Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    08. Veljača 2016. 11:35

https://www.babycenter.hr/sadrzaj/100103/vodic-za-kupovinu

Imate i ovdje neki okvirni popis

inaj

Dunja budem ti pitala

Sanjarka88

Nije Dunya, moj malac ima prefora trapki za jesen, i patika i tako to.... no naravno da će gol iz rodilišta hahahhaha

Bruna piši

evo sjetih se i ove slikice u mobu, da me beveze ne zamišljate bez buše hahahhaa

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

inaj
    08. Veljača 2016. 11:36

Ti na uputnici pise mozda zavod za dijabetes ili kaj?

Aurelija
    08. Veljača 2016. 11:41

Bruna, trebala sam te na kavu zvat haha, i ja zujala do pol 3! 
    Baby, nisi jedina! Ni ja nemam nista, cekam spol ko i ti.
    Cro, ja već par god radim domaći deterdžent od sapuna i sode, to ću koristit i za bebu! A umjesto omekšivača, ocat i eterično ulje. Sve sušim u sušilici tako da bude mekano ionako. Svima to preporučam, najzdravije i najjeftinije! Mogu vam napisati recept ako hoćete

Sanjarka88
    08. Veljača 2016. 11:47

Dunya e dobro, nek se vide ta krafne na meni budem sljedeće slikanje obavila u biranoj odjeći
    a tvoju slikicu čekam nećeš se sad izvuć

buceeeeeee hhehehe, ma nek je kupila što ima veze samo da ne potrefi veličina sljedeće ljeto :D nemam ja pojma kako idu te veličine, dodoše mislim da su prve za hodače već 17-18....
    al nosit će ih, ma hajde,

mi jučer u spara i bila neka robica na akciji... i ja onako držim neki kompletić broj 62 u rukama  i gledam i mislim se.... kaže mm šta se misliš bit će mu dobar kad tada hahahahha muška logika

Sanjarka88
    08. Veljača 2016. 11:49

Baby nisam ni ja bila ništa kupila dok spol nismo saznali, nekako mi nije to to :D

i evo upravo me tapka po mjehuru, kao da nema ni jedno drugo mjesto unutra za tapkanje hahhaha
    koji neugodan osjećaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.