Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    10. Veljača 2016. 10:06

Zumbul, naoruzaj se prvo zivcima pa kreni doma ;) I nemoj se jako dati iznervirati da ne naskodis i sebi i bebi, cuvaj se! 

Sanjarka, mislim da bi prolupala da uz posao još i ne spavam. Za sada sve sto me hvala a opasno je po okolinu je moja senilnost i coravost. Ja vise nista ne vidim, prestrasno, a pamcenje mi je gore nego u zlatne ribice, pitam m jucer nesto pa za 5 min opet i nemam pojma da sam ga to vec pitala... Bravo za tvog zombija! Sigurno si si dala truda da je našminkaš dobro! :)

Sanjarka88
    10. Veljača 2016. 10:12

Ooooooooooo Ty javila si se! ne budeš li se redovno javljala, i detaljno budeš batine popila  ne ječmenac
    ipak si otišla na OGTT? tm stvarno ima veliki utjecaj na tebe :D eto vidiš da je nalaz perfektan! bravo! Kako je Karlo?

Dunya e danas je moj dan za boluckanja, ah uvijek nam je nešto bitno da ne traje dugo.... shoping ha?ciljaš baš nešto? u i jaaaa bi al ne mogu plaća tek 15.

Što se termina tiče ma to je tu negdje, moj po m je 4.6, po uzvu u mog ginića 30.05., a onaj sa 12tj u rodilištu 29.05, kaže Mimica definitivno prije 30.05. No eto kažu da je najtočniji onaj po uzv-u do 12tjedna trudnoće, posli se to mjenja iz tjedna u tjedan ovisno o rastu bebe.... al to više ne znači ništa za termin. Meni je zadnji put izbacilo svakakve kod mog ginića od 21.5  do početka 6 hahhaha al nebitno.
    Računam kraj 5mj. pa ćemo vidit kad krene, krene

Zumbul najbolje da ti i ostaneš kod mame dok oni sve ne srede :D

Inaj moje cicke se nisu puno prominile, samo su potamnileeeeeeeee, u tom dijelu izgledam ko crnkinja

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Veljača 2016. 10:15

Starim nek ti dečko čim prije ozdravi! zeznuto je to kad se temp. teško skida, mi nismo s tim imali problema, često puta bi joj i sama pala, iako bi bila dosta visoka....

Cro nije mama šminkala, jer je popodne škola ovaj tjedan pa je to netko ujutro morao obaviti, no nema veze mama ponosna
    ja jedino primjetim slabiju koncetraciju  na posao, ono baš mi misli lutaju svagdi negdi, a najmanje na posao

Tynchy
    10. Veljača 2016. 10:33

hahahaha, i batine i ječmenac.. a kad kod mene nema toliko događanja kao kod vas... ja imam dosadnu trudnoću :)

IPak sam otišla na ogtt, da, nagovorio me, ali zato je morao tamo samnom sjediti na testu 2h. Dobila sam ooogromnu čašu punu glukoze, popila sam to, odvratno je bilo..
    Imam pregled tek 23.02. tako da se do tad još čuvam šećera, dok doktor ne pročita nalaze.

Karlo je pravi divljak... nevjerovatno kakve akrobacije izvodi po trbuhu, sve vidimo, čak već možemo i snimiti...  :)

Sanjarka88
    10. Veljača 2016. 10:50

Starim piše ti granica u zagradama, ne smije bit preko 8.6

Ty ma daaaaaaaaaj, šta je to kod nas zanimljivo? nego brbljamo bezveze ko prave ženske
    nek je Karlo tako živahan, bit će mami veselo kad se rodi

Mama3put
    10. Veljača 2016. 11:00

Ne javljam se vise dok se ne naspavam,dosta blamaze😶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.