Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    10. Veljača 2016. 17:11

Bok curke!
    Ja danas bila opet kod dr, cerviks 3,5 cm, ali sam zatvorena hvala Bogu. Da li su vama radili cervikometriju i kolika je dužina cerviksa? Dr mi je sve ovaj put nacrtao tako da mi je puno jasnije. Nije kritično, alí moram sto vise odmarat.
    Da se samo nadovežem na popis od Nessah, danas digla knjižicu u Mulleru, vrijedi samo do 30.6. a od DM-a do druge godine čak! Malo mi je to bzvz, pa savjet- nemojte je prerano dizat.
    Miska, za poklon- možda ona personalizirana knjiga ili moj najpoklon za dečke- Lego ( sad još Duplo, kasnije prave) 
    Vjeverica, dobrodošla i svaka čast ako si uspjela sve pročitati i pohvatati!
    Sanjarka, ja se slažem da s popisa makneš cure koje su se samo javile i nestale- bit će preglednije, ti znaš koje su 
    Cro, meni su kolica prelijepa! Mi imamo priliku kupit rabljena peg perego gt3, dosta su slična pa me zanima ako si ih možda uspoređivala?
    Inaj, baš me nasmijao tvoj komentar za cice!  Meni su moje sad taman, fino se popunile i jednake su zasad haha! Uzmi podloženi grudnjak pa jednu stranu izvadi.

Aurelija
    10. Veljača 2016. 17:19

E da, i danas sam napokon kupila prvi komad robice za svoje zlato, set 5 bodyja u c&a snižen sa 70 na 40 kn! Gledala sam i one što se kopčaju na stranu, 2 komada 70 kn, ma daaaj!!!

kika832013
    10. Veljača 2016. 17:19

Pozdrav cure, evo samo da javim da na listu možete staviti dečka Davida  Jučer sam bila na pregledu i sve je u najboljem redu samo me štitnjača malo zeza pa moram krv opet vaditi 

Aurelija
    10. Veljača 2016. 17:29

Čestitam Kike! Jel se meni čini ili dečki ima sve više i više!! 
    Meni danas opet nije dr vidio! 

• Marie4
    10. Veljača 2016. 18:09

Evo i mene drage moje, konacno malo slobode, pozz novim cura nisam stigla popamtiti koje su, nemojte zamjerati. 
    Žabica  kolica su ti super. Lijepo izgledaju bez izbora sto su crna. 
    Danas mi je mama donijela od prijateljice koja radi u Mtč Leptitić platnenu pelenu neznam čemu bi to služilo. Prije kao Švedska pelene nego kao cover.

Aurelija
    10. Veljača 2016. 18:09

Vjerujem da je tako Starim, ja prvo čekam da vidim što ću dobit posuđene robice pa onda dalje kupujem. I da spol saznam! Ovo je bilo za gušt! 
    To si kupila kratkih ili dugih rukava?

Cro262
    10. Veljača 2016. 18:16

Dunya, ocemo onda u četvrtak? Ja ću još s vidjeti hoću li gore autom ili javnim prijevozom pa se dogovorimo detalje. Ide još tko s nama, cure, ima tko da još treba ići na Vuk Vrhovec idući tjedan? 

Aurelija, nisam gledala ta gt3 jer sam nekako skeptična prema kolicima sa 3 kotača. Ok, mislim da se na početku ništa ne može dogoditi, ali me strah kad mala bude starija i počne se naginjati da se ne prevrne...a možda sam samo zabrijala    ovo sa bodicima si super prošla, cijena je mrak, a njihov pamuk mi se svida! Ja se moram sutra sjetiti ujutro do Lidla prije posla po jaknicu, počinje akcija...

Vjeverice, vidiš da je beba pametna, zna ona kuda treba ići, pametno malo stvorenje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.