https://www.babycenter.hr/sadrzaj/100103/vodic-za-kupovinu
Imate i ovdje neki okvirni popis
Nije Dunya, moj malac ima prefora trapki za jesen, i patika i tako to.... no naravno da će gol iz rodilišta hahahhaha
Bruna piši
evo sjetih se i ove slikice u mobu, da me beveze ne zamišljate bez buše hahahhaa
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bruna, trebala sam te na kavu zvat haha, i ja zujala do pol 3!
Baby, nisi jedina! Ni ja nemam nista, cekam spol ko i ti.
Cro, ja već par god radim domaći deterdžent od sapuna i sode, to ću koristit i za bebu! A umjesto omekšivača, ocat i eterično ulje. Sve sušim u sušilici tako da bude mekano ionako. Svima to preporučam, najzdravije i najjeftinije! Mogu vam napisati recept ako hoćete
Dunya e dobro, nek se vide ta krafne na meni budem sljedeće slikanje obavila u biranoj odjeći
a tvoju slikicu čekam nećeš se sad izvuć
buceeeeeee hhehehe, ma nek je kupila što ima veze samo da ne potrefi veličina sljedeće ljeto :D nemam ja pojma kako idu te veličine, dodoše mislim da su prve za hodače već 17-18....
al nosit će ih, ma hajde,
mi jučer u spara i bila neka robica na akciji... i ja onako držim neki kompletić broj 62 u rukama i gledam i mislim se.... kaže mm šta se misliš bit će mu dobar kad tada hahahahha muška logika
Baby nisam ni ja bila ništa kupila dok spol nismo saznali, nekako mi nije to to :D
i evo upravo me tapka po mjehuru, kao da nema ni jedno drugo mjesto unutra za tapkanje hahhaha
koji neugodan osjećaj
Sortiraj odgovore
Najstariji