Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Veljača 2016. 12:07

Ty sretnice, ti to opet koristiš malo godišnji?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Veljača 2016. 12:21

To je stav ma nemaš se šta mislit, možeš bit u čemu hoćeš ali samo ujutro kad je vizita oslobodi si donji dio na vrijeme i to je to 
    doduše Starim me dobro podsjetila na kavi ako bude šavova dole, smetat će te hlače

miska
    10. Veljača 2016. 12:29

Dobar dan zenice, konacno sam dosla doma, bila sam po nalaze od stitnjace i hvala bogu sve ok! 
    Prosla sam malo pogled za taj neki poklon, samo sam se izmorila i nis nisam kupila. Ma znam da je najjednostavnije zvat i pitat ali kad su tako tvrdoglavi i jedan i drugi koji put, kao da stalno nesto kupujemo toj djeci i da im ne treba nis i neka ne trosimo, a svejedno znaju da necemo doc bez iceg i na zivce mi to ide. 

Meni se cini da cemo sve na kraju zavrsit na sivim kolicima , i mi smo zagledali siva!

A sad idem prvo spavat jer sam se umorila i slabina me lovi i moram se resetirat!

Sanjarka88
    10. Veljača 2016. 13:06

Miska super za nalaze štitnjače a sad odmor

Ty mogla si napisat listu da vidim što si ti naumila u bolnicu nosit

Bruna257
    10. Veljača 2016. 13:39

evo cure, obećala sam receptić za krafne :)

4 jaja
    3 žlice šećera
    2 vanilin šećera
    1 prašak za pecivo
    1 dl ulja
    malo soli
    malo ruma
    naribane korice 1 limuna i 1 naranče
    1,5 kocka kvasca
    0,5 L mlijeka( vrućeg)
    1 kg brašna
    - kvasac pustiti da se digne
    -sve sastojke smiksat mikserom pa postepeno dodavati brašno i zamijesiti tijesto te ga pustiti da se diže
    -jednom pomijesiti i ponovno pustiti da se digne, pa raditi kuglice (ja si za mjeru uzmem žlicu, a kad hoću da mi budu savršene, onda ih i važem :D ) i stavljati ih na ugrijanu i pobrašnjenu podlogu, pokriti toplom krpom
    -okrenuti ih kad se malo dignu i ponovno pustiti pokrivene
    -u ulje najprije stavljati onaj dio krafne koja je zadnja bila u zraku, koja je već dignuta i poklopiti poklopce

*DOBAR TEK*

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    10. Veljača 2016. 13:42

Bruna mljac! Hvala

zabica25
    10. Veljača 2016. 13:48

Pozdrav!

vjeverica, dobro došla i tipkaj samo s nama :) Nemoj ništa brinuti, čut ćeš ti i drugi put 

Starim, samo idi na spavanje ako ti je potreban san. Tako mi je super ovaj tvoj bebolino što pleše, uvijek me nasmije :) Video je baš poučan, kak to jedna majka sve stigne.

Bruna, mene ti je probudilo nevrijeme, vjetar je puhao ko najjača bura, treskao žice na stupovima, bacao krov s kuća. Užas, kiša padala ko da je sudnji dan. Onda se to malo smirilo i počeo jako padati snijeg koji je prestao pa je sad samo hladno. 

inaj, draga, i ja sam ti atmatičar, ali HB sad ništa ne kašljam. To me uhvati na proljeće i ranu jesen kad su promjene vremena, onda me guši po noći i obavezno Alvesco, svako jutro. Žao mi je muža jer zbog mene ne može ni spavati. Obavezno mi je spavanje na povišenom. 
    Javi se s izvještajem s pregleda, a što se tiče sisa, meni je lijeva oduvijek malo veća od desne, puna vena i tamni...

miska, drago mi je da su nalazi odlični i da je sve u redu. Najbolje pitaj kumove što trebaju.

Cro, kolica su ti MRAK! Jako mi se sviđaju.

Sanjarka, vidim promjenu slike profila. Super! Ma i 15. je za 5 dana pa se baci u kupovinu :)

Baby, čestitam na Adrianu :)

Zumbul, samo ti makni svekrvu dalje od sebe, na najviši kat 

Kolko se popis povećao, Karamarko će bankrotirati. hahahaha
    Ja se nadam da ću na sljedećem UZVu saznati spol bebice. bit će to onda 18+2. Danas mi stigao poklon bon iz LESNINE od 188,02 kn zbog potrošene veće količine novaca (vjerni kupac :)) sve smo tamo kupili za uređenje stana. Ja spavam ko mala beba, eventualno jednom trebam na wc. Stavit ću sliku kolica koje ću ja dobiti :) Jako mi se sviđaju, chicco.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.