Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    03. Veljača 2016. 13:43

Curke,jel koja od vas osjetila kakvu bol na ulazu u rodnicu? Nije to ostra bol,nego nekakva trenutna,neugodna bol,nije jaka,al ono,da me zbuni i prepadne... Help?!

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

inaj

Majo ti se nesmijes javljati sa svojom zdravom prehranom ,odmah nas bacis u bed😏
    Mene je muz jucer castio sladoledom u milleniumu

zabica25

Hahahahah..
    ŽIVJELA LINOLADA, I TO BIJELA!!!!
    Dobre ste...

Ty, ti si sve lijepo povezala....i došla do zaključka da nam kalcij itekako treba,..mudro, mudro :)

Gdje je Nessah?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

inaj
    03. Veljača 2016. 13:44

Kvragu i mobac
    Valjda je mislio da ce me oraspoloziti a ono nista od toga 😁

inaj
    03. Veljača 2016. 13:49

Ja stanem u hlace od proslog ljeta, ali nemrem na trbuhu zakopcat, znaci nista se nije jos prosirilo osim trbuha, sam neka tako nastavi...
    Jel ima tko od vas problema sa stepenicama, kad se uspinjem po stepenicama,i nakon 10 stepenica srce mi kuca ko ludo i treba mi par minuta da se saberem i dodem do zraka

Tynchy
    03. Veljača 2016. 13:49

majkemi cure falit ćete mi kad rodimo! pretpostavljam da ćemo se sve rasut čameći pored kinderbeta... :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.