Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    10. Veljača 2016. 22:26

U SLO su popularna imena Luna i Lev, to je poznanica dala svojoj kceri i sinu... A kako imaju dosta rodbine u HR,  malu zovu mjesec a njega lav...a znam i curicu kojoj je frendica bila teta u vrticu,mala se zove Ita Biba... Koja kreativnost, stvarno pretjeruju....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Aurelija
    10. Veljača 2016. 22:29

Ita Biba??? 

CrazyPuppet
    10. Veljača 2016. 22:29

evo i mojih kolica, i "bačve" koju ste tražile :) ne znam kak ju okrenuti 

CrazyPuppet
    10. Veljača 2016. 22:45

thanx Bruna :) malo su slike ogromne ispale, ups
    ima tu od nekih znanaca neka rodbina, i sin se zove Goa, a curica Tosca... kolko god mi je neobično i nečuveno, zapravo mi zvuči super 

Aurelija
    10. Veljača 2016. 22:45

I meni su super što su sva bijela, meni jedino trebaju offroad kotači!

Nessah
    10. Veljača 2016. 22:53

Cestitke na sinu Inaj!!! Uuuu koliko dečecaaaaa….. 👶🏻💙👶🏻💙
    Bravo na dobrim pregledima i na zdravoj nasoj dječici 💪🏼💙
    Pricate o imenima, a ja sam totalno anti hr tradicionalnih imena… Meni je to sve starinsko i nijedno mi se ne svidja. Nismo svi isti, netko ih voli. Kod mene u familiji mi se jedino od svih nas svidja moje sestre ime - Valentina! Mi svi smo Ivone, Ivane, Ivani, Kate, Ivke, Ivice, Vinke, Dijane, Nede, Nikole, Mijo, Marijane, Slavice, Mladeni, Pero, Slavko… Ono, užas od imena (bar meni - nemojte me krivo shvatit). 
    Evo mojih prijedloga da nosim curu pa mozda kojoj se svidi: Noa, Noemi, Naomi, Hana, Lea, Victoria , Lena.
    Evo ideja za decke s tim da jedan od ovih imena ce nositi moj sin:
    Noah, Emmanuel , Adam , Jacob, Leon , Leonardo, Abel , Gabriel, Manuel. 

Eto, nadam se da sam vam bar malo zaigrala ideje👌🏼💕

uykmyjh
    10. Veljača 2016. 23:21

CrazyPuppet zgodna neka bačva 

Ja sam isto protiv većine tradicionalnih hrvatskih imena jer su toliko izforsirana... Uđeš u neki random vrtić, školu i vidiš odma 5 dječaka sa imenom Marin ili Ivan... Je, lipa su to imena, al triba malo smanjit sa tim... Nije uopće cool 

Meni se sviđa ime Leona za curicu... Ali me asocira na nešto tako da križam xD A za dečke je teže izabrati ime, nekako mi se čini da je manji izbor ovih normalnijih imena... (pod normalnijih mislim ne-egzotičnih, ne-pederskih i slično) 
    Curicama koje god ime daš manje će ih netko zadirkivat, jer to su curice i svi se nekako lijepše odnose prema njima....

Sutra mi je uzv, jedva čekam 

Cro262
    11. Veljača 2016. 06:46

Inaj, glasam za Matej ili Luka, a pošto si u manjini reći m da imaš više pravo glasa od njega u biranju imena 

Crazy, svidaju mi se kolica a i tvoja bačva. Bogme, nije mala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.