Cro...pojedi bananu za žgaravicu, pomaže, ja ju pojela jednu noč i pomogla mi , a za wc počni koristit lanene sjemenke, ja danas počela i od početka trudnoće nisam lakše išla na wc i mislim da i malo žgaravicu smanje jer brže proradi želudac i crijeva
Muž mi je skrižal sva imena na popisu , ostavio mi je Filip, Luka ,Ivan, pa budemo vidjeli na što se odluči
Pozdrav, čestitam na odličnim pregledima i na dečkima :)
Inaj, Latica je predivno ime za curu, mi smo mislili u slučaju curke da bude Eva ili Neva (iz priče Ivane Brlić Mažuranić)
Vjeverica od starohrvatskih meni su naj Vesna, Cvita, Una, Teuta, Zrinka, Lada, Iskra...
Budite oprezni s imenima, djeca znaju biti okrutna... moje ime je Damira, i cijeli život slušam komentare, da kakvo je to muško ime, pa jesam li muslimanka (nisam)... aha, onda su ti valjda samo roditelji neobrazovani pa su te tako nazvali (muslimanska imena Danira i Amira) do toga da mi se ljudi u facu smiju kad im se predstavim... tek sam nedavno nekako prihvatila svoje ime, a u životu sam srela samo jednu blagajnicu u konzumu kojoj je na pločici pisalo Damira... ni jednu drugu ne znam :D
Ja bi svog pišulinca nazvala Adam, što mislite?
E ko zna kako se stavljaju slike na ovo čudo? inače nisam dibidus za te stvari, ali neda mi se zezat dok sama skužim, jer mi se čini da je neka glupa kombinacija posrijedi...
jel se nekome pojavila linea nigra? u prošloj trudnoći mi se brzo pojavila, sad je još nema, samo su mi cice potamnile...
Adam mi je lijepo ime, ali nečak mi je Alan, pa sad
inače imamo i Evu Mariju u obitelji, bilo je da nebude baš Ana -Marija stavili su Eva Marija i zovu je samo Eva
ja sam odabrala ova imena: Filip, Fran,Ivan,Lovro; Natko, Neven, Sven, Tin, Vid, Andrej, Matej, Simon, Luka ,Leon......i sve mi skrižal osim Filipa, Luke i Ivana
slike stavljas preko stranice tiny pics, uplodas sliku i kopiras link iz prozorcica gdje pise za forume...
a kak se stavlja slika za profil?
ideš na onaj gore kotačić i postavke profila, tamo možeš promijenit fotku, s tim da moraš smanjit fotku da ti je prihvati... ja sad išla probat pa mi tek iz 7. pokušaja uspilo
Inaj, cestitam na sinu!!! 💞💞💞💞
Bas su ti sva imena dobra, zasto ih je iskrizao?? Bzvz.. Ostavio tri najcesca imena u RH... A bas si dobra imena predlozila.
Vjeverica, Buga je super ime, meni ae jako svida. Svidaju mi se jos i sva imena koja je Bruna navela. Cvita, Rosa, Buga, Jana. Meni sva ta imena lijepa!! A mi jos nemamo ime, nekako smo se okrenuli k Marli i Niki.. Vidjet cemo, mozda jos muza uspijem privoliti na neka imena... Gita mi je predobro ime!!
Kika, super za pregled, sad ces se nadamo se, javljati cesce!
Ima zbilja puno cura na popisu koje se ne javljaju uopce.. 😔 A steta, bas nam je veselo!!
Sutra kad Sanjarka obnovi popis, vidjet cemo koliko su decki u prednosti.
Uzivajte zenske, ja sam sutra u pogonu od jutra, pa se javim kad zavrsi pregled u Petrovoj!!
Ja znam jednu curicu, dali joj starci ime Kora ( grč, kći) , al naravno da su svi klinci u školi imali asocijacije kora banane. Ja svom djetetu to ne bih napravila!
Meni je recimo super ime Zara, ali glupo mi je to davat zbog samog brenda
Sortiraj odgovore
Najstariji