https://www.babycenter.hr/sadrzaj/100103/vodic-za-kupovinu
Imate i ovdje neki okvirni popis

Nije Dunya, moj malac ima prefora trapki za jesen, i patika i tako to.... no naravno da će gol iz rodilišta hahahhaha
Bruna piši
evo sjetih se i ove slikice u mobu, da me beveze ne zamišljate bez buše hahahhaa

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ti na uputnici pise mozda zavod za dijabetes ili kaj?
Ti na uputnici pise mozda zavod za dijabetes ili kaj?
Na uputnici pise endokrinologija. Aj hvala ti, pa mi javi pliz sta su ti rekli!
Sanjarka, ovako se bolje vidi, za slikanke uske majice molim da oblacis, da vidimo trbuscic!!
Moja sestricna joj je jcr kupila buce za zimu!! 😂😂😂😂😂 Kaze, tak su bile cvatke da sam morala. A neka je! Samo da joj ne budu male, valjda nece. Izela br 17. Pa to je ok za sestomjesecno dijete, jel?

Bruna, trebala sam te na kavu zvat haha, i ja zujala do pol 3!
Baby, nisi jedina! Ni ja nemam nista, cekam spol ko i ti.
Cro, ja već par god radim domaći deterdžent od sapuna i sode, to ću koristit i za bebu! A umjesto omekšivača, ocat i eterično ulje. Sve sušim u sušilici tako da bude mekano ionako. Svima to preporučam, najzdravije i najjeftinije! Mogu vam napisati recept ako hoćete
Bruna, trebala sam te na kavu zvat haha, i ja zujala do pol 3!Baby, nisi jedina! Ni ja nemam nista, cekam spol ko i ti.
Cro, ja već par god radim domaći deterdžent od sapuna i sode, to ću koristit i za bebu! A umjesto omekšivača, ocat i eterično ulje. Sve sušim u sušilici tako da bude mekano ionako. Svima to preporučam, najzdravije i najjeftinije! Mogu vam napisati recept ako hoćete
A zasto nisi zvala :D bar vi se umorile od kladrabja i zaspale :) ;)
Aj napisi recept ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Dunya e dobro, nek se vide ta krafne na meni budem sljedeće slikanje obavila u biranoj odjeći
a tvoju slikicu čekam nećeš se sad izvuć
buceeeeeee hhehehe, ma nek je kupila što ima veze samo da ne potrefi veličina sljedeće ljeto :D nemam ja pojma kako idu te veličine, dodoše mislim da su prve za hodače već 17-18....
al nosit će ih, ma hajde,
mi jučer u spara i bila neka robica na akciji... i ja onako držim neki kompletić broj 62 u rukama i gledam i mislim se.... kaže mm šta se misliš bit će mu dobar kad tada hahahahha muška logika

Baby nisam ni ja bila ništa kupila dok spol nismo saznali, nekako mi nije to to :D
i evo upravo me tapka po mjehuru, kao da nema ni jedno drugo mjesto unutra za tapkanje hahhaha
koji neugodan osjećaj

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji