Dunya, majce kupila u H&M prosli mj na snizenju, mislim da sam cak i uzela M jer kao ne znam kolika cu biti pa mi je za sada siroka. Ali to očito ne skriva moj trbuh jer mi je kolegica bas maloprije rekla da mi je trbuh veci nego prosli tjedan, pa hvala joj. A ja se u sub ujutro namazala i prolazim ispred ogledala i u plač...pita me m da kaj mi je ja reko pa trbuh mi je sve veci i veci, to stvarno raste, za par mj cemo stvarno biti roditelji...onak, pravo me opralo i sreca i strah i sve pomalo, za poluditi. Još mi je i najbolje na poslu, sjedim i radim...ok, tu i tamo i tipkam :D
Dunya, ti vidi kad ti paše idući tjedan i kad dobiješ termin pa da odemo to riješiti, ja ću još vidjeti hoću li na put u sri i čet, ali dogovorimo se.
Sanjarka, nisam ni ja planirala prati robu ovako rano, ali mi je glupo spremati robu u kutijama i vrecicama u novi ormar, a pola toga je dobiveno i ima neki miris koji...nije po mom prasku i to mi se ne svida. A nemam mjesta to skladistiti okolo naokolo.
Baby, puno je još do 6. mj, a opet tako će i to brzo proći, malo me strah, a opet jedva cekam. :) Nama kolica danas dolaze, jedva cekam da slozim, isprobam...
Dunya super ste mi vas dvi mislim da smo tu negdje ja i ti po bušici ha? a šta ima da smo kukale kako jedva čekamo bit trbušaste hehehhe eto nam sad naših bušica
i ti si pišeš na sliku tjedne, odlična ideja
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunja pitala sam, svaki dan izmedu 7-8 ujutro mozes doci, na prvi kat ispred sobe 306, pise na njoj za trudnice i gospođa ce izaci van i pozvati trudnice, ne jesti nista posli 19 sati dan prije da nebi povracala i obadvije pretrage mozes obaviti na istom mjestu isti dan bez narucivanja, rekla samo da imas kod sebe obadvije uputnice i to je to
Cro znam i ja cmoljit dok se gledam u ogladalo gola, al zato jer se osjećam kao slonica hahahhaa
btw. ja neznam jel su muški retardirani (bez uvrede ) ili se samo neznaju izrazit... al doslovni svaki moj muški kolega, reagira na isti način aaaaaaa ti si se udebljala, popunila, zaokružila.... ono wtf? pa trudna sam, ne kužim?
pa operi onda što ima veze, bar će na vrijeme bit spremno
Aurelija od plusića pa do kraja života, to dijete će ti sad bit stalna briga to je tako
I taj odjel na prvom katu ti se zove, odjel za dijabetologiju-ambulantno poliklinicki odsjek ,tamo su me uputili kad sam pitala za tvoje pretrage
Aurelija istina, ja sam mislila da cu biti super nakon 12tt..pa šipak..
Prije dvije večeri nisam pola noci spavala dok nisam osjetila bebu, jer sam zabrijala da se nije javila dosta dugo.. Ma joj uvijek neki strah, al ja se trudim ostat kul..
A moja poznanica je izgubila bebu nazalost dosta kasno, necu pisati tu detalje. Sreća pa se takve stvari događaju jaako rijetko, iako to ne umanjuje tragediju.
Dunya supet buša.. Trudim se ja izbjegavati stres al eto, neke stvari ne mozes izbjeć
..da nema nade, srce bi prepuklo..
e da Cro naravno da očekujemo slikicu kolica i tebe
Sortiraj odgovore
Najstariji