U SLO su popularna imena Luna i Lev, to je poznanica dala svojoj kceri i sinu... A kako imaju dosta rodbine u HR, malu zovu mjesec a njega lav...a znam i curicu kojoj je frendica bila teta u vrticu,mala se zove Ita Biba... Koja kreativnost, stvarno pretjeruju....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
evo i mojih kolica, i "bačve" koju ste tražile :) ne znam kak ju okrenuti
thanx Bruna :) malo su slike ogromne ispale, ups
ima tu od nekih znanaca neka rodbina, i sin se zove Goa, a curica Tosca... kolko god mi je neobično i nečuveno, zapravo mi zvuči super
I meni su super što su sva bijela, meni jedino trebaju offroad kotači!
Cestitke na sinu Inaj!!! Uuuu koliko dečecaaaaa….. 👶🏻💙👶🏻💙
Bravo na dobrim pregledima i na zdravoj nasoj dječici 💪🏼💙
Pricate o imenima, a ja sam totalno anti hr tradicionalnih imena… Meni je to sve starinsko i nijedno mi se ne svidja. Nismo svi isti, netko ih voli. Kod mene u familiji mi se jedino od svih nas svidja moje sestre ime - Valentina! Mi svi smo Ivone, Ivane, Ivani, Kate, Ivke, Ivice, Vinke, Dijane, Nede, Nikole, Mijo, Marijane, Slavice, Mladeni, Pero, Slavko… Ono, užas od imena (bar meni - nemojte me krivo shvatit).
Evo mojih prijedloga da nosim curu pa mozda kojoj se svidi: Noa, Noemi, Naomi, Hana, Lea, Victoria , Lena.
Evo ideja za decke s tim da jedan od ovih imena ce nositi moj sin:
Noah, Emmanuel , Adam , Jacob, Leon , Leonardo, Abel , Gabriel, Manuel.
Eto, nadam se da sam vam bar malo zaigrala ideje👌🏼💕
CrazyPuppet zgodna neka bačva
Ja sam isto protiv većine tradicionalnih hrvatskih imena jer su toliko izforsirana... Uđeš u neki random vrtić, školu i vidiš odma 5 dječaka sa imenom Marin ili Ivan... Je, lipa su to imena, al triba malo smanjit sa tim... Nije uopće cool
Meni se sviđa ime Leona za curicu... Ali me asocira na nešto tako da križam xD A za dečke je teže izabrati ime, nekako mi se čini da je manji izbor ovih normalnijih imena... (pod normalnijih mislim ne-egzotičnih, ne-pederskih i slično)
Curicama koje god ime daš manje će ih netko zadirkivat, jer to su curice i svi se nekako lijepše odnose prema njima....
Sutra mi je uzv, jedva čekam
Inaj, glasam za Matej ili Luka, a pošto si u manjini reći m da imaš više pravo glasa od njega u biranju imena
Crazy, svidaju mi se kolica a i tvoja bačva. Bogme, nije mala
Sortiraj odgovore
Najstariji