Uh dobro je 😂😂😂 ja mislila jedina. Al ajde i ja sam za laganini. Svakako ni ne znam ima li ljetnih stvari po ducanima. U 4 mj je opet sajam pa cu tad rijesit kolica, jaje mi je u Njemackoj 500 kn jeftinije nego kod nas di je 2iljade kunica.
Ajde brzo ce sutra. Pa cu znati. A robicu cu oprat pocetkom 6mj. Mozda i kasnije. Svakako mama moze doci ako se nekaj prije desi. Pa da opere. Ajme koliko jos do 6 mj. 😆😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
DOMAĆI TEKUĆI DETERDŽENT
3 l vode zakuhati
1 marseilski sapun naribati (Dm,muller...)
2 velike žlice sode bikarbone ( dm,...) ili kristalne sode još bolje ( poljoapoteka)
U vruću vodu staviti naribani sapun, kad se otopi dodati sodu. Kad se ohladi malo se stvrdne pa radije stavite u veću flašu sa širim otvorom da možete pretresti. Cca 1 dl toga staviti kod pranja. Za bijelo dodam varikinu na predpranje
Baby brzo će to proletit
ja isto robicu mislila prat kad odem na porodiljni, tamo početkom 5mj.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro drage moje
Ja se nisam javljala neko vrijeme, imala sam par stresnih situacija koje su me potresle i uzela sam si vremena da se malo oporavim. Uglavnom ja i moja cura smo dobro, lipo raste,pregled nam je tek 25.2 i ne mogu ga docekati.
Rozalija , draga uzasno mi je zao radi bebe..
Ostale cure drago mi je da ste sve dobro. Nadam se da cu vas uspjet malo vise pratit i aktivnije pisati.
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Ivf baš mi mi jutros pala napamet, i kako se nisi dugo javila.... bitno da ste ti i curka dobro, što se stresa tiče nadam se da nije bilo ništa ne riješivo, i da je sad sve ok
Nadam se da sam uspjela staviti sliku.
Ma nije se meni nista konkretno desilo, nego su dvije poznanice izgubile bebe.. i jako me to pogodilo
pa sam se malo makla do izvora informacija.
Sanjarka
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Ja nisam od robice jos nista oprala. Za sad samo skupljam i slazemo, pa cemo to tamo prije poroda, sredinom 5. mjeseca.. Kad se sjetim sta jos sve prije toga moramo obavitj/kupiti/sloziti... Proletit ce to vrijeme. Trenutno sam u sanaciji kupaone, koju cemo cim malo zatopli srediti. Pa onda i krecenje cijelog stana, pa tek onda nasa soba, pretumbavanje, slaganje/kombiniranje njenih stvari..
Jedino nisam pametna dal da joj odmah uzimamo ormar ili da uzmemo ladicar, pa da bodice, majice, hlace slazem u njega, a haljinice objesim u svoj ormar... Ormara u kuci stooo, a nigdje mjesta. 😂😂😂
Morat cu to presloziti sve...
Ivf grozno u kojem stadiju se to desilo?
bušaaaaaaaaaaaaaaaaaa, rastete! super ste!
Dunya i ti imaš problem s mjestom ha? mjesta nikad dosta Mislim da sa malcu dam jedan od sekinih ormara, jer već vidim da u komodu neće ništa stat
u petak smo dobili hrpu robice od muževe rodice, a sve 68,74,80,86.... pa sam sve pogledala, odvojila po veličinama i godišnjim dobima, i spakirala u kutiju veliku.... sreća na kući, i praznom prizemlju inače stvarno neznam di bi s tim, a dobro će doć jedan dan
Sortiraj odgovore
Najstariji