Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    10. Veljača 2016. 13:54

Ty, kad ideš za Njemačku pa da znamo koliko malo vremena nam daješ za kavu :) 

Zabice, tnx! Dobivaš baš crna kolica? 

Miška, siva mi se čini kao najlaksa za odrzavanje, a opet dovoljno svjetla da beba ne prekuha po ljeti u njima. Nije baš neka ženska boja, ali ukrasiti ćemo mi to da se zna tko se vozi u njima :)

Bruna257
    10. Veljača 2016. 13:57

Žabice  mene mučnina probudila i vrtoglavica, izgleda da sam na leđima spavala... eto... i kak od toga nisam mogla spavat, počelo još i nevrijeme i nestalo struje.. ma koma.... sad je ponovno počela kiša s time da je baš zahladilo, samo čekam kad će snijeg počet padat... odakle si ti da je kod tebe već padao snijeg danas? zaboravila, tako da se i ja pridružujem u klub ovih zaboravnih i senilnih :P haha
    kolica mi se sviđaju, jedino mi kod njih nije praktično što imaju dvije ručice za upravljanje....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    10. Veljača 2016. 14:30

Zabice ta kolica su ti odlična, imao ih moj brat za oboje klinaca u kojoj boji vam stižu?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    10. Veljača 2016. 14:50

Zabice nije bas da imam kad spavat 😞zato cure uzivajte u prvoj trudnoci
    Ovaj se nasao sad nesto lupat kad sam mislila zatvorit oci 10 minuta dok je sin bolje i gleda crtic,sad bi ga ispalila iz topa bolje da mi se ostatak dana ne obraca jer cu ga izgrist

Sanjarka88
    10. Veljača 2016. 14:51

Starim tko lupa i šta? muž?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    10. Veljača 2016. 15:25

Cro, sutra sam na pregledu, tako da sljedeci tjedan, kad gid mozemo ici.
    Hocemo u srijedu, cetvrtak?

vjeverica8
    10. Veljača 2016. 15:31

Sanjarka slobodno piši cura, ja sam se malo potajno i nadala na će biti cura... Ako naraste piša onda ćemo mijenjati... Šanse su 50%   samo mi pls ispravi datum, 22.08. umjesto 20.08.
    Cro na komplikacijama sam zato što se plod na početku smjestio blizu desnog roga maternice pa je postojala šansa da ako plod krene rasti na desnu stranu, tretirala bi se trudnoća kao vanmetrična... no znala je beba kuda treba...  a sad nakon 12. tjedan ostajem na čuvanju trudnoće zbog prirode posla, sve moje kolegice idu odmah na čuvanje kod kuće. HB da nam je firma mother friendly 
    Dunya zaboravila sam ti odgovoriti, da kod dr Klaić sam! Kad sam tek krenula čitati forum vidjela koliko hvališ svoju dr i samo sam čekala kad ćeš napisati da je to ona. Teško se nađu dvije takve, pogotovo u socijali... Iako recimo imam iskustvo da sam bila kod dva endokrinologa, jednog privatnika i jednog socijalnog i ovaj socijalni je ostavio 100 puta bolji dojam i imao profesionalniji pristup pacijentu...
    Noćas u naletu nespavanja išla sam malo istraživati imena za curicu. MM hoće da bude hrvatsko ime a to dosta sužava izbor... Još muška mogu naći lijepa ali ženska teško... Uglavnom, našla sam jedno neobično starohrvatsko ime - Buga. Kako vam se čini? Meni je skroz guba  ali nekako mislim da neće dobro proći kod rodbine...
    Ljetnice koje ste na poslu - još malo pa gotovo radno vrijeme za danas!! Ako imate nekakvo uobičajno radno vrijeme... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.