Ja necu kupovati sad opet to u Lidlu, trebaju mi oni bodici koji se kopcaju na stranu (te cu uzeti duge rukave, 56 vel) i jos neke druge stvari, nikako da si popis isprintam vise, da ne kupujem ko manijak sve sto mi pod ruku dode. 😂😂
Ja se slikala u srijedu, trbuh mi je ohoho!! Ali tocno kuzim razliku u velicini trbuha kad se ona nabaci na prednju stjenku i kad se povuce prema ledima.
Da, tata nam je jcr bio odusevljen jacinom udaraca ker ju dugo nije bas osjetio a sad se iznenadio kako se to jako osjeti. Jako je sladak i drag kad ga supi po obrazu. 😍😍😍
Bruna, ja sam nocas isto losije spavala. Probudila se u neko doba i onda zujkala jedno dobrih sat vremena i onda opet zaspala. Skuzila sam da mi se pocinje dogadati da teze disem kad lezim na ledima. I odmah prode, cim se prebacim na bok!
Pocinje period spavanja na lijevom boku... Iduca 4 mjeseca.. Greeeaaat...
Dunya a slika molim lijepo....
da da nije svaki dan isti trbuh, meni je nekad izdužen, a nekad jedva jaknu zakopčam hahahah
ja imam točno spisak koje robice, koliko i u kojem broju... al sve pada u vodu kad uđem u dućan pa vidim hahahha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure, ja dobila u SLO u dm-ovoj knjizici popusta popis stvari koje trebaju za bebu.. Pa vam mogu prepisati.. :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jesam li ja jedina koja jos apsolutno nista nije kupila?? 😱😱😱😱
Nekako dok ne saznam koji je spol, ne znam ni sto da kupim. 😯
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Mi bili za vikend u medimurju i isla sam si vidjet sto mogu iskoristit od sogorice, odvojila sam si jednu vrecu bodica 56,62 vel sto dugih sto kratkih rukava tak da kad to dofuram u zg i operem cu vidjeti jos sto mi treba.....
Ja za sada osjecam neke leptirice i to gore vislje od pupka a znam da je bebica negdje ispod pupka.....jedva cekam da osjetim i malo jace
A sto se skembe tice nemrem procjenit koliko to raste kad sam od prije trbusasta ali znam da ne zakopcavam hlace vise...
Danas me bas zdjelica i sve unutra boli a jos sam isla pjeske gore uz brijeg do bolnice,muka mi je gurat se po njihovom parkingu
Sortiraj odgovore
Najstariji