Ty, kava moze, ali ja opet necu moci subotu...prepustam dogovor vama pa se prikljucim ako cu moci.
Marie ta pamučna pelenica je za široko povijanje, uzela ja tri komada od šogorice, ja či ih nekak sa platnenima iskoristit,ali rekla je da moram paziti ona je malome pupak s time otkinula
mi došli sa pregleda....što da kažem prvo pa muško...pišulinac mu je toliki da je dr rekao da nemre fulat, makar se skrivao mališa cijelo vrijeme , malo je stidljiv:-)
Neznam što da vam kažem ali prvi put sam doživjela u trudnoći temeljiti pregled...saznala sam da mi je cervis uredne duljine zatvoren, da mi je posteljica straga
biometrija 41-148-133-28 odgovara za 18+3 tjedana TT 250 gr,rast uredan, porporcije uredne
preporuka je da napravim za 3 tjedna fetalnu ehokardiografiju jer je ujina djevojčica imala srčanu grešku i za 4 tjedan opet uvz kod njega da ponovo prekontrolira rad bubrega jer sam kao mala imala refluks koji isto može biti naslijedan....sve mu djeluje uredno ali želi biti još sigurniji...eto
Za ime nemamo pojma, nismo se još ništa ni razgovarali svi su se potajno nadali Latici:-)
Bruna hvala za recept :)
Zabice, kolica chicco su zakon, to sta ima dvije rucke je i prednost jer mozes objesiti vrecice :)
Kika i Inaj cestitke na deckima :)
Aurelija super sta si sada zatvorena, a ako ti ne mogu vidjeti spol bebice, znas sta se kaze... cura :)
Vjeverice dobrodošla, bas mi je drago da ti se trudnoca odvija kako treba...
Tko se ono zalio da ima dosadnu trudnocu, mislim da je bila Ty… ja sad tek vidim kako je bilo super imati dosadnu trudnocu... svima vam zelim dosadne, najdosadnije streberske trudnoce :D Iako nisam vjernik, odlucila sam se odreci cokolade do Uskrsa, da sve bude ok na pretragama i za sada nista ne kupujem jos...Inace, pocela sam osjecati lagane udarce :)
Peppe
Cro, ja mislila da su i tvoja na 3 kotača, nisam očito dobro gledala! To mi frendica nudi, tak da ću je sve pitat za i protiv, valjda mi neće lagat hehe
Peppe, tak si i ja nekak mislim jer guza je bila u prvom planu, a niš nije stršalo! Inače savjet za krafne ak budeš radila po Bruninom receptu, svi sastojci moraju biti topli.
Starim, hvala na savjetu, to pretpostavljam da prvih mjesec-dva na kopčanje ( broj 56?) a kasnije mogu već obične?
Curke pozdrav dobrodošle nove..stare (čestitam na otkrivenim spolovima)dosta vas jr bilo na pregledima.Napokon sam se modernizirala sa novom..tako da mogu pratit i preko njega
tehnologija mi nije nikad bila jača strana
Dosta se pisalo o krafnama..tako da sam i ja odlučila napravit bezglutensku verziju..koja nije ispala bogzna kako dobra
.Sutra ujutro imam pregled...tako da očekujte izvjestaj
Inaj i kike čestitke na dečkima :)
Evo mi na odmoru u Konjicu. To je mjesto izmedu Sarajeva i Mostara...
Tu mi žive baka i djed...o da u nas ova godine plodna ..tri trudnice u obitelji hehe neka beba :) ja još ništa nisam kupila...još cekam spol i nadam se da ću saznati u pon :)
Opa Inaj, pa cestitam na deckicu! Lijep pregled, lijepe vijesti, baš mi je drago da je sve super i da si zadovoljna. Sad možeš u potragu za imenom, jer Latica mislim da mu neće stajati, a i shopping naravno!
Ženske, mislim da su kiwi i mineralna dobitna kombinacija za odlazak na WC, barem u mom slučaju, a i mineralna za žgaravicu koja je očito prisutna kod mene svaki dan i koju rješavam tako da ne jedem navečer i ne konzumiran slatko. Dakle, što pojedem na poslu pojedem i to je to od hrane. Ako ništa drugo, to mi je prisilna dijeta
Sortiraj odgovore
Najstariji