Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    03. Veljača 2016. 12:50

Deblja se i od voca??? Okej, sad sluzbeno jedem samo zrak i pijem samo vodu!!! 😬😬😬😬😬
    Sanjarka, zasto da ga ja nalupam? Pa ja sam jedna njezna zenska!!! Jcr meni dr opce prakse kaze: cinis mi se anemicna, kako stoje stvari s mengom? A ja ono: WTF??? Ja reko, ja sam trudna, nema menge!! A ona meni: pa joj, uopce nisam skuzila! Cestitam!! A ja si mislim, pa jbt, onda fkt izgledam samo debelo kad se ne kuzi da sam trudna.. A znala sam da sam trebala obuci usku haljinu umjesto siroke!!! Da se vidi ta trbusina i ekstra kile!!! 😡😡😡😡😡
    Ufff.... Sad cu si kupit trapke 34, pa nek i puknu, bas me briga, samo da se vidi da sam trudna.. 
    Jbt!!!

inaj
    03. Veljača 2016. 12:52

Ja sam kupila bijelu linoladu kad si rekla da je ima u bili i eto je jos na zivotu...mene od slatkog žgaravica muči pa se mičem od slatkog....
    Mene jučer moj pitao,sve trudnice su tak čangrizave 😠

Majadila
    03. Veljača 2016. 12:57

Hahaha koje igre skrivača 

Pretjerivanje u voću isto utječe na metabolizam, ta fruktoza u njemu je metabolički zezanuta za preraditi ako je previše unesemo. Par voćki dnevno je okej, sve preko toga je tu mač. Pogotovo svaki dan. 
    Ali opet, ako se već mora u nečemu pretjerivati, bolje voćem koje ima i vitamine i vlakna, nego linoladom koja nema niš. 

Tynchy
    03. Veljača 2016. 12:59

hahahahaha neeema menge.. preostali ulošci će već izgubiti rok trajanja :)

da, da, mogle bi prijetiti svojim M-ima: pustit ću trudnice na tebe, čangrizave trudnice ak me budeš živcirao :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.