Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    03. Veljača 2016. 13:06

Hahaha Dunja i Ty, necu vise nista reci protiv Linolade!  

• kokolo5
    03. Veljača 2016. 13:10

hahhaha, čitam i svaki post se sve više cerim šta će bit još do ljeta sa svim tim tegobama...ja uživam u pokretljivosti dok još traje 
    to za voće i debljanje piše i u mojoj trudničkoj...jbg, što je rekla i Starim- u prošloj sam u ovom tt imala 8 kg više, pa nek se doktor buni, ja sam sretna što nije opet tako
    prvi put čujem za to kopiranje uputnica za KG, nitko mi to nije rekao...i meni stoji pečat kontrola u 34tt, i prošli put mi je to stajalo, ali me dr više nije slao, kaže da je to ok. vidit ćemo šta će reć ovaj.
    Starim, svakako se čujemo ako ostanem u ST!

Majadila
    03. Veljača 2016. 13:12

Niste normalne.  
    Osjećam se tako šlank kad se navečer skinem, a i gaće i top urezani u kožu. 
    Sad biram samo one stare rastegnute gaće koje su služile kada je apsolutno sve u pranju i eventualno za spavanje. 

Ošišala sam pasicu, tako je smiješna ovako goluždrava. 

Sanjarka88
    03. Veljača 2016. 13:12

buahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahah!
    Vi niste normalne!!!!!!!!!!! pa smijem se na glas , će te da otkaz dobijem?ahahahahahhaha

S obzirom da se deblja i od voća i od slatkog, ja biram linoladu!
    onda ću bar znat zašto imam svaki put kad stanem na vagu (što je često) minimalno 1kg više
    jer ovako stvarno ne kužim!

Posli poroda se svi držimo gesla: Svi smo mi Maja!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    03. Veljača 2016. 13:13

ahahahahaha, baš ste spaljene danas s tom linoladom :D i ovo s pumpama 
    mene otprilike jednom u tjednu pere da bi neš slatko, i onda bi maznula cijelu milku s lješnjacima (onu veliku) a jučer mi navečer dođe da papam punjene paprikeeeee :D 
    al sam maloprije s pijace donila svježe mrkvice i cikle pa ću napravit smoothie :) za tjedan dana imam pregled kod gin pa na vaga ne poludi. 
    Moj mali miš je noćas zakurio na 39,6 pa smo cijelo jutro zujili do dr, pa na vađenje krvi... cijela dva dana je bio u vrtiću :( ne znam isplati mi se uopće plaćat, kad ionako bude samo 10 dana mjesečno

Majadila
    03. Veljača 2016. 13:15

Ja sam jučer večerala čokoladu, a ručala sarmu. Samo da uđe u zapisnik!

Sanjarka88
    03. Veljača 2016. 13:16

Crazzy a jooooj trebate to izgurat, nemaš druge, tako je i nama izgledala prva godina u jaslicama. Joj kad se sjetim....

Zabice kupovali smo si darove kad smo bili momak i cura, sad smo se dogovorili da nećemo više, ić ćemo na večeru il tako nešto, bzvz

Inaj reci mu da jesu, sve smo čangrizave!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.