u zg-u, on je za to da se sto manje prcka o trudnicama, ni jednom me nije pregledao do sada, salje me na uvz u bolnicu...
a rekao mi je kad sam dosla u 15 tt sa mucninama da ce me pustiti jos malo na miru da dodem k sebi i da produ mucnine, da ce me slati tek u 20 tt na uvz
Ja sam do sad imala preglede u razmaku od 2-3 tjedna. I ocekivala sam da sad nece opet biti za 3 tjedna, ali nisam ocekivala veci razmak od 4-5 tjedana. Nekako si sve mislim da cu ja ipak u meduvremenu otici u bolnicu na pregled toliko da budem mirna da je stvarno sve ok. Uz toliko losih iskustava iz okoline, bolje je biti malo oprezniji nego iskusavati srecu. Otici cu lijepo jedan petak navecer ili subotu kad mi gin ne radi i reci da se ne osjecam dobro i da bi htjela provjeliti je li s bebom sve ok.
Hvala vam cure na savjetima!
socijalni ginic me poslao na uvz u 12 tt i ponovo ce me slati u 20 tt, isla sam u 15 tt kod njega ali on ne obavlja nikakav pregled nego samo prepise u knjizicu nalaz sa uvz-a ,znaci dodem kod njega on samo papirnato obavi a za sve ostalo u bolnicu
a šta češ ima ih svakakvih, ja sam srećom takva pa vodim brigu o ostalim pregledima i donosim mu samo nalaze, tek je u 15 tt skuzio da imam smanjenu bubreznu funkciju a to mu govorim od pocetka....srećom doktorica opće prakse mi je divna pa sve ostalo s njom rješavam i dogovaram što se može
Ja neznam kako to funkcionira, pa ima li on uzv uopće? čudno....
u svakom slučaju u mog socijalnog je svaki put urin, tlak, kg.... i pregled vaginalno (rukom) te uzv, koji je ovisno o stupnju trudnoće duži, ili blic da vidimo bebicu ,srčeko i on si izmjeri sebi ove glavne mjere da vidi da li je sve u reguli i dalje... ja te mjere ne dobijem doduše no dobro.... na kraju krajeva bitno je ono: sve je u redu!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jel tko zna jel bi smjele mi u trudnoci koristit tibetansku gljivu, tj piti kefir od nje
ups zaboravila sam reci da mi sestra izmjeri tlak i kilažu i da piškim na trakicu, al to radi sestra ne doktor:-)
ne i on nema uvz, zato to tak valjda i izgleda tak bedasto sve, ah šta češ, izgurat cu ovu trudnoci pa cu si razmisljat da ga promijenim, makar ga svi hvale i rekli su mi da ga ne mijenjam
a dobro, nema uzv onda je sve jasno
da je znam kako dobar bez uzv-a ja nebi kod njega, pa razmisli za sljedeću trudnoću, ipak je jednostavnije sve obavit kod jednog dr. nego paralelno u dr, pa u bolnici, privatno i gdje sve ne...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji