Evo sam stavila crtez od sina tu na Klokanicu za nagradnu igru u Magic baby i Frank 💕💕 ne kuzim zasto dopustaju ove crteze sto odrasli crtaju 😕
Jutro ljetnice, ja si takoder vec danima razmisljam sto napraviti po pitanju mog pregleda?!
Zadnji mi je bio 18.1. kad sam radila privatno nuhalni, sad me je moja narucila tek 1.3. i to ce bit 6 tjedana razlike od pregleda do pregleda i to mi je strasno puno. Pogotovo iz razloga sto ona meni osim krvnih pretraga i urinokulture na kojoj sam ja inzistirala nije radila nis drugo, kakav tlak, provjera urina, vaganja, vaginalnog pregleda ma nis! I sad bi jos trebala cekat 20 dana a ja vec sad luda!
Jedino da se danas pojavim u ambulanti da se ne osjecam dobro pa da me primi (mislim, valjda me nece potjerat!?) Samo me opet strah da mi ne napravi neki pregled preko k.. pa da opet pol toga ne obavim!?!!
Miska radije otiđi privatno, pa si mirna
Gdje nam je Dunya jutros?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutroo!
Mi danas potegnuli spavanje, sinoc nikako zaspat do pola 3...
Vidim da je rasprava o doktorima i pregledima... Mene narucuje svaka 3 tj redovno,a ako moram obaviti nesto u bolnici onda to ubaci negdje unutar ta 3 tj... Na svakom pregledu mi sestra provjerava urin,tlak i kg, a na svakom drugom imam vag pregled(rukom), jer nije dobro cackat svaki puta... Uzv mi radi svaki puta,pa makar i samo bluc uzv,cisto da vidi da je sve ok..U slucaju da se ne osjecam vas najbolje, sama dok u bolnici mi rekla da bolje da dodem i privjerim, bolje nego da se doma patim i razmisljam da li je sve ok... Kod nas u dz nije potrebno doci s uputnicom,samo prije nazvati sestru u slucaju da gin radi i doci tamo....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Starim i kako da ja znam koji crtez je nacrtao tvoj sincic? Trebala si napisati sin od starim 😃😃😃 daj nam i tu zaljepi 😉 a ovo za odrasle i crtanje, vjerujem da ce izabrati neki koji je ipak dijete samo nacrtalo. Pustit' dijete da bude dijete jel 😁😁
A za doktore bolje da ne pisem. Ja bas imam losa iskustva sa soc.doktorima. 😠
Ni Ty se ne javlja. Ty gdje si? Javi seee 😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ty nas ignorira već danima
Bruna neka si ti nadoknadila spavanje bar malo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobar dan zenske!
Ja u poslu od jutra, nikako da natipkam ista..
Kako ste?
Sve u redu? Vidim da raspisujete uzv-ove. Orema smjernicana who zapravo nema potrebe za izv izmedu 12-20 tt, isto kao i 20-28 tt. Tri su, prema njima, bitna uzva. To sto nama ginekolozi provjeravaju bebe svaki put je njihova dobra volja, na cemu sam ja jako zahvalna, jer su mi i 4 tjedna puno, a kamo li da 8 tjedana ne vidim bebicu. Ali, pregled bi morao biti svaka 4 tjedna. Dakle, vaginalni pregled i sve ostalo sto inace radite kod ginica sad dok ste trudne..
Mm konacnoo poceo osjecati redovito udarce, jcr ga je bas fino isibala cura, neka, neka.
Sanjarka, slatka ti je busica jako! Ali ne kuzim di si ti to "velika"? Pa i gore si sitna zenska, lijepo izgledas! 😉😉 Jesi podigla robu, zeno? 😂😂
Veselim se vasim pregledima, a onda i izvjestajima!!
Pusa svima!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji