Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    08. Veljača 2016. 11:35

https://www.babycenter.hr/sadrzaj/100103/vodic-za-kupovinu

Imate i ovdje neki okvirni popis

inaj

Dunja budem ti pitala

Sanjarka88

Nije Dunya, moj malac ima prefora trapki za jesen, i patika i tako to.... no naravno da će gol iz rodilišta hahahhaha

Bruna piši

evo sjetih se i ove slikice u mobu, da me beveze ne zamišljate bez buše hahahhaa

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

inaj
    08. Veljača 2016. 11:36

Ti na uputnici pise mozda zavod za dijabetes ili kaj?

Dunyasha
    08. Veljača 2016. 11:40

inaj

Ti na uputnici pise mozda zavod za dijabetes ili kaj?

Na uputnici pise endokrinologija. Aj hvala ti, pa mi javi pliz sta su ti rekli!
    Sanjarka, ovako se bolje vidi, za slikanke uske majice molim da oblacis, da vidimo trbuscic!!
    Moja sestricna joj je jcr kupila buce za zimu!! 😂😂😂😂😂 Kaze, tak su bile cvatke da sam morala. A neka je! Samo da joj ne budu male, valjda nece. Izela br 17. Pa to je ok za sestomjesecno dijete, jel?

Aurelija
    08. Veljača 2016. 11:41

Bruna, trebala sam te na kavu zvat haha, i ja zujala do pol 3! 
    Baby, nisi jedina! Ni ja nemam nista, cekam spol ko i ti.
    Cro, ja već par god radim domaći deterdžent od sapuna i sode, to ću koristit i za bebu! A umjesto omekšivača, ocat i eterično ulje. Sve sušim u sušilici tako da bude mekano ionako. Svima to preporučam, najzdravije i najjeftinije! Mogu vam napisati recept ako hoćete

Bruna257
    08. Veljača 2016. 11:45

Aurelija

Bruna, trebala sam te na kavu zvat haha, i ja zujala do pol 3! Baby, nisi jedina! Ni ja nemam nista, cekam spol ko i ti.
    Cro, ja već par god radim domaći deterdžent od sapuna i sode, to ću koristit i za bebu! A umjesto omekšivača, ocat i eterično ulje. Sve sušim u sušilici tako da bude mekano ionako. Svima to preporučam, najzdravije i najjeftinije! Mogu vam napisati recept ako hoćete

A zasto nisi zvala :D bar vi se umorile od kladrabja i zaspale :) ;)
    Aj napisi recept ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    08. Veljača 2016. 11:47

Dunya e dobro, nek se vide ta krafne na meni budem sljedeće slikanje obavila u biranoj odjeći
    a tvoju slikicu čekam nećeš se sad izvuć

buceeeeeee hhehehe, ma nek je kupila što ima veze samo da ne potrefi veličina sljedeće ljeto :D nemam ja pojma kako idu te veličine, dodoše mislim da su prve za hodače već 17-18....
    al nosit će ih, ma hajde,

mi jučer u spara i bila neka robica na akciji... i ja onako držim neki kompletić broj 62 u rukama  i gledam i mislim se.... kaže mm šta se misliš bit će mu dobar kad tada hahahahha muška logika

Sanjarka88
    08. Veljača 2016. 11:49

Baby nisam ni ja bila ništa kupila dok spol nismo saznali, nekako mi nije to to :D

i evo upravo me tapka po mjehuru, kao da nema ni jedno drugo mjesto unutra za tapkanje hahhaha
    koji neugodan osjećaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI