Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jambica
    04. Studeni 2015. 11:12

Evo još jedan prijavak!

Prva beba, jučer saznala, termin prema uzv je 21.06.2016!

Zbunjena, smušena i nemam pojma gdje da krenem! :-)
    Veselim se druženju!

bettyboop_st
    04. Studeni 2015. 11:16

Jooooj jooooj.. bas ste me nasmijale..citajuci razno razne komentare

Ty bas mi je drago da je sve u redu,znala sam
    Iva bravo,bravo,sta je sve kako treba,da  kuca, i da si se smirila
    Dunyasha javi kako je proslo

Ne znam ko je vise pita, al meni se  bas i ne sexa
    MM ne inzistira, a ja ne navaljujem

Mi u Splitu nemamo izbora,osim jednog rodilista,tako da nam to preostaje,iako je meni jako napeto rodit kuci, uz doulu.Al ima jos vrimena,tako da se ne zamaram

Ako sam nekog izostavila, a znam da jesam skuzajte, mnogo nas je.. cmoookic

baby♡girl
    04. Studeni 2015. 11:29

Ty tako je, daju ti injekcije ako se ne varam za mlijeko. A sto se tice epiduralne, kad su me spojili na drip, od 6 h ujutro sam inace bolovala haha, u 11:20 usla u box, prvo sam trazila dolantin (droga neka zesca) jer epiduralnu cekas sat vremena zbog pretraga krvi. Od te droge ti se cini da spavas dva sata izmedju trudova, a meni su trajali minutu a razmak je bio 30 sec. 
    Jambica dobro dosla 😊
    Betty svaka cast za ovo doma, ja ne bih nikad, valjda zato sto uvijek razmisljam unaprijed, radije sam u strucnim rukama ako se nesto, ne daj Boze zakomplicira. Idem na to, ipak su se oni skolovali za to. Ja sam skolovana za nesto drugo u cemu se oni ne bi mogli snaci, kao sto se ja ne mogu snaci u medicini. 
    Jos cu jednom naglasiti da mi je porod ipak na kraju ostao u jako lijepom sjecanju, jedino kazem taj strah od umjetnih trudova je ostao. Mozda ovaj krene sam od sebe pa u bolnicu dodjem otvorena 10 cm i rodim za 15 min 😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Sanjarka88
    04. Studeni 2015. 12:28

Hahahah to nam je svima želja

Ja se nadam da ću što duže doma stat s trudovima..... no vidit ćemo.
    Prošli put su me probudili trudovi u 3h po noći, odmah sam išla u rodilište (s tim da sam ja prije toga bila otvorena 4 prsta) u 7h sam ušla u box u 8.40h rodila, ostalo sam prodisala po hodniku, wc-u s klistirom i tako, imala sam dosta jake trudove ali s normalnim razmakom, u boxu su me prikopčali odmah na drip i to me uništilo..... doslovno nemaš predaha među trudovima.

al dobro, dođe i prođe

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    04. Studeni 2015. 12:36

Evo da se javim... 
    U potpunosti sam se zaljubila u to bice od 26 mm koje ima ruke i noge, kojemu se vide prstici na nogama, ruke primice glavi i okrece se u mom trbuhu... 
    Sve je apsolutno u redu, beba ima zatvorenu kraljeznicu, mozak, pupcanu vrpcu.... Ma sve... I to sve u 26 mm.. Tek sada postajem svjesna da sam trudna i da se u mom trbuhu razvija covjek...
    Ljubav do neba!!!  Svima vam zelim taj osjecaj...
    Na bolovanju sam do daljnjeg, rekla je da me nece pustiti na posao do iduce kontrole, 2.12. Sad se ja pitam tko ce to docekati.. Kontrolu, ne posao.  Iako bih ja isla raditi, ali sad kad znam da je u najboljem redu, pocet cu se baviti izradom bozicnih ukrasa, kad sam vec doma.
    Pitala sam ju kad tata moze doci (s obzirom da je to dom zdravlja, ne privatnik) i rekla je da tata moze doci kad god sa mnom.. Eto. Sad cekamo iducu kontrolu da tata vidi svoje dijete i zaljubi se kao i ja... 
    Jambica i Petra 84, dobro dosle! Neka vas prati lijepa i zdrava trudnoca! 
    Pusa cure, idem biti sretna!! 

Sanjarka88
    04. Studeni 2015. 12:52

Dunya predivno baš baš i mene si rastopila što se sve to već vidi? Joj meni

Sanjarka88
    04. Studeni 2015. 13:32

Fascinantno , i stvarno imaš odličnu doktoricu čini mi se , bravo! Valjda i ja šta sutra saznam o bebi do sad sam vidila samo da raste od oka onako hahaha....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.