Bok zenske, suosjecam s vama koje imate zgaravicu, ja manje više pijem mineralnu i trudim se ništa ne jesti nakon 18 sati...ja sam sve veća i sve tromija, usporena, nikakva. Počeli su me šorati hormoni i to teže, već dva dana sam cmoljava, nerviram sama sebe. Mi jučer kupili i složili ormar, sad počinjem sa pranjem kupljene i dobivene robe. Ženske koje imate robicu od prije ili ste je dobile, sa kakvim praskom je planirate prati? Neki baby, obican, tekući, kakav? Btw...počela sam nositi trudnicke majce, ove su mi vec pocele puhati dolje, ono nisu vise uz tijelo...
Sanjarka, btw jesi ti trudna ili se samo dobro najela? Super izgledas, zavidim!
Cro, di si kupila majice?
Ja bila u subotu u hmu i htjela kupiti jednu krasnu majicu, ali brate mili 180 kn!! Ali mislim da cu ih morati pokupovati jer izgledam bolje u njima, pa su mi fino uz tijelo, nego u obicnim a sirokim...
E, inace, zvat cu dns Vuk Vrhovac, pa cu ti javiti sto su mi rekli, pa da odemo iduci tjedan na tu uzasnu glukozu, a?
Ja jos ovaj tj moram odnijeti urinokulturu, narucila se u Petrovu na pregled, sad cekam termin, narucila se zubaru na kontrolu, moram ici krajem tjedna ili iduci vaditi krv na antitijela zbog krvne grupe i provjeriti za toksoplazmozu.. Svasta mi je dala za ova 4 tjedna da obavim. Ali neka, brze ce mi proci vrijeme.
Bok svima, evo i mene...
Rozalija ja se samo nadam da ću jednog dana bit i ja tako snažna kao i ti :)
Meni je uzv 11.02., nikako dočekat... Nadam se nekim čudom vidit spol :)
Bebač se trza od prekjučer :)
Prvo su to bili samo mali dodiri koje bi jedva osjetila nakon uru vrimena ležanja i držanja ruke na drobu, pa nisan ni bila sigurna jel to to... Al evo jučer i danas se ponovilo par puta... Danas osjetila i bez ruke i bez ležanja i čekanja :))
Inače sam jako žgoljava tako da sam ponosna na ovo malo šta se vidi http://prntscr.com/a0hour
I ne držim se za sise, samo držim majicu! haha
Kaže prijateljica da njoj nije takav ni kad nije trudna... Al ja san ponosna, meni ovo veliko :P
Huh, cure puno mi je veća buša nego na slici, stvarno je velika... no nema veze fotkam se svako 2 tjedna, pa će te onda vidit
Cro hormoni kažeš? ja neznam da li još imam neke promjene, doduše meni je normalno da svako toliko cmoljim, ili nešto tako hormonalno no mislim da sam se takva rodila
ti ćeš već prat robicu? ja baš neznam kad bi s tim trebala počet. Mislila sam kupit neki baby prašak za početak, bez omekšivača.
Dunya bogme ti stvarno imaš dosta obveza do sljedeće kontrole
bravo za curku i tatu, sad se i oni mogu malo "družit"
a nisam ti javila? jesam jesam, prošli pon. sve je super ps. Lidl robica opet od četvtrka čini mi se u katalogu, opet čista slatkoća.... no ja sam kupila duge rukave koliko toliko što sam trebala, sad bi stvarno trebala preć na ljetne...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Starim divno nacrtano 😍😍😍
Vaze li se glasovi ili? Vidim da pise da se moze.
Cro ja dan dan faks sensitive i chicco omeksivac. I perem na niskim temp, sva robica nam je onako prenjezna za 60 i vise stupnjeva. Rucnike i posteljinu perem na 60.
Dunya bome puno toga za obaviti.
Miska ja ako budem imala nedoumica do kraja T odem u Vinogradsku na hitnu, ljubazni, divni, prosli put kad sam dosla zbog one boli u trbuhu su bili tako normalni, ma predivni.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Starim predivan crtež bravo za malca, hajde ovedi dijete u maškare
Sandrich slatka ti je buša skroz! i bravo za prve pokrete, uživaj u njima i naravno čekamo izvještaj s pregleda obvezno
http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=626
Sortiraj odgovore
Najstariji