Ja dok napisem jedan post izađe 5 novih, super mi je sto ste tako brbljave.
Mi od opreme i robice nemamo nista još. Svu robu cu dobiti od nećakinje, mama će kupiti kolica.
Sviđaju nam se baby merc zipy, jako mi je bitno da imaju velike kotace da mozemo svugdje sa njima.
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Cro, koja ste kolica na kraju uzeli? I di?
Inaj, hvala ti puno sto si pitala, onda cu se samo uputiti tamo jedno jutro. Nee znam kako cu izdrzati da ne jedem, jer sam bez hrane ujutro u komi.. Ali ajde, ponijet cu si, pa cu kad produ ta dva sata utrpati sve u sebe. 😂😂
Cro, mozemo mi i tjedan iza, ako ti iduci ne pase. A moram vidjeti kad cu dobiti termin za Petrovu, gadala sam cetvrtak, nadam se da ce biti iduci..
Sto se tice trbuha, moj je svaki dan sve veci, neki dan sam mm kukala kako nemam pupak vise (inace nemam neki pupak, a sad se skoro izravnao vec) i da au mi cice potamnile i da sam velika, a on mi samo govori koliko sam mu predivna i da mi je trbuscic prekrasan i stalno ga ljubaka.. Bas je divan sav... 😍😍😍😍
Na poslu su me malo utjesili pa mi rekli da nisam velika, da sam samo trbuh dobila, pa ajde, lakse se dise. A imam kolege, pogotovo muske, koji bi mi rekli da sam se fest ugojila... 😡😡😡😡
Ivf, ne se sad okruzivati takvim pricama, meni dr rekla na pregledu- sad se okruziti s pozitivnim ljudima koji ce nas veseliti i nasmijavati. Naravno da ako se radi o frendicama, ne mozes pobjeci od toga... Zao mi je..
Nikad mira, Aurelija moja, nikad...
Dunya divan je ti mužić meni ženske kolegice sve govore kako sam predivna trudnica i kako sam sam bušu dobila, al muški brate mili stvarno su brutalni, oni jedino vide da sam debela
mm i mala me zovu debela hahahha al dobro oni to od milja.... tu se ne ljutim e da mužiću sam joj bačvica, buhtlica, krafnica i neznam kako mi se sve ne obraća.... neznam ni sama kako da to shvatim
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A sto se mene tice, danas mi je opet malo zlo nije mi se dalo sminkati , doktorica je dobila fraze dok me vidjela kak lose izgledam hehheh, nije joj jasno zasto od pocetka imam toliko mucnine i povracanja koja jos uvijek i traju,napisala mi je da sam.iscrpljena i blijeda , rekla.mi je da pijem puno vode da se bubrezi ciste ,zabranila mi mineralnu vodu nit pod razno zbog bubrega, drago joj je da nisam puno kila dobila do sada al.onda sam.joj objasnila da nisam ni mogla.prevec jesti zbog mucnina i tak, i da ak osjetim.kakve tegobe da dodem k.njoj da bude me u bolnicu uzela ...hjoj a ja bas izbjegavam bolnice 😁
Dunya, Sanjarka, super su vam mužići Sanjarka, ma to je sve iz ljubavi!
Ja još nemam nikakve komentare, dragi me samo mazi po buši i stalno cice "mjeri" kak su narasle hahaha to mi je presmiješno
Svi nalazi su mi ok ,od krvi, do detaljnih nalaza protoka bubrega, zato joj i nije jasno cemu mucnine i zasto to jos traje
Joj sad sam skoro zabila.u zenu ispred mene, stane nasred zelenog svjetla,pa tko nama nekad da taj vozacki.....
Da da i ja sam tada ovdje stavljala slike buše cila ponosa, a ono što? 49kg i rebra hahhahahahahah
no dobro tako nam je kako nam je ima da se priviknemo na to nema nam druge
Aurelija eto vidiš kod tebe i pozitiva, cicke su narasle hehhehe, muž je sigurno oduševljen
Inaj još uvijek tako loše? stvarno malo predugo to traje.... kakva ti je krv?
meni su isto do 16tj, bile povremene mučine, i umor i pospanost al generalno nakon 12tjedna sam stvarno bila ok.... u tebe se baš odužilo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mislite da nisam krivo zapamtila ime doktora kod kojeg se narucujem u Petrovu na uzv.... Ooo, naravno da jesam....
Sortiraj odgovore
Najstariji