturu al je iscrpljen,lezi jos 😐 sinoc sam mu lupocet davala u kombinaciji sa neofenom,tako radim od kako se rodio po savjetu dr jer je strasan za skinut temperaturu isto kao i ja,ja sam imala i frast kao beba zbog toga on srecom nije.
    Bravo za kcer 💪
    Ja bi to brisala s liste sve...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.